- Konu Sahibi december90
-
çok teşekkür ederim canım gelin home dan almış olduğımtakımın nevresimi çarşafı pikesi 2 normalyastığı 2 süslü yastığı 2 kırlenti ve 1 tane lavanta kesesi var... ben de çok seviyorum onu yalnız pul işlemeli olduğu için pişman oldumazıcık daha güpürlü olanından alabilirdim. bu biras kullanışsız olucak gibi ama napim alırken çok beğenmiştim... zaten şu aşırı şaşalı gelinlik gibi olan örtülerden almicam onun yerine bile kullanabilirim... memuruz malum onca şeyi nereye taşıyacaz...?
çok güzelmiş canım aldıkların iyi günlerde kullan... benm de favorim kahvaltı setin oldu çok güzelmiş... günlük yemek takımı alacağını söylemişsin kaç parça ve kaç lira acaba?
bu son eklediklerini görmemiştim bunlar da çok güzelmiş... oooo bi dünya şeyin varmış senin, benm daha çoook çalışmam gerek çoookkk.... :18:
benm satın almayı düşündüğüm günlük yemek takımı da bu... ama ancak yaza alabileceğim memlekete gittiğimde...
Eki Görüntüle 128332
ayyy ewet bu da çok güzelmiş, özellikle de rengi...
bende annem almadı modası geçiyo diye bişey....sen ne güzel harçlığınla almışsın... ben de daha 4 aylık öğretmenim yeni başladım yani... ewe anneme hediye vs derken kendime daha yeni yeni geliyorum... umarım bundan sonra alırım, bi yandan tamamlayayım diyorum. 6 yıllık bi ilişkim var erkek ardaşım askerde şuan ve asıl önemlisi o atanamadı, kpss sınavını bekliyoruz işte... umarım bu yıl atanır. o atandıktan sonra hemen nişan düğün olucak... umarım bu yıl atanır da daha fazla beklemek zorunda kalmayız...
bu son eklediklerinden dışı çukur çukur olanının temzlemesi problem olabilir... ama aşağısındaki daha kolay temzlenebilir... umarım sen de güzel bi bölüm okuyup hedefine kavuşursun ya da kpss sınavında çok güzel puanlar alırısın tatlım...:81:
bir de tabaklarda tabağın içi beyaz olmalı bence...zaten yemekler karışık oluyo, bide tabağın deseni insanın midesi bulanır diye düşünüyorum, tabağın kenarında köşesinde desen olsa da ortasında olmasın stiyorum ben... senin seçtiğin modeller de öyle... bu sn ekledikleirinin markası ne tatlım?
bilgisayar öğretmeniyim ağrı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?