Söz/Nişan

O da olabilir. Evde hiç yorgunluk olmaz. Ama sizin dediğiniz de mantıksız değil. Eğer şatafata süse düşkün olmayan biriyseniz, evde gayet sade ve kibar bir tören yapabilirsiniz. Tamamen size kalmış. Ona yapılacak masraf yerine de kendinize başka bir şey alırsınız. Bir tek ikramlık hazırlarsınız, tepsinizi hazırlarsınız, güzel bir elbise giyersiniz. Gayet yeterli.

Moda değil o, bildiğin görgüsüzlük. Güzel bir tepsinin içine kuru çiçekler koymuştum ben. Gereksiz yere para harcamadım diye kimseye hesap verecek de değilim. Zaten cevremde de bu tip kalitesiz insanlar yok. Olsa da umrumda olmazdı. Size tavsiyem evlilik yolunda yapacağınız hiçbirşeyi elalem ne der diye yapmayın. Elalem ne derse desin en fazla 1 saat aklında tutuyor. Siz borçları aylarca ödüyorsunuz.

Ekimde nişanlandım. Evde nişanlandım. Isteme ve nişan birlitke oldu. Aileler de o an tanisti. Ikimiz de birbirimizin babasiyla tanismamistik hatta daha once :) 60 kişi olduk komşumuzun evini açtık gençler orda oturdu:) en ufak bir masa veya sus olmadi. Cam tepsi gümüş rengi makas yüzük taktik o kadar. Pişman da olmadım kimse de bir şey demedi. Deseler de umursamam. Siz istiyorsanız yapın istemiyorsanız yapmayın insanları düsünmeyin. Bir de bu kadar erkenden tabi dusunun de kendinize dert etmeyin su akiyor yolunu buluyor. Ben ağustosta teklif aldım ekimde nisan oldu martta evleneceğiz kısmetse. Hicbir hazirligimiz hala yok bir şekilde halloluyor.

Son düzenleme:
Iki kicikirik tepsiye - sacma sapan seylere -biraz sonra mideye girecek ve zaten seker hamuru siyrila siyrila yenecek seker hamurlu süslü pastaya milyarlar vermeyi kabul edecek adamla zaten ben evlenmem. Kendim de yapmam.
Bence iki ev ekonomisi bilmeyen-gosterise para harcamak icin sonraki zamanlarda zorluklar cekecek insanlar evlenmemeli. Ama oyle olsa Türkiye'de zaten azalan dugun oranlari daha daha azalirdi.
Yapma bence. Zaten goren yuzunuze "ay ne güzel masallah" diyecekler, arkanizdan "puhahha bu da yeni moda. Hemen yapmislar" falan diyecekler. Paran cebinde kalsin. Lazim o para size evlilik arifesi. Sacip durmayin

Mrb ben organızasyon ısı yapıyorum.nısan söz masaları da bunların ıcınde. Daha ziyade fotograf cekilirken guzel bı goruntu olsun dıye yaptiriyor insanlar. Gereklı veya gereksız degil. Tamamen size kalmıs bir durum. Özel hazırlıkları seven biriysenız yaptirin.. Bazı ınsanlara sacma gelebiliyor. Bence birilerinin gozune bos gelir falan diye yaptirmayın. Sizi mutlu ederde yaptirin. Benım hazırladıgım konseptlerden birkacı orneğin. Reklam yapnıyorum yanlıs anlasılmasın zaten isim vermedim. Yani sizi mutlu edecekse yaptirin derim.

Eklentiler

• IMG_20191126_170834_238.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20191126_165339_591.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20191126_165039_468.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20191101_151924_913.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20191101_151852_675.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 38
Nİşan tepsimi kendim beğenip güzelinden alıp bir de çicek yaptırmıştım pastam bile yoktu valla kim ne dedi ne demedi umrumda da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…