Söz- Nişan Bir Arada Olur Mu ??

canım bizde isteme söz nişan aynı gün oldu evde oldu aile arasında gayette güzeldi. bencede mantıklı kına ve düğün yaparsın kınada öle şatafatlı giyersin düğününüde en güzel yerde yaparsın bence öle daha mantıklı gibi

Eşin yanındayken bile bırak aynı apartmanı aynı şehirde oturunca dahi alışamıyosun sorunlar çıkıyor tahammül edemeyecek duruma geliyorsun ki birde eşin yoksa çok çok sıkıntı çekersin söliim.bu konuda kesinlikle annene katılıyorum..ne kadar iyi olursan ol evlendikten sonra kimse aynı olmuyor.bırak karşı tarafı sen bile öyle şeylere sinir olup kafaya takıcaksınki kendini tanıyamayacaksın evli olan arkadaşlar bilirler..evlendikten sonra herşey değişiyor bence bir süre sonra pişman olabileceğin ihtimalinide düşün..anneni yok sayma madem eşin uzakta olacak ailenin olduğu yerdede kalabilirsin nişanlın bunu anlayışla karşılamalı bence...

Evett biliyorum sıkıntılar çekeceğimi , ama annem de o yüzden değil iş yüzünden istemiyor işi bırakıp gitmemi istemiyor , Ama işte sevdiğim de yurt dışında çalışacağından seni tek bırakmam bırakamam diyor aynı apartman da olursa aklım kalmaz aileme emanet edebilirim seni diyor ,

ne olacak bilemiyorum ne annem ne de sevdiğim ikna olmuyor , bende gitmeyi istiyorum yaşayacağım tüm zorlukları herşeyi biliyorum evet ama işte belki eşim yanımda olmadığı için bana daha çok destek olurlar onca zamandır tanıdığımız kişiler ama bilemiyorum ki çok sıkıntılıyım bu konu da , sevdiğim beni ailemin yaşadığı şehirde bırakıp gitmez her defasında da dile getiriyor zaten annem de yanlız kalacağımı değil de daha çok iş konusunu düşünüyor zaten

Evet canım teşekkürler , bence de öyle daha güzel ve mantıklı olur hem hiç bir hevesim de içimde kalmamış olur ...

sonuçta söz nişan falan aile arasında olan törenler ama kına düğün daha önemli bence de bakalım hayırlısı inşallah güzel olur ,

Ben de ikide birde insanları çağırıp, toplamaya karşıyım..
Aile arasında yüzük taktık, bir de düğün olacak..
Bir arada olur, çok da güzel olur hemde.. :)
Ama istemeyle aynı gün olmaz bizde, arada 1 hafta falan oynar.. :)
Kız tarafından yeni isteniliyor sonuçta, verip vermeyeceği bile belli değil :)) Tabi bu kısmı şaka da, bir kaç zaman müsade tanınır. Yani formaliteden istenip şak diye yüzük takılmaz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani evet normali odur tabii önce bir konuşulmaya falan gelinir , sonra isteme , yüzük takılır ...
Bende şöyle düşündüm o zaman sadece aileler konuşmaya istemeye gelir ,
sonra da nişan gibi bir tören olur evde yüzükler takılır yakın akrabalar , arkadaşlar çağırılır ikramlı sohbet muhabbet resimler çekilir güzel bir nişan olur ,
Böylece nişanlı olmuş oluruz :)

Bence gayet güzel düşünmüşsünüz.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…