sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

LPGLi_FeRRaRi ve esinran aldıklarınız hepsi ayrı ayrı mükemmel...
Mutluluklanmak nasip olsun inşallah...

Esinran canım gelin home den aldığım dediğin örtü favorim

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım gelin home dan almış olduğımtakımın nevresimi çarşafı pikesi 2 normalyastığı 2 süslü yastığı 2 kırlenti ve 1 tane lavanta kesesi var... ben de çok seviyorum onu yalnız pul işlemeli olduğu için pişman oldumazıcık daha güpürlü olanından alabilirdim. bu biras kullanışsız olucak gibi ama napim alırken çok beğenmiştim... zaten şu aşırı şaşalı gelinlik gibi olan örtülerden almicam onun yerine bile kullanabilirim... memuruz malum onca şeyi nereye taşıyacaz...?

Evet canım... Pul işlemeli diye bence hiç pişman olma... Her zaman kullanılacak ve yıkanılacak birşey değil sonuçta...
Ve inan bende o kadar örtü baktım en sıcak gelen bu ve bunun gibi 1 model daha var benzeri inşallah evlenmeye yakın 2 modelden birini almak istiyorum
Bende buraya koysam mı aldıklarımı diye düşünüyorum :))

Bende birşeyler paylaşmak istedim.
Çoğu tıpa tıpları değil ...
Evde yer olmadğından direk sandığa atıldı alınalı da 2-3yıl oluyor o yüzden tamda aklımda değil yemek takımıyla ç.b.k takımları... Ama benzerleri...
;

Kütahya Porselen 12 Kişilik yemek takımım

Uploaded with ImageShack.us

Ar-Yıldız 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı(benzeri)

Ar-Yıldız 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı(Misafirlik)(benzeri)

6 Kişilik Kahvaltı için çatal kaşık bıçak takımım... Ama sapları turuncu - kırmızı arası...

Karaca kahvaltı takımım...

**Birde günlüğe bunun yemek takımını alıyorum şubat ayında :))) daha doğrusu taksitine giricem :)

Son düzenleme:
Hamam havlum...

Bornoz Takımım...

2Tane Battaniye Takımım...

Tencere takımım Ar-Yıldız...

Borcamlarım...

http://img197.imageshack.us/img197(Birde küçüğü)

[URL=http://img249.imageshack.us/i/69704433.png/][IMG]http://img249.imageshack.us/img249/4192/69704433.png

Kek kalıbım...

Teflon tavam...

3 tane Kütahya porselen fincan takımım...(Tabi ayrı ayrı...)

Sütlüğüm...

Birde bıçak setim var...

Son düzenleme:
çok güzelmiş canım aldıkların iyi günlerde kullan... benm de favorim kahvaltı setin oldu çok güzelmiş... günlük yemek takımı alacağını söylemişsin kaç parça ve kaç lira acaba?

bu son eklediklerini görmemiştim bunlar da çok güzelmiş... oooo bi dünya şeyin varmış senin, benm daha çoook çalışmam gerek çoookkk.... :18:

çok güzelmiş canım aldıkların iyi günlerde kullan... benm de favorim kahvaltı setin oldu çok güzelmiş... günlük yemek takımı alacağını söylemişsin kaç parça ve kaç lira acaba?

Valla sitesine gidip ürünü aradım ama anlamadım kaldırmışlar :S
Daha geçen hafta bakmıştım...
Ama hala içerik aklımda tabi 36 parçaydı. 240 Tl di.
6 Adet Çukur Tabak
6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pata Tabağı
6 Adet Çorba Kasesi
6 Adet Çay Fincanı
6 Adet Çay Fincan Tabağı
Hatta kodunu da yazayım isterseniz...
Karaca satan bir yer bulursanız belki bu şekilde ulaşırsınız:
153 08 01 0173
36-5

bu son eklediklerini görmemiştim bunlar da çok güzelmiş... oooo bi dünya şeyin varmış senin, benm daha çoook çalışmam gerek çoookkk.... :18:

Teşekkür ederim...
Herşey alınır sağlığımız yerinde olsunda...
Ben öğrenciyim daha... Kahvaltı takımınıı harçlıkları biriktire biriktire aldım... Böyle almak çok daha hoşuma gitti nasılsa vakit daha varrr :) Yemek takımınıda aynı şekilde biriktire biriktire alıcağım...
Sonrasında baharatlık takımı sosluk takımı vs vs alınıcak çok var daha çook...
Aslında annem aldı herşeyi ... 3yıl önce :) Tabi beraber seçtik modelleri... E malum ev 2+1 olunca sandığa koyuluyor hemen :)
İnşallah bi 2 buçuk 3 yıla evlenirsem nazar:) evlenebilirsem :) o zaman herşeyi tek tek çıkartıp fotosunu çekip koymayı istiyorum :)

Kahvaltı takımın aynı modelinden günlüğümü alıcam dedim ama şu 2 modelde çok hoşuma gidiyor :

Rengi özellikle çok hoşuma gitti...
Tabi fıstık yeşili vs vs bissürü rengi var...

Son düzenleme:
ayyy ewet bu da çok güzelmiş, özellikle de rengi...

bende annem almadı modası geçiyo diye bişey....sen ne güzel harçlığınla almışsın... ben de daha 4 aylık öğretmenim yeni başladım yani... ewe anneme hediye vs derken kendime daha yeni yeni geliyorum... umarım bundan sonra alırım, bi yandan tamamlayayım diyorum. 6 yıllık bi ilişkim var erkek ardaşım askerde şuan ve asıl önemlisi o atanamadı, kpss sınavını bekliyoruz işte... umarım bu yıl atanır. o atandıktan sonra hemen nişan düğün olucak... umarım bu yıl atanır da daha fazla beklemek zorunda kalmayız...

İnşallah bir an önce atanır...
Ben aslında lise öğrencisiyim... Tabi 1 yıl geç gittim Bu yüzden seneye son senem... Normalde bu yıl 18 e giriyorum...
Büro yönetiminde okuyorum... Üni elbette düşünüyorum ama bende KPSS istiyorum...
Netlerimde güzel çıkıyor... İnşallah kazanabilirsem anadolu meslek olduğumdan mesleğimi direk yapmaya başlamış olucağım istediğimde bu... Ve kazanırsam ; 2013 ekim-kasım anca evlenebilirim...
Benimde 4 yıl olucak yakında güzel bir ilişkim var

Son düzenleme:
bu son eklediklerinden dışı çukur çukur olanının temzlemesi problem olabilir... ama aşağısındaki daha kolay temzlenebilir... umarım sen de güzel bi bölüm okuyup hedefine kavuşursun ya da kpss sınavında çok güzel puanlar alırısın tatlım...:81:

İnşallah çok teşekkür ediyorum....
Sizin branşınız nedir?

bir de tabaklarda tabağın içi beyaz olmalı bence...zaten yemekler karışık oluyo, bide tabağın deseni insanın midesi bulanır diye düşünüyorum, tabağın kenarında köşesinde desen olsa da ortasında olmasın stiyorum ben... senin seçtiğin modeller de öyle... bu sn ekledikleirinin markası ne tatlım?

Bende aynı düşüncedeyim :)
Bunlarda karaca tek fark bunlar 24 parça fincan takımı eksik..
Ve fiyatıda çok uygun...
90tl yazıyordu şaşırdım bende :)
Turuncu fıstık yeşili kırmızı sı da var 2 modelde de ayrı olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…