- 8 Aralık 2020
- 59
- 21
- 38
- 26
- Konu Sahibi angel123456
-
Aynen öyle ama almanyaya gidicek zaten yakın zamanda aklı çalışıyor ama sanırım biraz sadece kendini düşünüyor18 yaşında evin küçük gözbebeği, doğru davranış kavramını anlayacak kadar olgun olduğunu sanmıyorum. Bir süre şımarıklıklıarına tahammül etmeniz gerekecektir. Görmezden gelin yokmuş gibi davranın, ailenize de "dengesizmiş biraz, yok saymak en doğrusu" deyip geçin
Yani aynı şuan sizinki gibi olucak sanırım bizimde ciddi bir sebep olduğunu sanmıyorum çünkü görüyorum sporuna gidiyor geziyor gelmiyor yani kendi bilir ilerde bir istemesi olursa büyük ihtimal gitmem abisi gidiyorsa gidebilirBenim görümcem de ne söz-nişan ne kınama ne nikahıma geldi. Şimdi de arayıp sormadıgım için ara sıra laf söylüyor. Yalnız kendi de beni şimdiye kadar bir kere bile aramadı.
Sadece bayramda seyran da eşimle birlikte ararım o kadar.
İlişkimizin bu şekilde olmasını kendisi sağladı biraz da.
Sizin için de çoğu yorum da sebep soranlar olmuş.
Ölüm kalım ciddi bir hastalık gibi sebep yoksa geri kalanlar benim için bahanedir.
Herhangi biri değil kardeşi bu.
Bence siz de üzülmeyin kafanıza da takmayın fakat böyle davranarak o sınırı ilk kendileri koymuş oldular.
Siz de mesafeli bir şekilde ilişkinizi devam ettirin derim.
Normalde evlenince kayınvalidemin evin üstünde oturucaz öyle ayarlandı yani ama neyse ki görümcem almanyaya gidiceği için pek görmicem ben ön yargılı bir insan değilimdir normalde ama bu şrkilde yaklaşınca ister istemez mesafe koyarım
Ayrı ev isterdim ama kiralar çok yüksek başka ev almaya para yetmez birgün başka eve çıkarım düşüncesi ile gitmiyorum mecburi gidiyorum birazda 1 2 yıl beklesem bile aynı şey oluyorBu evlilik yürümez. 18 yasindaki ergen görümceyi sorun ediyorsan, aile apartmaninda yasayamazsin. Ki zaten zor birsey aile apartmaninda yasamak. Ayni dairede yasamak ile fark yok benim nezdimde.
Esin ile tartisirsan duyulur, sevisirsen "ay yatak gicirtiyor" diye yine duyulur. Bir yere giderseniz kv'de alistigindan yada laf olsun diye sorar nereye? diye. Evine misafir gelse kv'de biliyor, kv'deye misafir gelse, sende çagirilirsin,..
1-2 yil sonrada yipranmis bir sekilde ayri daireye geçersin ama evliligin aldigi darbeler kolay çözülmez. Eger "1-2 yil sonra ayri eve çikariz" vaadi ile aile apartmanina gidiyorsan, 1-2 yil daha bekle derim.
Öyle bir istek yoksa, hiç bu ise bulasma ve evlenme derim ben.
Öyle yapıcam bende mesafeliBosver . Dengesiz olmasa ailesi onu zorla getirirdi. Hiç oralı olma ve uzak dur hazır o uzak duruyorken problemli belli ki
Art niyetli düsunuyorsunuz şimdiden,ilgi niye onun üzerinden farklı yere gitsin ki..Banada öyle geldi bu zamana kadar ilgi onun üzerindeydi şimdi değişiceği için böyle yapıyor olabilir ama hiç doğru bir davranış değil yani
Derdi ne seninle ayMerhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
O anlamda demedim siz yanlış anladınız şuan hazırlıklar falan olıcak o yüzden ilgi onun üze3inde olmıcak o yüzden dedim yoksa tabiki evin kızı o bende bir görümceyim hiç öyle birşey yapmadım açıkçasıArt niyetli düsunuyorsunuz şimdiden,ilgi niye onun üzerinden farklı yere gitsin ki..
Evin kizi o,siz gelinsiniz ki onun evine gidiyorsunuz,o size gelmiyor
Bende bilmiyorum açıkçasıDerdi ne seninle ay
Gerekce neymiş?Merhabalar arkadaşlar birşey danışmak istiyorum bizim erkek arkadaşımla birlikteliğimiz 4 yıl olfu geçen aileler tanıştı ama görümcem gelmedi biz şimdi onlara gidicez görümce adayı diyim evden gidicekmiş bizim geldiğimiz gün söze falan gelmicekmiş bu konuda ne düşünüyorsunuz ben biraz bozuldum açıkçası
Bende öyle düşündüm yani biraz takıldım niye gelmiyor zaten 2 kardeşler ne düşünüyor bilmiyorum kardeşi açıkçasıHadi kız düşünmüyor abisini, gelmiyor katılmıyor. Ama anne babası demiyor mu abine ayıp olur saçmalama diye. Benimde erkek kardeşim var gelmeyeceğim desem ilk annemden yerim paparayı şu yaşımda.
İnsanın abisine, ailesine saygısı olmalı. Benim de görümcem evlendiğimizde 16 yaşındaydı. Her şeye katıldı. Küçük falan demedi her şeye yardımcı oldu. Bunu benim için değil, abisi için yaptı her şeyden önce. O sebeple takılmanız normal. Ben olsam ben de takılırdım. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Kimse de ayıp kızım demiyor, hatasını göstermiyor sanırım.. Dediğim gibi ben de takılırdım bu duruma..
Gerekçesi yok gelmek istemiyormuş ailesine dönüp niye gelmedi dedi benim ailem onlarda inşallah gelicek aramızda olucak birgün dedi değişik yaniGerekce neymiş?
Kardeşi küçük düşünemiyor desek bile, müstakbel nişanlınız ve ailesi ne diyor bu konu hakkında ? Ya da ailenize nasıl açıklıyorlar bu durumu ? Kardeş yani en nihayetinde böyle şeylerde olmaması bir bana mı abes geldi bilemiyorum..Bende öyle düşündüm yani biraz takıldım niye gelmiyor zaten 2 kardeşler ne düşünüyor bilmiyorum kardeşi açıkçası
Ailesi söz geçiremiyorlar gibi geldi bana görüşmek istemiyorsa görüşmesin düşüncesindeler gibiBazi insanlar o kadar drama queen moduna giriyor ki, böyle önemli günlerde bile egolari baskasinin duygularindan daha ön planda olur. Hic yüz vermeyin, hatta sormayin neden gelmiyor diye. Kendi aralarinda halletsinler..sizlik birsey yok. Mesafeli durun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?