sözlümden ayrılmalı mıyım?

sözlünün tutumu nasıl peki?
o hiç nişan-düğün konusunu açmıyor mu?
bence onun nişan istediğini, kafasında bununla ilgili planlar kurduğunu düşünüyorsan ailesini hiç takma
ama o da ailesi gibi bu konularda umursamaz davranıyorsa ilişkini bi gözden geçir derim

3 seneden beri bu sitedeyim. İnsanların kırıcı yapılarını yazı stillerinden tahmin edebiliyorum artık. Diğer arkadaşlar gibi.
Öyle büyük yazmayla karşındakini rencide ettiğini filan mı sanıyorsun sen?
İlkokul mezunlarına kurban ol sen.
Çiçekle böcekle uğraşmaktan 'sevgili Ziraat Mühendisi' insanlarla konuşmayı unutmuşsun
Ama fazla görmüyorum senin gibi kompleksli insanlar asla normal insanları anlamayı başaramazlar.

Pek çoğunu da kırıp geçmişsin ama yemezler.
Dikkatli konuşmayı öğren. Herkes senin sözlün gibi sürekli alttan almaz. Lafını gediğine koyarlar, öyle şaşar kalırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar neden yükleniyorsunuz bu kadar bir anlam veremedim kızın bir derdi varmış bizimle paylaşmış bizde ona yardımcı olmak için yazıyoruz görüşlerimizi kızı resmen günah keçisi ilan edenler var aranızda kimseye cevap hakkı doğmasın diye isim vermedim bırakın bu mahalle ağızlarını gerçekten yardımcı olacaksanız yazın aksi bir durumu da savunabilirsiniz ama bunuda kırmadan yazın rica ediyorum kız haklı üstelik adamların çabası yok gayreti yok ne olacak evlenince diplomalı annemi olacak hiç birşey yapamazsa yüksek lisans yapar arkadaş iş mi yok diplomasının hakkını verene iş çok kendi alanında iş bulamazsa gider başka sektörde iş bulur bugün bir mağazanın önünden geçerken okuduğum iş ilanı ilkokul mezunlarını göklere çıkaranlara bir cevap olur sanırım lise mezunu arkadaşlar bizimle çalışmak istermisiniz....artık çağ değişti kafaları değiştirin şartlar çok açık lisesi var açık öğretimi var gitsin okusun geliştirsin kendini insanlar dizi izleme konusunda uzman olan toplum bilime eğilsin şimdi artık insanlara üniversite bile yetmezken siz ilkokul mezunları neyin peşindesiniz .... şartlar çok açık ve net üstüne alınanda alınsın belki bu mesaj işe yararda bazıları gider diploma almaya yönelir artık ilkokul mezunlarına ehliyet bile vermiyorlar...

3 sene takip edince böyle mi olunuyor? çok zoruna gittiğine göre sende yerinde sayan kendini geliştiremeyen birisin belli ki çok zoruna gitmiş.. benim açtığım konuda stresini atma canım bu kadar kompleksliysen git biraz başka şeylerle uğraş kendini geliştir sende

canım teşekkür ederim. bu tip insanlar bu kadar sinirleniyorlarsa kendi kompleksleri var demektir. yoksa sinirlenmeyi gerektircek bir durum olmaz. sana uymuyosa karşıt düşünceni güzelce yorumlarsın. abuk subuk şeyler yazmışlar. yok lafı gediğine koyarmış ta şaşar kalırmışım lafa bak sen kimsin ki ben senin lafınla şaşıp kalıcam? değil mi ama?

Sözlünle aranda problem yoksa ailesini pekte kafana takma bence ne gerek var ayrılmaya halledersiniz :/

ben çiçekle böcekle güzel şeylerle uğraşıyorum da.sen de müneccim olmuşsun bak kendini bu alanda geliştirmişsin milletin ilişkisini bile anlatmadan çözebilecek derecedesin. bak ne yazmışsın. HERKES SENİN SÖZLÜN GİBİ SÜREKLİ ALTTAN ALMAZ. Aa sen benim sözlümün sürekli alttan aldığını nerden biliyorsun acaba ? falcı küren falan mı var??

