yerınde olsam bu ılıskıyı bır kere daha dusunurdum.daha sozluyken (sozlu bıle degıl aslında aılelerınız tanısmadıgı ıcın)bu sekılde emrıvakıler ve yenı yıla aıleyle gırme planlarını tek basına yapıyorsa evlendıkten sonrakı uzerınızdekı baskıyı varın sız dusunun.
merhaba; yaşım 22 sözlüm 34 yaşında ailelerin haberi var fakat tanışma olmadı kendi aramızda yüzük taktık.konuya geleyim sözlüm kıbrıslı ve yılbaşını kıbrısta geçirelim dedi bende ailemden zor izin aldım usule uygun olsun diye kendiside gelip babamdan izin aldı.şimdi diyorki bana aileme geçireceğiz sinir oldum ben ailemi bırakıp gidiyorum o ailemle birlikde geçirelim diyor.ilk yılbaşımız o kadar hazırlık yaptık kıyafetti ayakkabıydı kuaför bile ayarladım. ilk baştada kıbrısta harika olur yılbaşı bütün sanatclar orda gider dinleriz diyordu birden fikri değişti hemen hemende her hafta ailesini gidip gören biri desem ki yıllardır görmüyor özlemiştir ama öyle bir durumda yok tepkimi koydum bu seferde sen farklı düşünüyorsun ailemi görmek istemiyorsun merak etmiyorsun gibi laflar söyledi ozaman izmirde dışarda geçiririz gitmeyiz diye postayı koydu bende peki tamam dedim. o kadar uğraştım o izini alabilmek için ben ailemsiz geçirirken onun bu rahatlığına sinir oldum birçoğunuz benden büyüksünüz ve olgunsunuz belkide yanlış düşünüyordum lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek
iyi yapmıssın önce böle plan yapıp ve sana yaptırıp vazgeçmesinin tek nedeni annesinin buraya geliyosunuzda bizde geçirelim diye dayatmasıdır bence . sözlünün vazgeçmesinin nedeni bence tamamen anne yada babasıdır. net ol boşver. gitme daha arada bisi yokken sen niye onlarla geçircenki . evlenince bu adamm seni herzaman götürür annesigile yılbası özeldir hemde sözlü iken bu dayatması . iyi düşün . net ol asla yok öle olmaz benimki deme .
merhaba; yaşım 22 sözlüm 34 yaşında ailelerin haberi var fakat tanışma olmadı kendi aramızda yüzük taktık.konuya geleyim sözlüm kıbrıslı ve yılbaşını kıbrısta geçirelim dedi bende ailemden zor izin aldım usule uygun olsun diye kendiside gelip babamdan izin aldı.şimdi diyorki bana aileme geçireceğiz sinir oldum ben ailemi bırakıp gidiyorum o ailemle birlikde geçirelim diyor.ilk yılbaşımız o kadar hazırlık yaptık kıyafetti ayakkabıydı kuaför bile ayarladım. ilk baştada kıbrısta harika olur yılbaşı bütün sanatclar orda gider dinleriz diyordu birden fikri değişti hemen hemende her hafta ailesini gidip gören biri desem ki yıllardır görmüyor özlemiştir ama öyle bir durumda yok tepkimi koydum bu seferde sen farklı düşünüyorsun ailemi görmek istemiyorsun merak etmiyorsun gibi laflar söyledi ozaman izmirde dışarda geçiririz gitmeyiz diye postayı koydu bende peki tamam dedim. o kadar uğraştım o izini alabilmek için ben ailemsiz geçirirken onun bu rahatlığına sinir oldum birçoğunuz benden büyüksünüz ve olgunsunuz belkide yanlış düşünüyordum lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek
Valla şimdi okuyan arkadaşlar bana kızacak ama ben gene de söyleyeyim naapmalıs? Arkanı dönüp koşarak kaçmalısın. Hele ki birde 34 yaşındaysa söylenecek laf yok. Şimdiden ilk yılbaşınızda böylesiniz ki evliyi bırak nişanlı değilsiniz sen 5 yıl sonrasını bir düşün istersen
Kimse kızmasın ama cok sasırdım ben nisanlıykn bile nişanlımın evine gidip kalmam problemken bir aile nasıl kızını nasıl tanımadıgı etmedigi insanların yanına yollar neyse herkesin yasantısı farklı,saygı duymak lazım.34 yasında ki bi adamın bence sözünde durması,ailesinin agzına bakmaması gerekir kaldı ki arada ne nişan var ne söz.Yarın bigün evlilik oldugunda hiç söz hakkınız olmaz benden söylemsi.
Ailen tanımadığı bir erkekle seni nasıl yollarlar anlamadım,benmi çok geri kafalıyım acaba?Buraya takıldım nedense!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?