Sözlüm ailesi ile yılbaşı geçirmek istiyor :((

duman89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
8
0
36
Eskişehir
merhaba; yaşım 22 sözlüm 34 yaşında ailelerin haberi var fakat tanışma olmadı kendi aramızda yüzük taktık.şimdi diyorki bana yılbaşını aileme geçireceğiz ilk yılbaşımız o kadar hazırlık yaptık kıyafetti ayakkabıydı kuafördü.lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Valla şimdi okuyan arkadaşlar bana kızacak ama ben gene de söyleyeyim naapmalıs? Arkanı dönüp koşarak kaçmalısın. Hele ki birde 34 yaşındaysa söylenecek laf yok. Şimdiden ilk yılbaşınızda böylesiniz ki evliyi bırak nişanlı değilsiniz sen 5 yıl sonrasını bir düşün istersen

34 yşında ama böle ise daha çok çekersin ark.a aynen katılıyorum söylediklerine arkana bile bakma kaç.....daha sevgiliyken böyleyse........ gitmeyelim ozaman demekle iyi yapmışssın gitme ama açıklada ailenle tanışmak istiyorum ama ilk yılbaşımızda değil lütfen beni anla ben senin bu dönüşlü davranışını anlamadım ama sen beni anla de

yaş farkınız çok diye düşünüyorum naçizane, onun dışında kendi aranızda takılmış bi yüzükle onun ailesine yılbaşı kutlamaya gitmen olmaz gibi geliyo, ki sen zaten başbaşa kutlayacağınızı sanıyodun kandırılmış oldun, şimdi seviyorum diyosunda arkadaşlara katılıyorum 34 yaşında böyle şeyler yapıyosa evlendikten sonra ailesinden hiç çıkmaz, sen bilirsin yinede

Ebeveynlerle ilgili her zaman sonsuz saygı vehoşgörü gösterilmesini savunurum ben ancak bu kez erkek arkadaşınıza çok sinirlendim.
Birinci emrivaki yaptı. Hiç sevmem emrivakileri. İkincisi size nasıl bir program yapalım diye fikir sormadı. Bu size saygısızlıktır.
Ailesiyeolmak istemeyebilirsiniz ne var bunda. Başbaşa olmak istemenin neresi kötü.

yerınde olsam bu ılıskıyı bır kere daha dusunurdum.daha sozluyken (sozlu bıle degıl aslında aılelerınız tanısmadıgı ıcın)bu sekılde emrıvakıler ve yenı yıla aıleyle gırme planlarını tek basına yapıyorsa evlendıkten sonrakı uzerınızdekı baskıyı varın sız dusunun.

Ben de katılıyorum...
Şimdiden böyle ise sonrasını iyi düşünmelisin...

arkadaşım kesinlikle kıbrısa falan gitme, gidersen onların ailesine ugramasan bile aile karşısında ilerde duyabilecegin malzemeyi vermiş olursun, taş yerinde ağırdır,,, ne kadar kendini naza çekersen okadar değerli olursunn, bide adam baskın gibi, acaba yaş farkındamı öyle bilmiyorum, sakın ipleri eline verme

dediğiniz doğru ilişkimizde o baskın daha çok onun söylediği oluyor. yorumlarınıza sevindim çünkü kendimi suçlu hissettim dün gece o ailesiyle tanıştırmak istiyor ben eğlence kısmını düşünüyorum diye suçlandım çünkü böyle bir fırsatımız sürekli olmuyor ailem izin vermez kolay kolay ama dediklerinizle içim rahat etti tşklr..

iyi yapmıssın önce böle plan yapıp ve sana yaptırıp vazgeçmesinin tek nedeni annesinin buraya geliyosunuzda bizde geçirelim diye dayatmasıdır bence . sözlünün vazgeçmesinin nedeni bence tamamen anne yada babasıdır. net ol boşver. gitme daha arada bisi yokken sen niye onlarla geçircenki . evlenince bu adamm seni herzaman götürür annesigile yılbası özeldir hemde sözlü iken bu dayatması . iyi düşün . net ol asla yok öle olmaz benimki deme .

yok ailesi karışamaz ona beni yönetiyor ailesinide yönetir paşa beyefendi kimse karışamıyor o ne derse o oluyor. :))

cok sevıyor olabılırsın ama o kızacak tavır yapacak yda uzulecek dıye kendı ısteklerınden vazgecme ,
sımdı elıne koz verırsen yarın oburgun sana soz verır verır
sonra soyle olduda boyle olduda der ısteklerının hıcbırını yapmaz
bna oyle geldı karar senın

Ailen tanımadığı bir erkekle seni nasıl yollarlar anlamadım,benmi çok geri kafalıyım acaba?Buraya takıldım nedense!!!

benim anlamadığım sözlü değilsiniz aslında yani bu yuzuk kendi aranızda. aileler tanışmadı daha. Aileniz nasıl izin veriyo oraya gitmenize?

yok canım niye kızalım sana çok güzel anlatmıssın

Son düzenleme:
Kimse kızmasın ama cok sasırdım ben nisanlıykn bile nişanlımın evine gidip kalmam problemken bir aile nasıl kızını nasıl tanımadıgı etmedigi insanların yanına yollar neyse herkesin yasantısı farklı,saygı duymak lazım.34 yasında ki bi adamın bence sözünde durması,ailesinin agzına bakmaması gerekir kaldı ki arada ne nişan var ne söz.Yarın bigün evlilik oldugunda hiç söz hakkınız olmaz benden söylemsi.

şöyle oluyor hayatım boyunca aileme yalan söylemedim ama cidden söylemedim o konuda bana güvenirler yanlış yapmam.. ona da güveniyorlar fakat doğal olarak fazla değil. zaten kalmayacağız akşam üstü gidecektik yeni yıla girecektik ilk uçaklada dönecektik. bir-iki saatlik yol izmirde geçirmişiz orada geçirmişiz fark etmez diye düşünüyorduk. olayda orada aile filan yoktu işin içinde hiç görmeyecektik bile eğlenip gelecektik

Ailen tanımadığı bir erkekle seni nasıl yollarlar anlamadım,benmi çok geri kafalıyım acaba?Buraya takıldım nedense!!!

bende en çok ona takıldım.arada rsmi söz bile yok.benim kızım olmadığı için mi böyle düşünüyorum acaba derken senin yorumunu görünce sevindim.demekki yanlış düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…