- 8 Aralık 2020
- 59
- 21
- 38
- 26
- Konu Sahibi angel123456
-
Sebep yok erkek arkadaşıma neden gelmiyor diyorum boş konuşuyor diyor bişeyler söylemiş oda beni üzmek için söylemiyor sanırımSebep nedir? Ona göre tavır ve yorum tavsiyesi alabilirsiniz
Bence böyle olması daha iyi sevinin derimMerhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Ortada elbette bi sebep vardır. Nişanlınızın tavrı önemli aranıza sınır çizebiliyormu. Ayrıca o öyle yapıyorsa sizde mesafeli davranın.Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Görümceyle evlenmeyi planlamıyorsanız çok büyük problem değil bence.Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
İyi biri yani kardeşi ile arası pek iyi değildi zaten ondanda olabilirEsin olacak bey nasıl? Ona göre devam et
18 yaşımda yok daha önce tanışmadıkKaç yaşında görümce? Daha önce tanıştınız mı?
Görünüşe göre kendisini görmiyceğimiz için bir problem yok ama görünce mesafeli davranırım yaniOrtada elbette bi sebep vardır. Nişanlınızın tavrı önemli aranıza sınır çizebiliyormu. Ayrıca o öyle yapıyorsa sizde mesafeli davranın.
Dikkat çekmeye çalışıyor, ya da kardeşi için düşündüğü başkası vardı işine gelmiyorsunuz. Yerinizde olsam nerede diye bile sormam. Beni yok sayanın varlığını hatırlamak zorunda değilim. Umursamayın ki onun istediği gibi ortalık karışmasın.Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Oda doğru haklısınız da nezaketen denolsa bir merhaba der insan benim sıkıntı değil ailemin düşüncesi o yöndeGörümceyle evlenmeyi planlamıyorsanız çok büyük problem değil bence.
Bak muhtemeldir ki en kucugudur evin. Benim küçük boaİyi biri yani kardeşi ile arası pek iyi değildi zaten ondanda olabilir
Banada öyle geldi bu zamana kadar ilgi onun üzerindeydi şimdi değişiceği için böyle yapıyor olabilir ama hiç doğru bir davranış değil yaniDikkat çekmeye çalışıyor, ya da kardeşi için düşündüğü başkası vardı işine gelmiyorsunuz. Yerinizde olsam nerede diye bile sormam. Beni yok sayanın varlığını hatırlamak zorunda değilim. Umursamayın ki onun istediği gibi ortalık karışmasın.
Normalde evlenince kayınvalidemin evin üstünde oturucaz öyle ayarlandı yani ama neyse ki görümcem almanyaya gidiceği için pek görmicem ben ön yargılı bir insan değilimdir normalde ama bu şrkilde yaklaşınca ister istemez mesafe koyarımBak muhtemeldir ki en kucugudur evin. Benim küçük boa'ı görümcem de baştan öyleydi eşim hep derdi biz anlaşamıyoruz diye ama evlendik abici çıktı bir görsen opmeler sarilmalar sanki eski sevgililerde beni kıskandırıyor coktaaa tın bende....ama çok yordu salakliklari ama eşim mesafe koydu da iyi kafam
18 yaşında evin küçük gözbebeği, doğru davranış kavramını anlayacak kadar olgun olduğunu sanmıyorum. Bir süre şımarıklıklıarına tahammül etmeniz gerekecektir. Görmezden gelin yokmuş gibi davranın, ailenize de "dengesizmiş biraz, yok saymak en doğrusu" deyip geçinBanada öyle geldi bu zamana kadar ilgi onun üzerindeydi şimdi değişiceği için böyle yapıyor olabilir ama hiç doğru bir davranış değil yani
Yapma yaaa tasinmasan çok üzülürsün. Ne için gidiyor? Kayinvalideni doldurmasin?Normalde evlenince kayınvalidemin evin üstünde oturucaz öyle ayarlandı yani ama neyse ki görümcem almanyaya gidiceği için pek görmicem ben ön yargılı bir insan değilimdir normalde ama bu şrkilde yaklaşınca ister istemez mesafe koyarım
Okula orda devam edicek biraz da maddi açıdan ona para ödüyorlar şuan yüksek rakamlar tlden dolara çevirince o şekilde yüksek belkide şuan bizim için para verilcek onun gidişi yavaşlıcak diyr de yapıyor olabilir düğünede gelmeyi düşünmüyor sanırım görümce derdi çekmicemYapma yaaa tasinmasan çok üzülürsün. Ne için gidiyor? Kayinvalideni doldurmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?