Söz/Nişan

Ben söz nişan Doğum günü organizasyonları yapıyorum :) ( hafta sonları, ek iş olarak ) ve doğal olarak sizin gibi gereksiz görmüyorum. Tarzınız değildir okey ama bunu yapan bir çok gelinlerim var benim :) sizin dediğiniz gibi 2-3 tane jardinyer ile olacak iş değil o :) sürekli kendimizi geliştirip ilerletmemiz gerek, 2 defa evlendim 2sinde de söz nişan kına herşeyimi yaptım :) sanırım bu tarz meselesi karakter ile alakalı ben daha gösterişli şeyleri severim mesela. Ama bu ‘elalem’ için değil, tamamen kendim istediğim için. Ve bu tarz özel günler de azıcık gösterişten yanayım işim gereği değil dediğim gibi 2 kere evlenmeme rağmen herşeyi tekrar tekrar yapmıştım biraz özen gösterin bence gibi..:)

Eklentiler

• C1B88C81-4A8C-4B3B-8EA6-6B0D452BA2D7.webp
    51 KB · Görüntüleme: 78
Biliyorum bunlarıda, ev salonuna konulacak şey değil gibi anca mekan kiralamak lazım. Ev salonunda da kötü duruyor bence.

Tatlim ,kim ne der diye değil de,senin istediğin,gozunde kalmayacak seyleri yap.Nısanda ,duğunde bir kere oluyor.gonlune gore olursa icinde uhde kalmaz.Istedigin gibi olmaz sa yillar gecince uzulursun.gozumde kaldi dersin.

Bence bunlar çok kişisel şeyler, benim de geçen hafta nişanım oldu evde, ben masa hazırladım, istediğim için ve "perde önü" fotoğrafı istemediğim için arkayı fon olarak kullandık hiç de pişman değilim. Ancak siz istemiyorsanız da kimse masa neden yok vs. demez bence. Ben masa ve arka fonunu kiralamıştım çünkü iki parça satın almaya kalktığımda hem aynı paraya geliyordu hem de aman onun tonu ona uydu mu / uyacak mı vs derdine girmek istemedim full paket kiraladım. Almamamın ikinci sebebiyse sade bir insanım o dekor malzemelerini evimde kullanacağımı düşünmüyorum ilerde. Geldiler kurdular topladılar gittiler gayet de rahat oldu. Ama dediğim gibi bunlar çok kişisel zevkler kimi beğenir kimi gereksiz bulur kimse de aman da hiçbir şey yapmamış demez.

Size çok katıldım, ben de yaptım geçtiğimiz hafta ve beğenirsin beğenmezsin / tarzındır değildir bunlar farklı şeyler de "gereksiz" biraz saçma bir laf. Bana göre de hiç özenmemek "gereksiz" olabilir, ama böyle bir şey söylemem; tercihidir derim geçerim.

Kesinlikle katılıyorum.
Tarzın değildir, dediğim gibi karakter meselesidir gösterişi, şaşayı sevmez anlarım.
Ama 'gereksiz' kelimesi biraz itici :)

Biliyorum bunlarıda, ev salonuna konulacak şey değil gibi anca mekan kiralamak lazım. Ev salonunda da kötü duruyor bence.
Evin salonu büyük ise gayet hoş duruyor :) %70 ev içerisine, %30 dışarıda yapıyoruz biz bu tarz şeyleri :)
Tercih meselesi ama gereksiz değil :)

Evin salonu büyük ise gayet hoş duruyor :) %70 ev içerisine, %30 dışarıda yapıyoruz biz bu tarz şeyleri :)
Tercih meselesi ama gereksiz değil :)
gereksiz lafına niye takınıldı anlamadım. Sanki tü kaka dedim. Her yazdığımız kelimeyide seçeceğiz burda artık anlaşıldı

Ben yakın zamanda söz nişan bir yapmış birisi olarak söylüyorum gerçekten gereksiz. Ben hepsini satın aldım birde o da olsun bu da olsun diyerek. Cafede oldu benim sırıtmadı aslında fazla ev ortamı olsa yapmazdım herhalde ama eğer yapacaksınız tavsiyem kiralamanız tabi geniş bir oturma odanız varsa.

gereksiz lafına niye takınıldı anlamadım. Sanki tü kaka dedim. Her yazdığımız kelimeyide seçeceğiz burda artık anlaşıldı

sonuna kadar haklısınız. bence de çok gereksiz :) çünkü ben de şaşaa sevmiyorum ve bu abartı dekorlar bana anlamsız geliyor.
aynı şeyi kına için de düşünüyorum. bence en özel gün nikah günüdür. paramı nişan ve kınaya harcamaktansa daha şık bir düğünüm ve nikahım olmasını tercih eder oraya ayırırım bütçemi..

Bence gereksiz. Biz sadece nişan pastasını nişan tepsini çiçek çikolata gondolunu üstünde koymak için hazırlamıştık. Ama hiçbir o pahalı settten değildi. Bence sende kendin hazırlarsın bir şeyi yok ki

Elalem söz söylemeye hakkı olduğunu düşünüyorsa, ellerini ceplerine atıp masrafları da onlar karşılasınlar o zaman. Benim mantığım her konuda böyle. Şu evliliğe giden yolu bin tane organizasyonla şenlendirmeyi de gayet gösteriş meraklılığı olarak görüyorum. (taşlayın anacım buyrun) Bir masa süslemeye dünyanın parasını bayılmak insanda nasıl bir mutluluk yaratabilir, bütün bunlar neye hizmet ediyor, valla kafam almıyor. Hepsi dış mihrakların ve kapitalist düzenin oyunu bence.

Cafeyi kaça kiraladınız acaba ? Merak ettim

Hele şu kına organizasyonları felaket ya. Konfetiler patlıyor kızlar cıkıyor oynuyorlar aman Allah'ım onu hele hiç yapmam.Düğünüme özen göstereceğim öyle netleşti kafamda.

Ay sonunda ev de küçük bir merasimle yüzük takılacak. Masa konusunda çok kararsız kaldım ama sonradan gereksiz bulup vazgeçtim. Güzel bir yüzük tepsisi yaptırdım. 400 tl tuttu. Bir de tasarım bir pasta yeterli olur diye düşünüyorum. Ev de olacağı için çok abartmak istemedik. Zaten bu tarz şeylerde çok fazla fiyat istiyorlar.

Aileler karışmasa benimde aklımdaki nikah yapıp daha sonra gençler arasında bi kokteyl yapmaktı ama dul kadın gibi olur mu diyorlar... Mecbur düğün yapıcaz.

Ve gayette gereksiz instaya iki foto koyulacak diye o kadar masrafı aklim almiyor sanki o paralar ikinizden çıkmicak onu damat yapıcak bunu gelin derken ne kolay evlenince 2niz ödemiceksiniz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…