Sözlenmek ...

Bunları söylemek için geç kaldınız.

Bence önünüznde uzun seneler var acele etmeye de hiç gerek yok sımdı soz nısan derken bırde bakmıssınız kendınızı evlenmış bulmussunuz ıyıce tanıyın emın olun derım zamanın ne getırecegı bellı olmaz aceleye gerek yok derim ailenız bence en dogrusunu düsünüyor yazıldıysa kısmetse zaten vaktı gelınce olur

Merhaba,

18 yaşındasın. Çok seviyorsun seviliyorsun. Hayat güzel ama kalbinden ziyade aklını dinle. Erkek arkadaşına ve ailesine tekrar üniversite sınavına gireceğini söyle. Ki bence gir. Hem zaman kazanırsın hem de önünü görürüsün. Ama aileni dinle evlilik söz nişan için çok küçük yaştasın. Daha kendin çocuksun biraz gençliğini yaşa.

Olgun olsaydin, 18 yasinda evlenmeyi düsünmezdin. Ne olursa olsun, aciktan degil, gercekten üniversiteye giderdin. Merak ettim, niye gitmedin? Erkek arkadasin karsimi cikti?

Annen hakli.. Eşim bana ilk teklif etiginde 17-18 yaşlarindaydim. Kabul etmedim cunku yasim daha kucuk diye.. 21 yasinda kabul etim, istemeye geldiler ailem vermedi.. Bir senede oyle bekledik sabirla.. 22 yasinda nişanlandim ve 23 yaşimdada evlendik.. Cok da iyi oldu , cunku esim ozamanlarsa askere giti ve işe başladi.. Ben 1.5 sene calistim birikim yaptim.. Hayirli olsun, hersey gönlunce olsun..

Sözlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…