- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
yaşın şimdi 18 . 5 yıllık ilişki söz konusu 13 yaşındamı sevdin sen bu adamı
cidden enterean .
Ben eşimle 15 yaşında çıkmaya başladım küçüktük beraber büyüdük oda 17 yaşındaydı ama aileler daha sonra öğrendi fakat biz söz nisan yapmadık çünkü babam laf olur uzar diye istemiyordu. Ben üniversite yi okudum eşim is guc kurdu askere gitti geldi evlendik.yani bilemiyorum belki bağımsız kalıp birbirinizi beklemeniz daha iyi biz suan evliyiz ve 32 yaşındayım yıllardır birlikteyiz aşığız yani hersey yüzük değil rahat olun bence acele etmeyin zamana birakin
Annen haklı. Hem henüz ikiniz de çocuksunuz hem de o kadar yıl sözlü- nişanlı olmak iyi olmaz. Herkes bilecek, daha çok söz olacak ve kötü gitse ayrılmanız daha zor olacak. Bence böyle devam edin. "Gelin ata biner ya nasip der" hayatın ne getireceği belli olmaz, ne yap et ünv. oku. Hatta sevgiliniz de okusun. Hayatını evliliğe bağlama, bir erkeğe hiç bağlama. Önce kendinizi geliştirin.Bu yaşın tadını çıkarın... derim ben.
bence evlenmenize son 1 yıl kala söz ya da nişan yapın. 1 yıl en fazla daha az da olabilir. çünkü uzun ilişkilerde ya da nişanlılık durumlarında genelde sorun çıkıyor
13 yaşında hangi akıl mantıkla ilişkiye başladınız merak ediyorum. 18 yaşında 5 yıllık ilişki geride bırakılmış. Neden bazı şeyleri yaşamak için bu kadar acele ediyor genç kızlarımız?
13 yaşında bir kızla birlikte olan adama şaşırıyorum doğrusu. Çocuk yahu daha. Ben 13 yaşımda ilk regl'imi olmuştum. Çok tuhaf.
20'den sonra hayata bakışın değişecek, birazcık, ufacık daha olgun olacaksın. Şimdiye dek görmediğin noktaları göreceksin. 25'ten sonra daha da olgunlaşacaksın. Doğru kararlar alman daha kolay olacak. 25'e kadar bekle diyemem sana, beklemezsin zaten. Ama bi yirmiyi geç bari evlilik kararı almak için. Çok erken daha çok küçüksün. Üzüldüm ben ya.
Bende 20 yasindayim erkek arkadasim da var ama biri bana sozlen bikac yil sonra evlen dese nefes alamam heralde. Gencligini yasamadan sozdu nisandi bu tarz olaylara girmek hep cok yanlis geliyor bana
18 yaşında ne sözü ne evliliği,sen önce okulunu bitir,ayrıca söylendikten sonra kimse 3 yıl beklemez haberin olsun düğünü bir an önce yapalım diye baskı yaparlar sana,bu arada tercih sonuçları dün açıklandı girip baktın mı adalet bölümüne yerleştin mi kayıt için.Merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim.. Ve bu benim ilk konum olacak..
5 yıllık bir ilişkim var.. Her şey çok güzel gidiyor. Benim ailem onun ailesi, akrabalar kısacası bir çok kişi bu ilişkiyi biliyor. Ailem erkek arkadaşımı tanıyor ve seviyor da.. Belki tuhaf gelecek ama yaşım henüz 18... Aynı iş yerinde çalıştık 1 yıl. Yanında stajımı tamamladım yazında çalışmaya devam ettim. Şimdi kendi iş yerimizi açtık 1 ay oldu.. Yani her gün beraberiz.. Ben üniversiteye gitmek istemiştim fakat olmadı.. Açıktan adalet bölümüne kayıt yaptırıcam bayramdan sonra..
Asıl soruna geleyim.. Erkek arkadaşım ve ailesi sözlenmemizi istiyor.. En azından bir adı konsun millet laf etmesin diye.. Ama annem de tam tersi sözlenirseniz millet laf eder daha evlenmenize çok var diyor. Evliliği 3 yıl sonra düşünüyoruz hem benim yaşım küçük hemde erkek arkadaşım ev aldı 3 yıl onun borcu ödenecek.. 32 ay kaldı.. Borcu bitmeden nişan evlilik falan istemiyor bizimkiler.. Erkek arkadaşımın yaşı 23 askerden geleli 2 yıl oluyor.. Kardeşi benimle yaşıt bu ay sözü var.. Onunda gücüne gidiyor...
Bana bir akıl verin ne yapmalıyım? Ben arada kaldım..Okuyacağım için hiç böyle bir muhabbet olmamıştı ama okul işi olmayınca ailesi öyle bir konuşma yapmış.. Bende istiyorum sözlenelim sonuçta 5 yıllık ilişki... Ama ailemde istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.. Yerimde olsanız siz ne yapardınız ablalarım?
El kizindan aliskanlik yapti galibaailenin sözünü tut..
asla bi el oğlu için aileni ezme....
Ben seni anlıyorum, ilişkini devam ettirmişsin seviyeli bir şekilde.. Evet erken tanımışsın ama ileride çocukluk aşkım diye anlatırsın çocuklarına :)Merhaba arkadaşlar aranızda çok yeniyim.. Ve bu benim ilk konum olacak..
5 yıllık bir ilişkim var.. Her şey çok güzel gidiyor. Benim ailem onun ailesi, akrabalar kısacası bir çok kişi bu ilişkiyi biliyor. Ailem erkek arkadaşımı tanıyor ve seviyor da.. Belki tuhaf gelecek ama yaşım henüz 18... Aynı iş yerinde çalıştık 1 yıl. Yanında stajımı tamamladım yazında çalışmaya devam ettim. Şimdi kendi iş yerimizi açtık 1 ay oldu.. Yani her gün beraberiz.. Ben üniversiteye gitmek istemiştim fakat olmadı.. Açıktan adalet bölümüne kayıt yaptırıcam bayramdan sonra..
Asıl soruna geleyim.. Erkek arkadaşım ve ailesi sözlenmemizi istiyor.. En azından bir adı konsun millet laf etmesin diye.. Ama annem de tam tersi sözlenirseniz millet laf eder daha evlenmenize çok var diyor. Evliliği 3 yıl sonra düşünüyoruz hem benim yaşım küçük hemde erkek arkadaşım ev aldı 3 yıl onun borcu ödenecek.. 32 ay kaldı.. Borcu bitmeden nişan evlilik falan istemiyor bizimkiler.. Erkek arkadaşımın yaşı 23 askerden geleli 2 yıl oluyor.. Kardeşi benimle yaşıt bu ay sözü var.. Onunda gücüne gidiyor...
Bana bir akıl verin ne yapmalıyım? Ben arada kaldım..Okuyacağım için hiç böyle bir muhabbet olmamıştı ama okul işi olmayınca ailesi öyle bir konuşma yapmış.. Bende istiyorum sözlenelim sonuçta 5 yıllık ilişki... Ama ailemde istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.. Yerimde olsanız siz ne yapardınız ablalarım?
18 yaşında ne sözü ne evliliği,sen önce okulunu bitir,ayrıca söylendikten sonra kimse 3 yıl beklemez haberin olsun düğünü bir an önce yapalım diye baskı yaparlar sana,bu arada tercih sonuçları dün açıklandı girip baktın mı adalet bölümüne yerleştin mi kayıt için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?