sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

peçeteliklerim

ekmekliğim

eleklerim

annem bunun üzerine boncuk boyalarıyla çiçekler yapmış mesela poğaça falan yaptığımda üzerini bununla kapatayım diye..

bunlar da tepsiler..

Son düzenleme:
canım annenin ellerine sağlık emeğine sağlık...bu arada ahsap boyama için bir tavsiyem beyaz çok şık ve güzel duruyor...

canım annenin ellerine sağlık emeğine sağlık...bu arada ahsap boyama için bir tavsiyem beyaz çok şık ve güzel duruyor...

sağol canım tavsiyen için
bunlar sadece bir kısmı kızlar, bazıları teyzoşta evde çok yer kapladığı için oraya transfer ettik en kısa zamanda onları da çekip koyucam
bu arada telefon çekimi olduğu için görüntü pek kaliteli değil kızlar idare edin

anladim canim allah hayirlisiyla kavustursun önceliklede gerisi gelir elbette...

tatlim gülle gülle kullan. Anneninde ellerine saglik hepside birbirinden hos ve güzel. Sanirim bunlar ceyizinin en kiymetlileridir cünkü anne emegi var annenin eli deymis ya hani. Benimde annemin bebekken ögrdügü bir etegim var onuda ceyizime koydum benim icin en kiymetli esyalarimdandir. Seviyorum böyle seyleri...

kesinlikle, bunların değerine paha biçilemez senin de dediğin gibi mesela o yelek olmasa, benim çeyizimde de bunlar olmasa çeyizimde ne kadar şık pahalı şeyler olsa da o çeyiz bana eksik gelir. bu parçaları kullanmayı geç onlara dokunmak bile duygulandırıyo beni, ahh annelerimizden nasıl ayrılıcaz

Sedef cim harikaaa şeyler yapmış annen harika
Çok beğendim...
İnşallah mutlulukla kullanırsın...
Gerçekten çok güzeller + Anne emeği olması daha da harika kılıyorr

ne kadar zor bunları yapmak cok ıyı bılıyorum yengemde ahşap boyama dersi verıyor çok zahmetlı bir iş.
Çok güzel olmuşlar annenın ellerıne sağlık.. Ben sevmem ahşap boyamayıda kullanmayıda hoşuma gımtıyo . Ama sen cok sevıyosun anladıgım kadarıyla güzel gunelrde kullanmayı nasıp etsın Allah :)

güle güle kullan canım.

çok ciciler cnm gle gle kullan

teşekkürler kızlar
büşracım evet çok seviyorum zaten emekle yapılan her şey güzeldir bir de benim sevgilim özellikle mutfakta renkli şeylere bayılır bunlar tam bizim mutfağımıza göre olacak kısmetse :97:

kızlar sizce şu günlük yemek takımları görünüş ve fiyat olarak nasıl? aslında bu yemek takımı işini en sona bırakmak istiyordum ama kararsızım şu anda :26:

bence çok iyi fiyat olarak uygun geldi :26: desenleride güzelmiş ben çok beğendim bendemi alsam acaba :82:

sedefcim bence fiyat olarak cok iyi model olarakta ikinci model cok cici civil civil günlük icin harika insanin ici acilir üstelik ben corba kasesenin sekline bayildim. Klasik corba kasesi sekilerini pek sevmemde

Bence biraz daha düsün fiyat uygun modelde güzel ama daha 3-4 yil var illeride daha cok begendigin bir model cikarsa onuda almak isterin bu sefer o kalir aklinda bir yandada 3-4 yil diyoruz ama cabucakta anlamadan geciveriyor zaman sonra s1k1siyor insan of bilemedim simdi bende canim ya...

bence çok iyi fiyat olarak uygun geldi :26: desenleride güzelmiş ben çok beğendim bendemi alsam acaba :82:

kızlar fikirleriniz için çok teşekkürler
aynen ben de çorba kasesine bayıldım
aslında fiyatı uygun kaçırmayalım diyoruz ama elbet her geçen yıldan sonra yine fiyatı uygun olanı bulabiliyoruz
böyle umarak bi 3-4 yıl daha beklemeyi tercih edicem sanırım
ki ben kolay kolay beğenen biri değilim ama yemek takımlarımından çok fazla beğendiğim oluyo, ve şimdi bunu alsam ilerde aa bu daha güzelmiş diyeceğim bi yemek takımının olması % 90 gibi bişey
bunlar da hep alınmaz ki bi günlük bi misafir için alıncak o kadar
o yüzden pişman olmak istemiyorum kızlar..

Sedefcim eğer diyorsan 4 yıl en az var alma derim şimdiden...
Ama bu gerçekten çok beğendim çok içime sindi dersen al en azından günlük 2 takım kullananda var... Misela biz :)

Bu arada benim çeyizler hala gelemedi :44:
Dün gittim de gelmemişti...
Haftaya cumaya giderim artık gene :)

Son zamanlarda da çay takımları dikkatimi çekiyor ama kendimi firenliyorm
Bunların taksidi eylül gibi biter o zaaman ya günlük yemek takımı ya da çay takımı alıp çeyiz olayını kısa süreliğine kapatmayı düşünüyorum...
Çünkü sonrası çok fazla kalmıyor çaydanlık takımı saklama kapları vs kalıyor onlar sonada kalsa olur...
Sonrası için ıvır zıvırlar kalıyor geliyor onlara hazır para biriktirip toptan almak istiyorum...
En azından nişanlanana kadar... Peşinat yüklü olunca peşin alınmış gibi güzel indirimler yapıyorlar...
Aldıklarım 325 tutarken 290 a verdiler :)
Zaten sevdiğim de teknik servis bayiliğinde çalışıyor :)
Teknikçi değil ama arkadaşlarından hangi marka hangi işlevleri daha güzel yapıyor kullanışlı onları bildiğinden tüm elektronikleri o alıcak :)

BU arada karaca da bir set gördüm aslında güzel olabilir ama ben pek hoşlanmıyorum...
Sizin için koyuyorum
12kişilik 298 tl miş iyimiş de:44:

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…