- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Ozgededikya
önce eğitim, sonra iş, yeterli birikim, sonra evlilik...
isim koymak için de acele etme, ne gerek var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi de bende ikna etmeye çalşyrz bu konuda belki askerden sonra okurAile şirketi olması ona ne kazandırır ? Okuması bence daha akıllıca olur. En azından kendi işini yaparken bir yandan da okuyabilir okusun okumali..
Beni o değil ailem okutacak zaten evlenicez demedim sadece söz düşünüyoruz dedim
Pekii teşekkürlerönce eğitim, sonra iş, yeterli birikim, sonra evlilik...
Hiç bir şeyin garantisi yok bu dünyada emin olduğumuz kadar ilerleyip adım atıyoruzBak yinede çok erken bir karar olur,hadi sözü kestiniz garantisi varmı bunun..
Sende oku o da okusun ..aileler istiyorsa bu yüzük işini bana laf düşmez ama okumadan sakin evlenme kuzum sakın istediği kadar seni okuturum desin herkes o şansı elde edemiyor maalesef.... Seni seven bekler.Ailesi de bende ikna etmeye çalşyrz bu konuda belki askerden sonra okur
Açıkçası aileler de bizde istiyoruz ki onun ailesi de benim ailem de okul bitmeden evlilik kararına karşı bizde öyleyiz. Öncr geleceğimiz ki erkek arkadaşım da bu konuda destek önce okul diyor öyle evlilik merakı yok ablacımSende oku o da okusun ..aileler istiyorsa bu yüzük işini bana laf düşmez ama okumadan sakin evlenme kuzum sakın istediği kadar seni okuturum desin herkes o şansı elde edemiyor maalesef.... Seni seven bekler.
Hiç bir şeyin garantisi yok bu dünyada emin olduğumuz kadar ilerleyip adım atıyoruz
Biz çocukluk arkadaşıyız sevgili düşmek de değil arkadaş gibi ilerlerdi zaten ilk başlarda ki ailem serbest insanlar asla değil sürekli görüşmedim işler bu yıl ailelere duyruldu ki onlar daha yüz yüze gelmediSen okuyacaksın ama gözü okumakta olmayan biriyle evleneceksin. Hayatini yakıyorsun, 16 yaşında sevgili falan nasıl düşündün? Annen baban çok serbestmis.
İçine kapanık birinin 16 yaşında sevgili yapıp 2 sene ilişki yürütmesi çok enteresan.Üniversite hayatım zaten çok özgür olamazdı ilişkim olsa da olmasa da içine kaoanık biriyim
anladım canım aman gözünü seveyim neler görüyoruz neler okuyoruz .. ama sen erkek arkadaşını okuması için destekle itele kendi iş yeri de olsa okumuş olsun dünyanın binbir türlü hâli varAçıkçası aileler de bizde istiyoruz ki onun ailesi de benim ailem de okul bitmeden evlilik kararına karşı bizde öyleyiz. Öncr geleceğimiz ki erkek arkadaşım da bu konuda destek önce okul diyor öyle evlilik merakı yok ablacım
Benim şuan yaşım 18 ki o gitti geldi derken 20 olurum kalkıp 20 yaşında nikah kıyıp evlenecek değilim. Karşımdaki insanın sevgisine inanıp güveniyorum aile arası söz de o yüzden18 yaşında söz-nişan-evlilik muhabbetine giren kız-erkek gençlerimiz beni dehşete düşürüyor.
Üniversiteden mezun olana dek yaş 22 olacak hazırlık okursan hatta 23. sen 5 sene sözlü kalabileceğini düşünüyor musun?
Bu kez baskılar başlıcak evlilik için.
Yaşınızın tadını çıkarın. 18 yaşında kızlarla pijama partisi yapıyoduk yahu biz, bu söz-nişan olaylarını duyunca şok oluyorum.
Çok yanlış bir karar olur,yine de tercih sizin.
Şimdinin 18 yaşı valla 28 gibi öyle çok bilmisler :)) bende o yaştayken anneme arkadaşıma kalmaya gideyim diye ağlardm iki apartman yanda olmasına rağmen18 yaşında söz-nişan-evlilik muhabbetine giren kız-erkek gençlerimiz beni dehşete düşürüyor.
Üniversiteden mezun olana dek yaş 22 olacak hazırlık okursan hatta 23. sen 5 sene sözlü kalabileceğini düşünüyor musun?
Bu kez baskılar başlıcak evlilik için.
Yaşınızın tadını çıkarın. 18 yaşında kızlarla pijama partisi yapıyoduk yahu biz, bu söz-nişan olaylarını duyunca şok oluyorum.
Çok yanlış bir karar olur,yine de tercih sizin.
Haklısın ablacım okuması için elimden geleni yaparımanladım canım aman gözünü seveyim neler görüyoruz neler okuyoruz .. ama sen erkek arkadaşını okuması için destekle itele kendi iş yeri de olsa okumuş olsun dünyanın binbir türlü hâli var
Benim ailem de öyle rahat tipler değil ki annem ilk başta istmedi ilişkiyi tanışıp bakınca ılımlu davrandıŞimdinin 18 yaşı valla 28 gibi öyle çok bilmisler :)) bende o yaştayken anneme arkadaşıma kalmaya gideyim diye ağlardm iki apartman yanda olmasına rağmenşimdinin 18likleri çok fenaaa gümbür gümbür :) aileler karar vermiş bize laf düşmüyor ki keşke düşse çünkü 1 yıl yaş almak bile insanın görüşünü değiştiryor
O zaman, daha rahat görüşmek için mi sözlenmeyi düşünüyorsunuz?Benim ailem de öyle rahat tipler değil ki annem ilk başta istmedi ilişkiyi tanışıp bakınca ılımlu davrandı
Çocukluk arkadaşım dedim tekrar diyim. Evet içime kapanık biriyim arkadaş çevrem çok yoktur sayılı insanla muhabbet içindeyim içine kapanık insan ilişki yürütemex miİçine kapanık birinin 16 yaşında sevgili yapıp 2 sene ilişki yürütmesi çok enteresan.