Sadece nisan yapsan. Arada zaman olsa tamam ama beraber yapilan sozun ne anlami var ki.
Evet şimdi şöyle düşündük aileler birbirini tanıdığı için önce oturmaya gelirler isteme falan sonra da söz nişan bir yani ikisi bir olmuş olur bilemiyorum ki bende kararsız kaldım ama hem söz hem nişan ayrı ayrı yapmayalım diye erkek arkadaşım böyle diyor .. bir de erkek arkdaşım seneye yurt dışında staj da olacağı için stajdan izine geldiğinde olacak isteme sonra ki geilişinde de söz-nişan yaparız diye çok kararsızım ama nasıl olur diye , hazırlıklar falan her şey güzel olur mu diye
Hayırlısı olsun allah tamamına erdirdirsin..
Öncelikle bu sadece sevgilinin değil ikinizin nişanı olacak o yüzden ortak karar almalısınız.Nişanlın durumunuza göre fikrini söylemiş ama hamama giren terler değilmi? Eğer ki istiyorsan içimde kalıcak diyorsan salon nişanı yapabilirsin ufak çapta ..istediğin kıyafetide giyebilirsin salonda ama evde ışıltılı şafatlı kabarık bir elbise hoş olmaz rahat edemessin..
Amin çok teşekkür ederim.. evet öyle tabii o da sadece fikir söyledi bu konuyu kafana takıpta stres yapma evde de olur bence diye söyledi.. Evet bende içimde kalırsa diye düşünüyorum zaten abartı bir nişan istemiyorum ben şöyle küçük bir salon da küçük çaplı ama rahat edebileceğimiz şık bir ortam istediğim kıyafeti giyebileceğim ve en güzeli olacak şekilde istiyorum . Ama beni zorlayacak tabiki bu durum daha çeyizim bile yok doğru düzgün bir yerden başlamam gerekiyor artık çok heyecanlı hevesliyim ama hayırlısı
biz beraber yaptık çokta güzel oldu.farklı memleketkerdeniz eşimle.bir akşam isteme ertesi akşam söz,nişan oldu.evimiz küçük bizim kalabalık oldu ama çok keyifliydi.benim şahsi fikrim salonda nişan merasiminden pek hazetmem düğünden farkı olmuyor pek hiç düşünmedik o yüzden.ama düğünü iki tarafta da yaptık...
Hımm ne güzel.. işte bizim de farklı şehirlerde olduğumuz için isteme sonra da söz-nişan düşündük ama ben zaten her konuda kararsız biriyimdir .. günlük bir kıyafet alırken bile kararsız kalırım hele ki bu gibi durumlarda, nişanlık seçiminde falan ne yapacağım bilemiyorum :) Erkek arkadaşımda kınayla düğüne daha çok odaklanırız daha güzel yaparız diyor.. evde yapma fikri aklıma yatıyor gibi ama bir de erkek arkadaşım stajda olacağı için hazırlıkları yaparken zor olacak gibi
Söz nişan çiftlerin ortak kararıyla istenilirse evde elbette yapılabilir . Ancak aile arasında sade bir tören olacağı için ona göre de giyeceklerinizi de sade tercih etmelisiniz. Evinizde kabarık , allı pullu , şatavatlı bir şey giymek isterseniz ev ortamında abartılı olacaktır .
biz hepsini aynı anda evde yaptık geldiler istediler yüzükler takıldı ve nişanlanmış olduk
söz denen şey fasa fiso bna göre
biz direkt nişanlı olduk
evde pasta kestşk fotoğraf çekildik muhabbet ettik maşallah pek de güzeldi bizimki
ama öle kabarık şatafatlı elbise olmaz evde bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?