• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz için uygun yaş

Ailesi de bende ikna etmeye çalşyrz bu konuda belki askerden sonra okur
Sende oku o da okusun ..aileler istiyorsa bu yüzük işini bana laf düşmez ama okumadan sakin evlenme kuzum sakın istediği kadar seni okuturum desin herkes o şansı elde edemiyor maalesef.... Seni seven bekler.

Sende oku o da okusun ..aileler istiyorsa bu yüzük işini bana laf düşmez ama okumadan sakin evlenme kuzum sakın istediği kadar seni okuturum desin herkes o şansı elde edemiyor maalesef.... Seni seven bekler.
Açıkçası aileler de bizde istiyoruz ki onun ailesi de benim ailem de okul bitmeden evlilik kararına karşı bizde öyleyiz. Öncr geleceğimiz ki erkek arkadaşım da bu konuda destek önce okul diyor öyle evlilik merakı yok ablacım

Sen okuyacaksın ama gözü okumakta olmayan biriyle evleneceksin. Hayatini yakıyorsun, 16 yaşında sevgili falan nasıl düşündün? Annen baban çok serbestmis.
Biz çocukluk arkadaşıyız sevgili düşmek de değil arkadaş gibi ilerlerdi zaten ilk başlarda ki ailem serbest insanlar asla değil sürekli görüşmedim işler bu yıl ailelere duyruldu ki onlar daha yüz yüze gelmedi

18 yaşında söz-nişan-evlilik muhabbetine giren kız-erkek gençlerimiz beni dehşete düşürüyor.:KK57:
Üniversiteden mezun olana dek yaş 22 olacak hazırlık okursan hatta 23. sen 5 sene sözlü kalabileceğini düşünüyor musun?
Bu kez baskılar başlıcak evlilik için.
Yaşınızın tadını çıkarın. 18 yaşında kızlarla pijama partisi yapıyoduk yahu biz, bu söz-nişan olaylarını duyunca şok oluyorum.:oha:
Çok yanlış bir karar olur,yine de tercih sizin.

Açıkçası aileler de bizde istiyoruz ki onun ailesi de benim ailem de okul bitmeden evlilik kararına karşı bizde öyleyiz. Öncr geleceğimiz ki erkek arkadaşım da bu konuda destek önce okul diyor öyle evlilik merakı yok ablacım
anladım canım aman gözünü seveyim neler görüyoruz neler okuyoruz .. ama sen erkek arkadaşını okuması için destekle itele kendi iş yeri de olsa okumuş olsun dünyanın binbir türlü hâli var

18 yaşında söz-nişan-evlilik muhabbetine giren kız-erkek gençlerimiz beni dehşete düşürüyor.:KK57:
Üniversiteden mezun olana dek yaş 22 olacak hazırlık okursan hatta 23. sen 5 sene sözlü kalabileceğini düşünüyor musun?
Yaşınızın tadını çıkarın. 18 yaşında kızlarla pijama partisi yapıyoduk yahu biz, bu söz-nişan olaylarını duyunca şok oluyorum.:oha:
Benim şuan yaşım 18 ki o gitti geldi derken 20 olurum kalkıp 20 yaşında nikah kıyıp evlenecek değilim. Karşımdaki insanın sevgisine inanıp güveniyorum aile arası söz de o yüzden

Şimdinin 18 yaşı valla 28 gibi öyle çok bilmisler :)) bende o yaştayken anneme arkadaşıma kalmaya gideyim diye ağlardm iki apartman yanda olmasına rağmen :D şimdinin 18likleri çok fenaaa gümbür gümbür :) aileler karar vermiş bize laf düşmüyor ki keşke düşse çünkü 1 yıl yaş almak bile insanın görüşünü değiştiryor

İlişki de işin içine aileler dahil olunca pire bile çoğu zaman deve olabiliyor. Bence erken. Sen okulunu bitir, o işinin başına geçsin sonra düşünün bunları... Üniversite hayatını da dolu dolu yaşamanı tavsiye ederim, tekrar gelmeyecek o günler.

Şimdinin 18 yaşı valla 28 gibi öyle çok bilmisler :)) bende o yaştayken anneme arkadaşıma kalmaya gideyim diye ağlardm iki apartman yanda olmasına rağmen :KK70: şimdinin 18likleri çok fenaaa gümbür gümbür :) aileler karar vermiş bize laf düşmüyor ki keşke düşse çünkü 1 yıl yaş almak bile insanın görüşünü değiştiryor
Benim ailem de öyle rahat tipler değil ki annem ilk başta istmedi ilişkiyi tanışıp bakınca ılımlu davrandı

İçine kapanık birinin 16 yaşında sevgili yapıp 2 sene ilişki yürütmesi çok enteresan.
Çocukluk arkadaşım dedim tekrar diyim. Evet içime kapanık biriyim arkadaş çevrem çok yoktur sayılı insanla muhabbet içindeyim içine kapanık insan ilişki yürütemex mi

Back
X