- 5 Ağustos 2020
- 1.316
- 2.166
- 133
- Konu Sahibi angel123456
-
Ben bozulmazdım . Kimse umurumda değildir genel olarak. Psikolojik bir problemi mi var acaba? Ne bilim panikatak vardır mesela kalabalığa gelemiyordur ya da obsesiftir yine başkaları ile görüşmek istemiyordur .Abisiyle arasında ,sözüne dahi katılmayacak bir sorun olması çok olası gelmedi bana.Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Her düğünde de mutlaka bulunuyor bunlardan maalesef.
Ödicek kira parasını buluyorum ama kira parası ödemek var iken birdr çocuk dediğiniz gibi bakılmaz o yüzden en azında kira parası ödmezsek daha rahat plur bizim için üniyi bitirdim ikinci üniversite okuyorum ameliyathane sekreteri olarak çalışıyorum ama ev kirası ödemeyince daha rahat bir yaşam sürerüz elektrik suyu kalır oda ödenir geri kalanı ile en azından evde tıkılmaz gezebilirizKira parasini bulamiyorsan bence evlenme. Ilerde cocuk olursa nasil bakacaksiniz çocuga? Kirayi ödeyemezken, bez parasi, mama fiyatlarindan haberin varmi?
Sanirim daha yasin genç, 20-21 yasinda en fazla. Birseyler yapacaksan, simde yapmalisin. Gerek üni'ye gitmek, gerek kurslari girip bir ise girerek. Yoksa asla ayri eve çikamazsan, hele cocuk olursa çok zor sartlarda yasarsin. Önce bagimsizligini kazan.
Sen şimdi aile apartmanında rahat edeceğim mi sanıyorsun?Ödicek kira parasını buluyorum ama kira parası ödemek var iken birdr çocuk dediğiniz gibi bakılmaz o yüzden en azında kira parası ödmezsek daha rahat plur bizim için üniyi bitirdim ikinci üniversite okuyorum ameliyathane sekreteri olarak çalışıyorum ama ev kirası ödemeyince daha rahat bir yaşam sürerüz elektrik suyu kalır oda ödenir geri kalanı ile en azından evde tıkılmaz gezebiliriz
Kendisi bana nasıl yaklaşıyorsa brnde karşımdaki insana öylr yaklaşıyorumKardesini kıskanıyordur bosverin. Onemli olan erkek arkadaşınızla sizin aranizin iyi olması. Ben olsam gorumcemin yaptığının aynısını bende ona yaparim, görmezden gelirim, konusmam.
Herkes böyle söylüyor vallaSen şimdi aile apartmanında rahat edeceğim mi sanıyorsun?Ah bunlar hep toyluk işte. Aile apartmanı yaz sağ başta arama butonuna, kan vahşet şakak kemiğine girmiş levye herşeyi göreceksin.
Çünkü beyle..Herkes böyle söylüyor valla
Herkes böyle söylüyor valaSen şimdi aile apartmanında rahat edeceğim mi sanıyorsun?Ah bunlar hep toyluk işte. Aile apartmanı yaz sağ başta arama butonuna, kan vahşet şakak kemiğine girmiş levye herşeyi göreceksin.
İlgi meraklısı değilimdir sadece karşıdaki insanı tanımıyorum evet abisiyle iyi geçinemiyorlar onuda biliyorum ama kıza sayıp dökmüyorum da bana sadece yaptığı saygısızlık olarak geliyor gelmemek için hiçbir sebep yok istemiyor gelmiyorsada artık kurcalamıyorum zaten kendi fikri kendi düşüncesiBence fesat olan sizsiniz. Tanımadan etmeden söylemediğiniz laf kalmadı. Düşünceleriniz sizin daha çok ilgi meraklısı olduğunuzu hissettiriyor. Ailenizin dolduruşuna geliyorsunuz şimdiden. Belli ki aile içinde size açıklamak istemedikleri ve zorunda olmadıkları bir durum var ki gelmiyor. Siz ise illa ki kendinize yontmaya çalışıyorsunuz. Örneğin gerçekte bir anlaşmazlık var, iç işlerini size açtılar, görünene göre kıza sayıp dökme ayıplama cüretini göstereceksiniz. Kendileri kızsa da size laf düşmez. O yüzden sizi geçiştiriyorlar. Kol kırılır yen içinde kalır. Umursamayın ve kurcalamayın.
Doğru aralarında ne geçti bilemem benden kaybaklı değildir abisinden dir ama insan bir düşünüyor ister istemezKendiniz de demişsiniz abisiyle iyi anlaşmiyorlar diye ikisinin arasında ne yaşandı bilemeyiz belki kızı dinlesek ona hak vereceğiz. Bazen ne kadar kan bağı da olsa bazı insanlarla araya mesafe koymak iyi olur. (Benim de abim var ben de nikah vs. şeylerine katılmadım görüşmüyorum yani)
Ben de diyorum ki "size ne?"Herkes böyle söylüyor vala
İlgi meraklısı değilimdir sadece karşıdaki insanı tanımıyorum evet abisiyle iyi geçinemiyorlar onuda biliyorum ama kıza sayıp dökmüyorum da bana sadece yaptığı saygısızlık olarak geliyor gelmemek için hiçbir sebep yok istemiyor gelmiyorsada artık kurcalamıyorum zaten kendi fikri kendi düşüncesi
Tabi ki gelmesi gerekirdi. 18 yaşında ise, aklı beş karış havadalık da olabilir sebesizce, ya da kim bilir ne sebeple tribe girdi.Küçük 18 yaşında evli değil okuyor hala ailesi söz geçiremiyor gibi geldi bana yoksa yani sonuçta tek kardeşi gelmesi gerekirdi kendi bilir
Ben sizle ilgili olduğunu sanmıyorum. Çoğu kişi gibi kıskanma gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Bence siz de hiç takmayın. İlerde mutlaka öyle ya da böyle sebebini öğrenirsiniz ona göre tavır alırsınız sizle ilgiliyse tabi.Doğru aralarında ne geçti bilemem benden kaybaklı değildir abisinden dir ama insan bir düşünüyor ister istemez
Ne tuhaf. Benim gorumceler söz oncesi kuaför,kiyafet alisverisi derdindeydiler..Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Ödicek kira parasını buluyorum ama kira parası ödemek var iken birdr çocuk dediğiniz gibi bakılmaz o yüzden en azında kira parası ödmezsek daha rahat plur bizim için üniyi bitirdim ikinci üniversite okuyorum ameliyathane sekreteri olarak çalışıyorum ama ev kirası ödemeyince daha rahat bir yaşam sürerüz elektrik suyu kalır oda ödenir geri kalanı ile en azından evde tıkılmaz gezebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?