Tabiki nişanı uzatanların kavgalarını duymuşsunuzdur. Allah korusun birine uzun süre bağımlı hissettirmek evlilik gibi. Evlenince kavgalar ilk 2 yıl çok oluyor. Ama evlisin ve kavgada etsen başbaşasın. Böyle uzak olucaksın ayrı evlerde olucaksın o iş ayrılmaya gidiyor malesef. Bence evlilik yolunda ilerlemesini istiyorsanız ne kadar geç ciddiyet okadar iyi.sende onun ailesiyle mesafe koy. Zaten çekingensin sanırım. Anne falan deme. Gidip gelme. En güzel vakitinizin tadını çıkarın. Erkekler özgürlüğünün kısıtlandığını düşündüğünde sapıtıyor. Ki eşim benle yalvar yakar evlendi. Ben yüz kere vazgeçtim ama o eve girince işler malesef değişiyor. Bu arada yüzük konusunda çok ciddiyim.ben eşime bilerek yüzük taktırmam. Karı milleti parmakta yüzük gördümü. Aa bu bana bela olmaz, ya da bunun alıcısı var demek iyi deyip daha çok asılıyor. Kızlar içinde öyle erkekler yüzüklü kadına daha çok bakıyor. Sevgilin çok isterse bir yüzük takarsın. Yüzük güven unsuru değil çünkü. 2 saniye cebine koyar ruhun duymaz.

bu anlardan geçtiğim için diyorum. Ayrılmayın madem seviyorsunuz mutlu olmanız için bunlar gerekli malesef. İnşallah çok mutlu olursun. 5 sene sonra evleniyorum dersin. Bu arada kadınların 30 una kadar beklemesinede karşıyım. Yaş ilerleyince çok ince eleyip sık dokuyor ve beğenmiyorsun. Üstelik insanlara sabrında kalmıyor, yaş ilerledikçe. Malesef evlenince alışma sürecinde sağlam sabır lazım :)[/QUOT