- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi december90
-
canım annenin ellerine sağlık emeğine sağlık...bu arada ahsap boyama için bir tavsiyem beyaz çok şık ve güzel duruyor...
olsun canım biri gider biri gelir,herşeyin hayırlısı olsun
Gelip bi iş bulunca hemen ilk fırsatta düşünüyoruz canım kısmetse,
önce iş bulması gerekiyo tabi :97:
eğer yerleşirse işe bi yere,yaz sonu nisan seneyede artık hayırlısı :76:
kesinlikle, bunların değerine paha biçilemeztatlim gülle gülle kullan. Anneninde ellerine saglik hepside birbirinden hos ve güzel. Sanirim bunlar ceyizinin en kiymetlileridir cünkü anne emegi var annenin eli deymis ya hani. Benimde annemin bebekken ögrdügü bir etegim var onuda ceyizime koydum benim icin en kiymetli esyalarimdandir. Seviyorum böyle seyleri...
evet canım teşekkürlerSedef cim harikaaa şeyler yapmış annen harika
Çok beğendim...
İnşallah mutlulukla kullanırsın...
Gerçekten çok güzeller + Anne emeği olması daha da harika kılıyorr
güle güle kullan canım.
çok ciciler cnm gle gle kullan
ne kadar zor bunları yapmak cok ıyı bılıyorum yengemde ahşap boyama dersi verıyor çok zahmetlı bir iş.
Çok güzel olmuşlar annenın ellerıne sağlık.. Ben sevmem ahşap boyamayıda kullanmayıda hoşuma gımtıyo . Ama sen cok sevıyosun anladıgım kadarıyla güzel gunelrde kullanmayı nasıp etsın Allah :)
bence çok iyi fiyat olarak uygun geldi :26: desenleride güzelmiş ben çok beğendim bendemi alsam acaba :82:
kızlar fikirleriniz için çok teşekkürlersedefcim bence fiyat olarak cok iyi model olarakta ikinci model cok cici civil civil günlük icin harika insanin ici acilirüstelik ben corba kasesenin sekline bayildim. Klasik corba kasesi sekilerini pek sevmemde
Bence biraz daha düsün fiyat uygun modelde güzel ama daha 3-4 yil var illeride daha cok begendigin bir model cikarsa onuda almak isterin bu sefer o kalir aklinda bir yandada 3-4 yil diyoruz ama cabucakta anlamadan geciveriyor zaman sonra s1k1siyor insan of bilemedim simdi bende canim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?