Söz- Nişan Bir Arada Olur Mu ??

benimde böyle olmuştu..
isteme,söz,nişan hepsi birlikte oldu hemde evde...
güzelde olmuştu valla...

Öyle mi ne güzel canım, benim de güzel olur inşallah , bende zaten yakın akrabaları yakın arkadaşları falan çok kalabalık olmayacak şekilde çağırırım artık kalanları da düğüne , bir de düğün de sevdiğimin yaşadığı şehirde olacağı için inşallah kınayı da bizim oralarda daha güzel yapmayı düşünüyorum :)

Canım bence bu elbise bence de evde nişan için çok uygun.
Ama bu ailesiyle aynı apartmanda oturma konusu bambaşka bir konu.
Benim arkadaşımda evlendi ve ailesini çok sevdiği için hiç sorun yapmadı hatta daha iyi olabileceğini düşündü.
Kaynanası evet gerçekten iyi kadın ama aynı apartmanda oldukları için çok sorun yaşıyor. Kaynanasını sevse de aynı yerde oturmayı kabul ettiği için çok pişman bence bu konuyu iyi düşünmelisin.

Evet canım bende bu tarz da bir elbise düşünebilirim ...

Biliyorum çok zor olacağını tahmin etmek zor değil ama işte erkek arkadaşımın işi dolayısıyla böyle bir karar aldık ailesi de istiyor yanlız kalmamı istemiyorlar erkek arkadaşımın babası da denizde çalıştığı için annesi seni yanlız bırakmam en iyi ben anlarım seni diyor. Zaten benim annemin sıkıntı yaptığı konu da işi bırakıp oraya gidecek olmam bunu çok sıkıntı yapıyor ne olacak hiç bilemiyorum ....

benimde söz,nişan ,istme bir arada olsu çok da güzel oldu ,

ama şöyle bir durum var ben öyle şaşalı törenleri sevmem olsun bitsin derdindeydim, senin eğer ki içinde özentilerin varsa yap ki içinde kalmasın bi kere oluyor sonuçta ...

Evet benimde hevesim var ama bilemiyorum ki benim de zaten hep sevdiğimi beklemekte sabretmekle geçiyor günlerim o yüzden bende bir an önce olsun bitsin diye düşünmeye başladım hevesimi de kınayla düğünde alırım artık ,

belki nişanlık konusunda biraz içimde kalan şeyler olur ama kına kıyafetimde telafi ederim onu da dimi ) , çünkü çok eksiğim var salon nişanına harcayacağım parayla çoğu arkadaşların dediği gibi eksiklerimi tamamlarım kınamda harcarım artık ...

ahh canım benim bizde ne sıkıntılar çektik şu durumlara gelene kadar bi bilsen,hatta biz herşeyi hazırladık,şubatta oluyodu nişan, sonra araya hastalık girdi,ameliyat girdi.şimdi mayıs gibi olur diye düşünüyoruz ama kısmet işte ne olacağı belli olmuyo,sağlık olsun diyoruz,herşeyin başı sağlık :)[/QUOTE]

Evet canım sağlık

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canım sağlık[/QUOTE]

o yüzden üzme kendini,iyi düşün iyi olsun,herşey gönlünce olur inşallah.

slm kızlar..canm söz ve nişanı bzde bir yaptk ve evdeydi..cok qüzel oluyo bnce..biz sadece 1.dereceden yakınları caqrdk..qayette qüzel oldu.bn öle qünlerde cok kalabalıqı sewmiyorm..zatn herkes düğünde bi araya qelck ne qerek war diye düşündm.nişanlımda aileside bi yer tutmayı kalabalık bsy yapmayı istediler ama bn istemedm Allahtan karşıda cıkmadılar bu duruma..bnce abartılı kabarık bşy alma derm rahat edemezsn bnce..bn düz uzun boydan bsy aldm..yinede sen bilirsn içine sinen birsey olsn

Selam canım , anladım ne güzel bizim de kararı erkek arkadaşımla birlikte vericez tabi ama o da daha çok bana bırakıyor onun ailesi de illa salon demiyor ama işte kararsız kaldım sadece ,
Evet bende uzun güzel bir elbise gibi bir şey düşünüyorum hayırlısı inşallah güzel olur benimde , mutluluklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…