sözlenmemiş olanların çeyiz topiği...

Slmlar...
Nasılsınız...
Kandiliniz mübarek olsun...

Ben artık para işine giriştim :)
Amacım 3,5 4 ayda 2 gram altın almak...
Canlar tavsiye ederim...
çeyrek altını 120 e alın 115 e satarsınız ama gram altın gramı o gün 70 se 70 e alıp
satacağınız gün 70 se 70 e 72 se 72 e satarsınız...
Daha karlı oluorsunuz

aslm hayırlı kandiller sizede cok dogru dusunmussun canım bende ufak miktarlarda alısveris yapıp para biriktirmeyi düsünüyorum hayırlısı olur ins

İnş. canım...
Yap tabiki damlaya damlaya göl olur...
Bakalım yazında çalışmayı düşünüyorum :)
o Zaman daha güzel göl olucaktır ama bakalım :)

ortada hiçbir aday yok ama ben çeyiz için birşeyler almayı hep çok seviyorum.son aldığım tüm elektronik küçük mutfak aletleri,tencere takımı,nevresimler ve battaniyelerden sonra biraz durayım demiştim.geçenlerde Ankara'ya arkadaşlarımla hasret gidermeye gittim.6 kişilik günlük yemek takımı hediye ettiler.dinmiş olan çeyiz alma aşkım tekrar alevlendi.şu aralar havaların ısınmasından,caddelerde gelin konvoylarının sesinden ve en önemlisi forumdaki çeyiz köşesini takip etmemden mi nedir en son alınacak çırpıcı,bardaklar filan aldım insanın canı tatlı ister gibi çeyiz için birşeyler almak ister mi yahu ama arkadaşlarıma katılıyorum.bir kenara birikim yapıp daha sonra almak daha mantıklı.ve karar aldım bundan sonra bir şey almayacağım.yani umarım :97:

Son düzenleme:

Canım hep öyle diyoruz ama biriktiremiyoruz
O an göz karartıp alıorm :)))
Kuzenimde yanımda oda seneye kışa inş. evlenicek :)
Onunla gülüştük... Kuzende tam 6 yıldır çalışıyor ancakkk ne kadar biriktirdinde 0 :))))
Oda bizimn gibi gözü karardığında hemen alıp eve gider o kadar :)
Öyle ya da böyle ha para biriktirmişiz ha almışız kiside çok güzel
SEnide anlyuorum insanın canı tatlı ister gibi çeyiz ister sözünü emin ol heleki çeyiz dükkanından geçiyorsa :)
Kolay gelsin işmiz zor valla

İndirimi kaçıramazdım bugün linensteydim :)))
Linens Nevresimlerim ..
Çift kişilik saten . Yastıktaki ve nevresimdeki yuvarlak desenler parlıyo kendinden simli gibi çok hoş görünüyo :)

Tek kişilik nevresim

Son düzenleme:
Canım 2 si de çoook güzel gerçekten bayıldımmm...
İndirim demişken ne kadara aldın ?

Saten olanı 132,5 tl , diğer tek kişilik olan 57,5 tl cnm :)

Gerçekten kapış kapıştı resmen bugün,linensi hiç o kadar kalabalık görmemiştim

O kadar zor beğendim ki en güzeli olsun dıye dıye bunları alabıldım sonunda :)

Son düzenleme:

linens e göre gerçekten çok güzel fiyatlar...
Güle güle kullanmak nasip olsun cnm...
Mutlulukla kullanın gerçekten çook hoşlar

canım yaşını bilmiyorum ama önünde çok zaman olduğunu düşünüyorsan bence en son alınması gereken diye düşündüğün şeyleri alıp sonra büyük eşyaları(elektrikli eşyaları fln) almak daha mantıklı. çünkü bardak, çırpıcı, süzgeç, kova vb. şeylerin hem modası geçmez hem de evlilik yaklaştığında insan bunlarla düşünmek zorunda kalmaz bi büyük eşyaları alır çeyiz tamamlanır diye düşünüyorum ben.:13:
mesela benim önümde en az 4 yıl var ben şimdi elektrikli eşya alsam deneme şansım yok bozuk çıkabilir, ben evlenene kadar bozulabilir(elektrikli eşya bu ne olcağı belli olmaz), garantisi bitebilir ya da daha iyi ve yeni bir modeli çıkabilir. ama şimdi aldığım ufak şeyler hem modası geçmicek hem de bozulmucak eşyalar
fikir senin tabiki ama ben düşüncemi paylaşmak istedim

kızlar ben de para biriktirmeye karar vermiştim, hatta biriktiriyorum da
sözde çeyiz için biriktiriyodum ama aklım arabalara gidiyo
bazen diyorum 2 yıl daha biriktirsem de, mezun olunca üstüne anacığım eklese de araba alsam
sonra çeyizi kim alcak orası meçhul tabii

güzel fikir canım ama hemen evlilik isteyen birisi için zor bişey :)

