- Konu Sahibi december90
-
- #1.041
ortada hiçbir aday yok ama ben çeyiz için birşeyler almayı hep çok seviyorum.son aldığım tüm elektronik küçük mutfak aletleri,tencere takımı,nevresimler ve battaniyelerden sonra biraz durayım demiştim.geçenlerde Ankara'ya arkadaşlarımla hasret gidermeye gittim.6 kişilik günlük yemek takımı hediye ettiler.dinmiş olan çeyiz alma aşkım tekrar alevlendi.şu aralar havaların ısınmasından,caddelerde gelin konvoylarının sesinden ve en önemlisi forumdaki çeyiz köşesini takip etmemden mi nedir en son alınacak çırpıcı,bardaklar filan aldıminsanın canı tatlı ister gibi çeyiz için birşeyler almak ister mi yahu ama arkadaşlarıma katılıyorum.bir kenara birikim yapıp daha sonra almak daha mantıklı.ve karar aldım bundan sonra bir şey almayacağım.yani umarım :97:
Canım 2 si de çoook güzel gerçekten bayıldımmm...
İndirim demişken ne kadara aldın ?
Saten olanı 132,5 tl , diğer tek kişilik olan 57,5 tl cnm :)
Gerçekten kapış kapıştı resmen bugün,linensi hiç o kadar kalabalık görmemiştim
O kadar zor beğendim ki en güzeli olsun dıye dıye bunları alabıldım sonunda :)
linens e göre gerçekten çok güzel fiyatlar...
Güle güle kullanmak nasip olsun cnm...
Mutlulukla kullanın gerçekten çook hoşlar
ortada hiçbir aday yok ama ben çeyiz için birşeyler almayı hep çok seviyorum.son aldığım tüm elektronik küçük mutfak aletleri,tencere takımı,nevresimler ve battaniyelerden sonra biraz durayım demiştim.geçenlerde Ankara'ya arkadaşlarımla hasret gidermeye gittim.6 kişilik günlük yemek takımı hediye ettiler.dinmiş olan çeyiz alma aşkım tekrar alevlendi.şu aralar havaların ısınmasından,caddelerde gelin konvoylarının sesinden ve en önemlisi forumdaki çeyiz köşesini takip etmemden mi nedir en son alınacak çırpıcı,bardaklar filan aldıminsanın canı tatlı ister gibi çeyiz için birşeyler almak ister mi yahu ama arkadaşlarıma katılıyorum.bir kenara birikim yapıp daha sonra almak daha mantıklı.ve karar aldım bundan sonra bir şey almayacağım.yani umarım :97:
kızlar ben de para biriktirmeye karar vermiştim, hatta biriktiriyorum da
sözde çeyiz için biriktiriyodum ama aklım arabalara gidiyo
bazen diyorum 2 yıl daha biriktirsem de, mezun olunca üstüne anacığım eklese de araba alsam
sonra çeyizi kim alcak orası meçhul tabii
bazen diyorum 2 yıl daha biriktirsem de, mezun olunca üstüne anacığım eklese de araba alsam
selam kızlarrr bende daha sözlenmedim daha askere gidicekk sevdiğim
4 yıllık bi ilişkim var Allah bozmazsa(amin)
bu aralar ceyize taktım en az 3 sene var bişeyler yapmamıza..
ama ben begendiklerimi alıyorum yine ufak tefek
evdekiler benle dalga geçiyo ama olsun bananeeee
aynen canım :97: ahh aşkkk beklemez kiiigüzel fikir canım ama hemen evlilik isteyen birisi için zor bişey :)
canım ne güzel fikirler vermişsin bana sağolCanım aslında gerçekten çok güzel bir fikir...
Önünde en az 3 senen yok mu?
Zaten ailenin tek çocuğu değil misin
Eğer ailenin durumuda uygunsa biriktirirsin anneciğinde acık koyar alırsın arabanı
İnşallah 3 yıla kadar da ataman çıkar Üniden mezun olur olmaz O zamanda Çeyizin için ful biriktirirsin...
Bence kendini sık 2 yıl biriktir sonra durumlara göre karar ver canım...
canım haklısın araba masraflı gerçekten.. ama ev almam mümkün değil tatlım.. yani en azından şimdilik.. ama bunu da bi kenara yazmak gerek. imkanları iyi değerlendirmeliyiz kızlarsedefcim eğerki durumunuz iyiyse araba yerine ev al canım yatırım amaçlı.araba çok fazla masraflı.yinede sen bilirsin..
aynen arkadaşım dediğin gibi, çeyizi çalışmaya başladığımda da düzebilirim. :13:aslında çok mantıklı arkadaşım:13:
ama çeyiz de çok masraflı bişey haklısın. o yüzden onurla aranızda paylaşım yapabilirsiniz ben çeyizi düzüyom sen de arabayı al diye
ama sen onurdan önce mezun olcan. o yüzden mezun olunca araba alıp, çalışırken de çeyizini düzebilirsin canım
aynen arkadaşım dediğin gibi, çeyizi çalışmaya başladığımda da düzebilirim. :13:
ama bir de atanamama durumu var.. :96:
yani sonuç olarak ben atanana kadar biriktirmeye devam edeyim de atanırsam ya da atanamazsam diye, ona göre kararımı veririm artık. :97:
arkadaşım onur polisliği kazanırsa senin dediğini o zaman yapabiliriz. derim ona hadi bana mini coopercık al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?