- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi noclearmind
-
Biliyorum bunlarıda, ev salonuna konulacak şey değil gibi anca mekan kiralamak lazım. Ev salonunda da kötü duruyor bence.Ben söz nişan Doğum günü organizasyonları yapıyorum :) ( hafta sonları, ek iş olarak ) ve doğal olarak sizin gibi gereksiz görmüyorum. Tarzınız değildir okey ama bunu yapan bir çok gelinlerim var benim :) sizin dediğiniz gibi 2-3 tane jardinyer ile olacak iş değil o :) sürekli kendimizi geliştirip ilerletmemiz gerek, 2 defa evlendim 2sinde de söz nişan kına herşeyimi yaptım :) sanırım bu tarz meselesi karakter ile alakalı ben daha gösterişli şeyleri severim mesela. Ama bu ‘elalem’ için değil, tamamen kendim istediğim için. Ve bu tarz özel günler de azıcık gösterişten yanayım işim gereği değil dediğim gibi 2 kere evlenmeme rağmen herşeyi tekrar tekrar yapmıştımbiraz özen gösterin bence gibi..:)
Size çok katıldım, ben de yaptım geçtiğimiz hafta ve beğenirsin beğenmezsin / tarzındır değildir bunlar farklı şeyler de "gereksiz" biraz saçma bir laf. Bana göre de hiç özenmemek "gereksiz" olabilir, ama böyle bir şey söylemem; tercihidir derim geçerim.Ben söz nişan Doğum günü organizasyonları yapıyorum :) ( hafta sonları, ek iş olarak ) ve doğal olarak sizin gibi gereksiz görmüyorum. Tarzınız değildir okey ama bunu yapan bir çok gelinlerim var benim :) sizin dediğiniz gibi 2-3 tane jardinyer ile olacak iş değil o :) sürekli kendimizi geliştirip ilerletmemiz gerek, 2 defa evlendim 2sinde de söz nişan kına herşeyimi yaptım :) sanırım bu tarz meselesi karakter ile alakalı ben daha gösterişli şeyleri severim mesela. Ama bu ‘elalem’ için değil, tamamen kendim istediğim için. Ve bu tarz özel günler de azıcık gösterişten yanayım işim gereği değil dediğim gibi 2 kere evlenmeme rağmen herşeyi tekrar tekrar yapmıştımbiraz özen gösterin bence gibi..:)
Kesinlikle katılıyorum.Size çok katıldım, ben de yaptım geçtiğimiz hafta ve beğenirsin beğenmezsin / tarzındır değildir bunlar farklı şeyler de "gereksiz" biraz saçma bir laf. Bana göre de hiç özenmemek "gereksiz" olabilir, ama böyle bir şey söylemem; tercihidir derim geçerim.
Evin salonu büyük ise gayet hoş duruyor :) %70 ev içerisine, %30 dışarıda yapıyoruz biz bu tarz şeyleri :)Biliyorum bunlarıda, ev salonuna konulacak şey değil gibi anca mekan kiralamak lazım. Ev salonunda da kötü duruyor bence.
gereksiz lafına niye takınıldı anlamadım. Sanki tü kaka dedim. Her yazdığımız kelimeyide seçeceğiz burda artık anlaşıldıEvin salonu büyük ise gayet hoş duruyor :) %70 ev içerisine, %30 dışarıda yapıyoruz biz bu tarz şeyleri :)
Tercih meselesi ama gereksiz değil :)
gereksiz lafına niye takınıldı anlamadım. Sanki tü kaka dedim. Her yazdığımız kelimeyide seçeceğiz burda artık anlaşıldı
Cafeyi kaça kiraladınız acaba ? Merak ettimBen yakın zamanda söz nişan bir yapmış birisi olarak söylüyorum gerçekten gereksiz. Ben hepsini satın aldım birde o da olsun bu da olsun diyerek. Cafede oldu benim sırıtmadı aslında fazla ev ortamı olsa yapmazdım herhalde ama eğer yapacaksınız tavsiyem kiralamanız tabi geniş bir oturma odanız varsa.
Hele şu kına organizasyonları felaket ya. Konfetiler patlıyor kızlar cıkıyor oynuyorlar aman Allah'ım onu hele hiç yapmam.Düğünüme özen göstereceğim öyle netleşti kafamda.Elalem söz söylemeye hakkı olduğunu düşünüyorsa, ellerini ceplerine atıp masrafları da onlar karşılasınlar o zaman. Benim mantığım her konuda böyle. Şu evliliğe giden yolu bin tane organizasyonla şenlendirmeyi de gayet gösteriş meraklılığı olarak görüyorum. (taşlayın anacım buyrun) Bir masa süslemeye dünyanın parasını bayılmak insanda nasıl bir mutluluk yaratabilir, bütün bunlar neye hizmet ediyor, valla kafam almıyor. Hepsi dış mihrakların ve kapitalist düzenin oyunu bence.
Ben toplam 650 verdim cafe daha yeni açıldığı için reklam olsun diye böyle uygun bir fiyat oldu ama başka bir arkadaşım 1500e kiralamıştı.Cafeyi kaça kiraladınız acaba ? Merak ettim
Aileler karışmasa benimde aklımdaki nikah yapıp daha sonra gençler arasında bi kokteyl yapmaktı ama dul kadın gibi olur mu diyorlar... Mecbur düğün yapıcaz.Beni gelip istedikleri gün yüzük taktık nişanlandım bi pasta ikramliklar o kadarkina bilr yapmadim bi düğn evlendim gitti şimdiki aklım olsa düğünde olmazdı gencler arasında bi kutlama yapardım nikah yapıp
Ve gayette gereksiz instaya iki foto koyulacak diye o kadar masrafı aklim almiyor sanki o paralar ikinizden çıkmicak onu damat yapıcak bunu gelin derken ne kolay evlenince 2niz ödemiceksiniz sankigereksiz lafına niye takınıldı anlamadım. Sanki tü kaka dedim. Her yazdığımız kelimeyide seçeceğiz burda artık anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?