- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sadece nisan için bu kadar masrafa girmeye gerek yok bence. Evde küçük bir kutlama yeterli. Bu masrafı düğün kına ya ayirirsin. O çok daha masraflı olacaktırKızlar selam, gece gece kendime dert edindim. Daha vakit var ama ufaktan araştırmalara başladım. Önümüzde ki yaz nişan düşünüyoruz, kısmetse.
Nasıl bi organizasyon yapmayalım karar veremiyorum.
Evde ufak bi şeyler yapmak daha mantıklı geliyor bana ama şu son dönem popüler olan nişan masaları bana çok manasız ve para tuzağı geliyor. İki şamdan iki çiçek arkada platform en az 500 tl gibi bi meblağ.
bana kalırsa bi söz tepsisi yüzüklerimiz ve nişan pastası yeterli ama bu seferde sanki etraftan ay hiç bi şey de yapılmamış söylemi tepkisi alır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımda cok manasız buluyor, erkeklerin geneli zaten bu tarz şeyleri manasız buldugu icin karar mercisi benim. İlla nişan masası yapmak zorundaymısım hissine kapıldım, sizin nişanlarınız nasıl oldu? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
daha zibilyon ay var farkındayım ama biraz planlı programlı bi tip olduğum için şimdiden başladım ben :)
Of ne saçma ya nikaha gelen gelsin işte illa birileri göbek atıcak diye o kadar para vermekAileler karışmasa benimde aklımdaki nikah yapıp daha sonra gençler arasında bi kokteyl yapmaktı ama dul kadın gibi olur mu diyorlar... Mecbur düğün yapıcaz.
kardeşim yeni evli... o da hiç önemsemedi böyle şeyleri gereksiz hiç bişe yapmadı. kimse de bişey demedi....sakın milleti önemseme nasıl seviyorsan öyle yapKızlar selam, gece gece kendime dert edindim. Daha vakit var ama ufaktan araştırmalara başladım. Önümüzde ki yaz nişan düşünüyoruz, kısmetse.
Evde ufak bi şeyler yapmak daha mantıklı geliyor bana ama şu son dönem popüler olan nişan masaları bana çok manasız ve para tuzağı geliyor. İki şamdan iki çiçek arkada platform en az 500 tl gibi bi meblağ.
bana kalırsa bi söz tepsisi yüzüklerimiz ve nişan pastası yeterli ama bu seferde sanki etraftan ay hiç bi şey de yapılmamış söylemi tepkisi alır mıyım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşımda cok manasız buluyor, erkeklerin geneli zaten bu tarz şeyleri manasız buldugu icin karar mercisi benim. İlla nişan masası yapmak zorundaymısım hissine kapıldım, sizin nişanlarınız nasıl oldu? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
daha zibilyon ay var farkındayım ama biraz planlı programlı bi tip olduğum için şimdiden başladım ben :)
O kadar haklısınız ki. Birde bizim yörenin insanı içer sırf bu yüzden istemiyorum bazen düğün.Of ne saçma ya nikaha gelen gelsin işte illa birileri göbek atıcak diye o kadar para vermeksonrasında bi kutlama daha şık isteyen istediği gibi takılır mis gibi gençler arasında olsaydı bizim daha çok eğlenirdik eminim
Sırf 2 fotoğraf cekilmek icin baska bi şey değil yani. Bosuna masraf. Yine ikramlık pasta olur güzel şık bi masa olur da şaşalı olmazkardeşim yeni evli... o da hiç önemsemedi böyle şeyleri gereksiz hiç bişe yapmadı. kimse de bişey demedi....sakın milleti önemseme nasıl seviyorsan öyle yap
Bir tepsi için 200 lira çok fazla geliyor bana yüzükleri aldığımız kuyumcu güzel bir tepsi hediye etti çerçeve olarak kullanılabilirsiniz nişandan sonra dedi hatta tepsiye para vermedikYa nişan pastası yine nerden baksanız 600 700 tutar, tepsiler uygun. En fazla 200
Evde yapılan ufak nişan organizasyonu totelde 2000 ne patlar gibi duruyor öyle masalı bilmem neli.
Ne gerek var diyorum en fazla o eşyaları evime süs diye koyarım ki koymam bile yani.
O parayı evime harcarım daha mantıklı.
Benim de 3 ay sonra evde isteme ve söz'üm olacak. Söz masası fotoğraf çekimi için yapılıyor aslında. Yeni moda olsa da sonuçta bir ömür sizde kalacağı bir şey. Bence önemli.Kızlar selam, gece gece kendime dert edindim. Daha vakit var ama ufaktan araştırmalara başladım. Önümüzde ki yaz nişan düşünüyoruz, kısmetse.
Ben de buna benzer bir yorum yapacaktım, iyi denk geldi.Ben sözde masa yaptım ama öyle organizasyon ile değil kendi evimde de kullanabileceğim vazolar şamdanlar ve jardinyer ile satın aldım kendim süsledim yaptım gayet maliyeti de ucuza geldi siz de öyle yapabilirsiniz ama zorunluluğunuz yok benim arkadaşım fikir verdi yoksa pek alakam yoktu açıkçası eşyalarda önceden aldıklarımdı çoğu bir tek vazoyu yeni aldım onda da 30 tl gibi bir para vermiştim 2 taneye çok maliyetli gelmedi bana o yüzden :)
Niye bağırdınız?istemiyorsanız yapmazsınız .
Sayfalar boyu gereksiz ,saçma , masraf kelimeler hava da uçuşuyor ..
Konu açmanın sebebi nedir ben anlayamadım hem istemiyorsunuz.. sürekli ona vereceğime evime balayima veririm diyorsunuz öyle yapın madem kimse birşey demez ki. Derlerse de kulak tıkayacaksnz .
Ben masa süsledim mesela pişman da olmadım .
Siz nasıl isterseniz öyle yapın ..
Mutluluklar .
Fon yok tabi ki işin içine fonda girerse 700 falan bulur. Benim baktıklarım göşterişsiz olanlardı cok daha iddialı olanlarda var. Ben galiba restaurant tarzı bi yerde yemekli kücük bi merasim istiyorum cok net karar veremedim. Eğer olmazsada evde yüzük pasta o kadar. Evde cok insan agırlayamacağım. Maddi olarak bütçe ayırabilirsem restaurant daha mantıklı geliyor.Ben yapardım, sözde gereksiz ama nişan için isterdim doğrusu. Fotoğraf çekmek, İleride nişan fotoğrafı olarak bakabilmek hoşuma giderdi. Tamamen karakter meselesi aslında, ben severim süslü işleri. Organizasyon 500 e uygun bu arada, eğer arka fon filan da varsa. Daha özenli ve hoş duruyor bence. O jardinyerlerin üstüne de ikramlıklar, pasta, çiçek ve çikolata da konunca gayet gösterişli bir masa oluyor.
tarz meselesi, bir arkadaşım da evinde yaptı nişanı. Bütçeleri kadar. Güzel bir elbise giymişti, duası okundu, yüzükler takıldı, mutfaktan ikramlıklar geldi herkese tabaklarda. O da gayet kibar bir merasim oldu. Olmuyor değil.
Niye bağırdınız?
dikkatinizi çekmediyse yorum yapmayın okumayın, niye sayfalarca okudunuz o zaman. Hasbinallah.
Konu açarkende onay alacak değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?