niye olmasın yahu.. eskide kalmış öyle sözü nişanı ayrı.. sene 2013 valla vakit ekonomi vaktidir.. bizimde aileler tanıştı..ardından isteme misteme hhoop hepsi bir arada bir akşamda üstelikte benim minnacık bekar evimde oldu.. eve 35 kişi sığıştık.. oldu bitti gitti... önemli olan geçim huzur mutluluk canım.. törenler mutluluk getirmiyor adama ileride..
canım eğer ev uygunsa tabiki olur bizim söz nişanda bir oldu ama biz salon tuttuk ufak biyer ev gibi o yüzden maliyetide uygun oldu bence biyer tutulmalı ben bundan yanayım:) evde ne giyersen giy abes duruyo ve dikkat çekmio ama salonda çift oldunuz belli oluoyor ve giyimin daha asil duruyor:) nişanlılığınıda yasın kaç bilmiyorum ama kabarık taşlı süslü püslü seçme bence hafif taşlı felan olsun ama daha sade uzun şık bir elbise abiye olsun bence:)
evet canım çok haklısın önemli olan huzurla mutlulukla olması , bir sorun çıkmaması ...
evde olması fikrine bende olumlu bakmaya başladım çok güzel yorumlar yapıldı sağolun
birde canım salonda gürültü kalabalık erkek tarafı bir yerde kız tarafı biryerde kopuk kopuk oluyor.. evde bir kaynaşılıyor.. böylesi aile ilşkileri bakımındanda çok avantajlı valla :)) hayırlı olsun şimdiden size biiiirrr ömüürr mutluluklar diliyorum.. sağlıklı, huzurlu , mutlu , aşk dolu yuvanız olsun inşallah :))
Selam kızlarr ....
Söz kesimi topiğine bu konuyu açtım ama burası daha aktif kullanıldığı için konuyu buraya da açmak istedim . Fikirlerinize ihtiyacım var... Nasip kısmet olursa inşallah önümüzde ki sene sevdiğimle sözümüzü yapmayı düşünüyoruz. Ama şöyle bir sorum var ki bizim ailelerimizin zaten önceden tanışıyorlar bu yüzden sevgilim isteme gününden sonra evde söz - nişan bir yapalım diyor işinden dolayı böyle daha iyi olur bizim için diyor.
Bizim evimiz büyük ve ailesi bizim oturduğumuz şehirden başka bir şehirde oturuyor bu yüzden hem çok masraf olmaz hem daha güzel olur salon telaşı olmaz falan ama ben evde olmasını pek istemiyorum ne bileyim salon da olsun çok kalabalık olmasın ama şık bir şey olsun istiyorum .
Ve nişanlık olarak şatafatlı kabarık taşlı maşlı şık bir şey istiyorum ev için biraz abartı abes olur mu ? Şimdilerde söz nişan bir arada yapmak pek moda oldu ama kararsız kaldım . Evde olursa istediğim gibi olur mu çok kalabalık dar olur pek güzel olmaz gibi bir düşünceye kapıldım . Evde söz nişan bir arada yapanlar nasıl oldu memnun kaldınız mı içinizde kalan bir şey oldu mu salondan daha mı güzel olur merak ediyorum . Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?