Son düzenleme:

Canım aslında gerçekten çok güzel bir fikir...
Önünde en az 3 senen yok mu?
Zaten ailenin tek çocuğu değil misin
Eğer ailenin durumuda uygunsa biriktirirsin anneciğinde acık koyar alırsın arabanı
İnşallah 3 yıla kadar da ataman çıkar Üniden mezun olur olmaz O zamanda Çeyizin için ful biriktirirsin...

Bence kendini sık 2 yıl biriktir sonra durumlara göre karar ver canım...

selam kızlarrr bende daha sözlenmedim daha askere gidicekk sevdiğim
4 yıllık bi ilişkim var Allah bozmazsa(amin)
bu aralar ceyize taktım en az 3 sene var bişeyler yapmamıza..
ama ben begendiklerimi alıyorum yine ufak tefek
evdekiler benle dalga geçiyo ama olsun bananeeee

selamm kızlarrr

aramıza yeni arkadaşlar gelmiş..

sedefcim eğerki durumunuz iyiyse araba yerine ev al canım yatırım amaçlı.araba çok fazla masraflı.yinede sen bilirsin..

izmirperisi fikrin aklıma yattı bende zamlı paramla bir cumhuriyet altını almk istiyorum kısmet .

busra nvresimler harika bayıldım.linensin fiyatları çk mu yüsek bi fikrim yok bu konuda.?

aslında çok mantıklı arkadaşım:13:
ama çeyiz de çok masraflı bişey haklısın. o yüzden onurla aranızda paylaşım yapabilirsiniz ben çeyizi düzüyom sen de arabayı al diye
ama sen onurdan önce mezun olcan. o yüzden mezun olunca araba alıp, çalışırken de çeyizini düzebilirsin canım

benim de sözüme 3 yıl var canım ama ben de bu yıl ciddi ciddi başladım çeyiz alışverişine
benim ailem de al diyor ilerde çeyizle çok uğraşmayalım diye ama modası geçicek şeyleri almama izin vermiyorlar. ben de almıyorum modası geçicek şeyleri ama arada "ama çok güzell" diye almaya kalktığımda engel oluyorlar iyi oluyor
şimdiden başladığımız için ilerde çok büyük rahatlık olucak bence bizim için:13:

güzel fikir canım ama hemen evlilik isteyen birisi için zor bişey :)
aynen canım :97: ahh aşkkk beklemez kiii ama araba bekler olmadı evlenince ortak biriktirip araba alırız biz de :13:
canım ne güzel fikirler vermişsin bana sağol
mezun olmama 2 yıl var. mezun olduğum gibi atanırsam (inş), zaten ben öğretmenliğimin ilk yılındayken sevgilim okuyo olucak. ben 2. senemde çalışırken o askerliğini yapıyo olucak. yani bi 2016 ya kadar evlilik yok. o sırada da çalışırken çeyiz paramı toplarım zaten :81:

sedefcim eğerki durumunuz iyiyse araba yerine ev al canım yatırım amaçlı.araba çok fazla masraflı.yinede sen bilirsin..
canım haklısın araba masraflı gerçekten.. ama ev almam mümkün değil tatlım.. yani en azından şimdilik.. ama bunu da bi kenara yazmak gerek. imkanları iyi değerlendirmeliyiz kızlar
aynen arkadaşım dediğin gibi, çeyizi çalışmaya başladığımda da düzebilirim. :13:
ama bir de atanamama durumu var.. :96:
yani sonuç olarak ben atanana kadar biriktirmeye devam edeyim de atanırsam ya da atanamazsam diye, ona göre kararımı veririm artık. :97:
arkadaşım onur polisliği kazanırsa senin dediğini o zaman yapabiliriz. derim ona hadi bana mini coopercık al

inş. kazanır arkadaşım o zaman düğün tarihi öne çekilir hemen ne güzel:13:
sen de atancaksın canım ben eminim, senin gibi çalışkan biri dururken başkası atancak değil ya
sen mini coopercık istiyon ben a3cük Allah bizimkilerin keselerine bereket versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…