sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

basiniz sagolsun canim, allah sabir versin...

canım başınız saolsun, Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömür versin

canım güle güle kullan ..kullanışlı bi tercih yapmışsın.çok hoş=)

TEŞEKKÜRLER HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM,
aldığın çok güzel fiyatı nedir acaba

başınız sağolsun canım çok üzüldüm bende bir arkadaşımın annesi vefat etti cumartesi sabaha karşı o kadar kötüyümki gözlerim doluyor kohnuştuğumuzda ya..

sen nerde oturuyorsun canım.

başınız sağolsun canım çok üzüldüm bende bir arkadaşımın annesi vefat etti cumartesi sabaha karşı o kadar kötüyümki gözlerim doluyor kohnuştuğumuzda ya..

sen nerde oturuyorsun canım.

Saolasın canım...
Ben İzmir iiçinde... Halamların evi Ankara da ama İzmir de yazlığı var seferihisar taarfında...
BU arada çok teşekkür ederim... Sizede arkadaşınıza da allah sabırlar versin çok zor gerçekten çok zor...

BU arada Günaydınlar...
İzmir fena bir şekilde yağmura bürülü...
GEce öyle bir kötü yağdı şimşekler çaktı ki uykumdan sıçradım...
Bende astım bugün okulu :)

BU arada busra aldıkların çok hoş görünüyor... Güle güle kullanman dileğiyle...

TEŞEKKÜRLER HOŞGELDİN ARAMIZA CANIM,
aldığın çok güzel fiyatı nedir acaba

çok teşekkür ederim hepinize hoşbulduk..

4 parça 220 tlydi ama essede indırımın başladığı gün gitmişim şansıma 110 tl ye aldım % 50 indirimden :)

merhaba kizlar ne zamandir buraya dogru dürüst ugrayamiyordum. Son aldiklarimi ekleyim dedim maksat topigimiz canlansin....

ugur böcekli tuzluklarim...sanirim süs olarak kullanicam...

cici sosluklarim...

temizlik bezlerim ucuzlamis ondan aldim yoksa almazdimda..hehe

kahvaltilik ve cerezlik servisligim...

bunlardan haric bugün tupperwarelerim geldi ama cekmeye üsendim sonra insallah, birde bicak setimi ismarladim o da yakinda gelicek bakalim...Tchib´da gelecek haftanin temasindan almak istediklerimde var...al al bitmedi gerci hic acelem yok ama..niyse

resimleri göremedim ama yeni aldıklarını güle güle kullan:)

selam kızlarrr
neslihannnn yen aldıklarını güle güle kullan canım,yine dayanamadın dimi.

canım güle güle kullan çok güzeller. kurbaganın üstüne tıklayınca görünüyor resimler :)

Canım aldıklarını güle güle kullan fakat ben göremiyorum
Yani resim yerine çıkıyor da resim çıkmıyor :S Buz içnide kurbağa çıkıyor acaba birşeyim mi eksik bilgisayarda eskiden hiç olmazdı?

resimleri göremedim ama yeni aldıklarını güle güle kullan:)

sagol canim..ama ben anlamadim niye görünmüyorki resimler ben görüyorum...

selam kızlarrr
neslihannnn yen aldıklarını güle güle kullan canım,yine dayanamadın dimi.

hehe dogru diyorsun tatlim valla dayanamadim..sagol canim...bu arada nasilsin bakalim???

canım güle güle kullan çok güzeller. kurbaganın üstüne tıklayınca görünüyor resimler :)

tesekür ederim canim...resimlerin yerine kurbagimi cikiyor niyeki ya?? Valla anlamadim ben bunu nedenkine??

Sagol tatlim.. Sanirim kk da bir sorun var baska topiklerdede okumus kurbaga cikiyor diye ama ben görebiliyorum resimler

boşver all dursun bir anda hayatına biri girere zorlanmazsın:)
bend eiyiyim hemde çokkk

Sen nasılsın zun zamandır konuşamıyoruz tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…