sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Merabalar nasıl gidiyor

esmergulum aldıklarını güle güle kullan.... Pike takımın çok hoşuma gitti özellikle...

canım çok güzel, zevkine uygun olması da iyi olmuş, insan beğendiği şeyi daha bir zevkle kullanır
sedefonur bunların markası ne? kelebekli olan seti çok beğendim.
henuz çeyize bakmaya niyetim yoktu ama aklıma çeliyo burdaki kızlar
canım biev ürünlerinin katoloğunda vardı, ordan beğenmiştim, ben de yemek takımı için beklicektim sözde ama bunları çok beğendim, görünce kafam karışıyo
Kızlar selamm. bende son olarak bu nevresim takımıyla, pike takımını aldım
bej olan çok güzelmiş canım, güle güle kullan

kızlar uzun süre uğrayamadım topiğe ne güzel şeyler paylaşmışsınızz :))
bnm de kendi çeizimden eklemek istediğim birşeyler var
bu ara özellikle bu yaz hızlandırmam lazım bu işi
müstakbel kayınvalidemden talimat aldım da

Son düzenleme:
bu günlük kahve takımım kızlar bakayım beğenecek misiniz diğerlerini daha sonra eklerim inşallah

canım kahve takımın güzelmiş güral porselen desenine benziyor sankigüzel güzel kahve uydumlarsın inş.eşinle tatlım

büşra bu bu kutular ufak mı merak ediyorum çok houma gidiyor ya

canım kahve takımın güzelmiş güral porselen desenine benziyor sankigüzel güzel kahve uydumlarsın inş.eşinle tatlım

bayan1903 Canım talimat büyük yerden hızlan tabi :)
Ve de çok ama çok hoş şık bir takım Güle güle kullanmak nasip olsun

busra3 Çok tatlılarmış ya :)
Nereden aldın acaba:26:

teşekkür ederim tatlım evet ben de çok benzettim ama değil :)))
inşallah allah cümlemize en güzelllerini nasip etsin cnm bnm

bayan1903 Canım talimat büyük yerden hızlan tabi :)
Ve de çok ama çok hoş şık bir takım Güle güle kullanmak nasip olsun

busra3 Çok tatlılarmış ya :)
Nereden aldın acaba:26:

aynen öyle cnm emir büyük yerden ben de uyuyorum :))
çok sevindim beğendiğin içinnn ben de senin su takımına bayıldım
çok kullanışlı güzel günlerde kullan inşallah cnm bnm

markası tchibo kızlar yaklaşık 2 kılo alır sanırım deterjan =)
çok beğenerek aldım ben çok değişik bu tarz bişey başka bir yerde görmemiştim bayılarak aldım

çok teşekkür ederim kızlar. :)

Son düzenleme:

amin canım benim

büşra gerçekten dediğin gibi değişik bişey ama oyuncak gibi ya:)

Cam saklama kaplarım

gülle gülle kullan canim benimde var bunlardan ama ben kapaklarini pek begenmíyorum malesef kapaksiz kullanmayi düsünüyorum zaten...

selam kızlar niye kimsecikler yok artık bu topicte

bakın ben bunu çok beğendimm nasıl sizce

Eki Görüntüle 167164

burcucum bence model olarak cok hos ve s1k ama kare takimlardan yana degil ben...nedense pek sevmiyorum...

bu günlük kahve takımım kızlar bakayım beğenecek misiniz diğerlerini daha sonra eklerim inşallah

gülle gülle kullan canim...

Banyo Deterjan kutum

busracim canim gülle gülle kullan tchiboda bende görmüstüm üc hafta önce cok begenmistim ama almadim cünki cok ama cok kücük bir deterjan kutusu icin daha cok sus amacli gibi sanki...

selam kızlar niye kimsecikler yok artık bu topicte

bakın ben bunu çok beğendimm nasıl sizce

Eki Görüntüle 167164
canım çooook güzelll, ay ben bütün yemek takımlarını beğeniyorum yaa kii hiç de kolay kolay beğenen biri değilim
yavruşummm bunlarla bana kahve yapıcan mı bakiimmm :90: çok güzel bi takım meleğim iyi günlerde kullanırsın inşallah
Banyo Deterjan kutum

ayyyy bunlar bunlar sölicek bi laf bile bulamıyorum yavvvv çoookkkkk şekerrrr bayıldım insanın hep çamaşır yıkayası gelir valla nerden aldın tatlım, iyi günlerde kullan

Saol Canım Benim... Yalnız Ben almadım Çok sevdiğim Teyzem yerine koyduğm biri 7 li setini almış :) Takımının devamını getirmek istiyorum ama :)

Bu arada Ben bahsettiğim Takımları aldım karaca nın ancakk 1 ay oldu ve daha getirmediler + Daha gelmez anca diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…