- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi december90
-
KIyamam...
Bugün aslında benim için çok kötü birşey oldu...
Halam vefat etti sabaha karşı
Kötüyüm o yüzden
Sabahtan beri ağlaamaktan canım çıktı...
2 saat uzakta oturuyorlar ulaşım zor oraya beni etkilencem diye almadılar ...
Bende uğraşcak bişeyler bakıyorum kk ya girim eddim
basiniz sagolsun canim, allah sabir versin...
KIyamam...
Bugün aslında benim için çok kötü birşey oldu...
Halam vefat etti sabaha karşı
Kötüyüm o yüzden
Sabahtan beri ağlaamaktan canım çıktı...
2 saat uzakta oturuyorlar ulaşım zor oraya beni etkilencem diye almadılar ...
Bende uğraşcak bişeyler bakıyorum kk ya girim eddim
canım başınız saolsun, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömür versin
Kızlar merhaba..
Ne kadar güzel bi konu herkes aldıklarını paylaşmış çok hoşuma gitti :)
Bende aldığım tencere setimi paylaşmak istedım resımde 3 lü ama ben 4 lüsünü aldım Esse de indirime girmişti daha yenı aldım =)http://www.ressim.net/61/upload/4c4eeb70.jpg
Nasıl sizce?
Kızlar merhaba..
Ne kadar güzel bi konu herkes aldıklarını paylaşmış çok hoşuma gitti :)
Bende aldığım tencere setimi paylaşmak istedım resımde 3 lü ama ben 4 lüsünü aldım Esse de indirime girmişti daha yenı aldım =)http://www.ressim.net/61/upload/4c4eeb70.jpg
Nasıl sizce?
başınız sağolsun canım çok üzüldüm bende bir arkadaşımın annesi vefat etti cumartesi sabaha karşı o kadar kötüyümki gözlerim doluyor kohnuştuğumuzda ya..
sen nerde oturuyorsun canım.
TEŞEKKÜRLER HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM,
aldığın çok güzel fiyatı nedir acaba
merhaba kizlar ne zamandir buraya dogru dürüst ugrayamiyordum. Son aldiklarimi ekleyim dedim maksat topigimiz canlansin....
ugur böcekli tuzluklarim...sanirim süs olarak kullanicam...
cici sosluklarim...
temizlik bezlerim ucuzlamis ondan aldimyoksa almazdimda..hehe
kahvaltilik ve cerezlik servisligim...
bunlardan haric bugün tupperwarelerim geldi ama cekmeye üsendim sonra insallah, birde bicak setimi ismarladim o da yakinda gelicek bakalim...Tchib´da gelecek haftanin temasindan almak istediklerimde var...al al bitmedi gerci hic acelem yok ama..niyse
merhaba kizlar ne zamandir buraya dogru dürüst ugrayamiyordum. Son aldiklarimi ekleyim dedim maksat topigimiz canlansin....
cici sosluklarim...
bunlardan haric bugün tupperwarelerim geldi ama cekmeye üsendim sonra insallah, birde bicak setimi ismarladim o da yakinda gelicek bakalim...Tchib´da gelecek haftanin temasindan almak istediklerimde var...al al bitmedi gerci hic acelem yok ama..niyse
cici sosluklarim...
resimleri göremedim ama yeni aldıklarını güle güle kullan:)
selam kızlarrr
neslihannnn yen aldıklarını güle güle kullan canım,yine dayanamadın dimi.
canım güle güle kullan çok güzeller. kurbaganın üstüne tıklayınca görünüyor resimler :)
Canım aldıklarını güle güle kullan fakat ben göremiyorum
Yani resim yerine çıkıyor da resim çıkmıyor :S Buz içnide kurbağa çıkıyor acaba birşeyim mi eksik bilgisayarda eskiden hiç olmazdı?
sagol canim..ama ben anlamadim niye görünmüyorki resimler ben görüyorum...
Hehe dogru diyorsun tatlim valla dayanamadim..sagol canim...bu arada nasilsin bakalim???
Tesekür ederim canim...resimlerin yerine kurbagimi cikiyor niyeki ya?? Valla anlamadim ben bunu nedenkine??
Sagol tatlim.. Sanirim kk da bir sorun var baska topiklerdede okumus kurbaga cikiyor diye ama ben görebiliyorum resimler
kızlar....2 tane yatak odam var ama bu boncukluyu çok beğendim kesin görmüşsünüzdürde ben paylaşıyım dedim... şuan yapıyorum sizce nasıll??? :26:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?