Öyle olmasa bu kadar ukala olamazdın da ondan.
Her neyse bana cevap vermeyi bırak da nişanlını sınavlara çalıştır sen.
Yoksa adamcağızın gözüne gireceği yok.
Ben kendimi yeterince geliştirdim tatlım gerek yok.
İnsanların diplomasına göre değil konuşma tarzına ve kişiliğine göre hayatımda tutuyorum hepsini.
Burası özgür bir platform. Bırak da istediğim yerde yazayım.
Valla, ben büyük ihtimalle seninle aynı üniversitede ve senden çok daha yüksek bir bölümde okudum. (Ziraat Mühendisiymişsin ben de mühendisim.) Kendimi geliştirmek açısından da yeterince bir şeyler yaptığıma inanıyorum ama anlatıp sen gibi böbürlenmek zayıf insan işi.
Bunun dışında da kompleks sahibi olan sensin ki, kalkıp ilkokul mezunlarını yeriyorsun burada...
İyi günler kolay gelsin.

sevgili beetle insanlar burada atar tutarda böbürlenmeye gelince sana bana pabuç bırakmazlar .... seni anlayabilmeleri için ilkokul mezunu biriyle birlikte olmaları lazım arkadaş olarak hayatına almak başka ömür boyu birlikte yaşamak başkadır.....atıp tutan ya ilkokul mezunudur yada ilkokul mezunu biriyle birlikte olmamıştır sana bunun aksini yazıyorsa yaşamış olması lazım...HİÇ KİMSE SINANMADIĞI GÜNAHIN MASUMU DEĞİLDİR....atıp tutmak kolay başına gelsin görürüz...

nişanlımın sürekli alttan aldığını nerden bildiğini açıklayamadın hala noldu güzelim :) sen okumuşsun da boşa gitmiş kendini geliştirememişsin. falcılık ve müneccimlik konusunda geliştirebilmişsin anca. öyle olsaydı ilkokul mezunlarını yermediğimi anlardın. ama kapasiten bu kadar işte. içindeki kıskançlığı da yorumlarına çok güzel dökmüşsün. kendini benimle yarıştırma boşuna ya da kıyaslama. gerek yok çünkü muhattabım değilsin.

çok haklısın canım. bunlar evi olsun arabası olsun işadamı olsun yatı olsun katı olsun doktor olsun mühendis olsun diye baştan şart koyan tiplerdendir büyük ihtimal. ama söze gelince de açarlar ağızlarını kapatırlar gözlerini.

MARMELATTE ye aynen katılıyorum

ayrıyeten sözlenene kadar ilkokul mezunu olduğunu hiç hesaba katmadın şimdi ailesi ilgilenmiyor vs bahaneleriyle kompleksini dışa vuruyorsun...

bi kere evlenmeye karar verildi mi o insanı herşeyiyle ailesiyle seviyesiyle dplomasıyla kabul etmek lazım ha insan kendini geliştirebilir o ayrı mesele tabi ama sen neyi sevdin

onu mu yoksa hayal ettiğin bir filmi,aşk hikayesini mi

ne onu ne kendini hayal kırıklığına uğratma çok üzülürsün geçmişte yaşattığın mutsuzluklar vicdanında yara ederse gelecekte kendi mutluluğunu tadamazsın

bahane olduğunu nerden biliyosun? mübarek sözlümle ve ailesiyle yaşıyomuş gibi yazmışsın. olaya varsayımlarla yaklaşmayın..

bahane olduğunu nerden biliyosun? mübarek sözlümle ve ailesiyle yaşıyomuş gibi yazmışsın. olaya varsayımlarla yaklaşmayın..

sözlünle ve ailesiyle yaşıyormuşum gibi yazdığım ne anlamadım.onların bakış açısıyla konuştun demek istedin heralde..

bizim burda yazdıklarımız bir nevi varsayım oluyor zaten birebir senin yaşadıklarınla örtüşmeyebilir.sadece bir fikirdir,tecrübedir,vs vs..

hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kıymet bilenlerle karşılaştırsın

ailesi ilgilenmiyor bahanesiyle diye bir cümle yazmışsın ya onu diyorum. teşekkürler...

Seni kendime o kadar yakın hissettim ki.. Eğitim konusu değil ama el üstünde tutulmama umurlarında olmama konusunu çok iyi hissediyorum.
Bende yaklaşık 3 hafta önce sözü attım. Acı çekiyorum ama yapacak bir şey yok.

saol canım. üzüldüm durumuna. keşke böyle yapmasalarda sonucu böyle olmasa değil mi? umarım herşey gönlünce olur.

İnşallah canım hayırlısı bakalım. dua et neler çektim neler. hala da yaşıyorum. Allah ım sana da yardımcı olsun inş

ediyorum cnm senin içinde ederim bundan sonra. hiç tanımasanda beni anlayabilmen çok güzel. bakalım bundan sonra neler görücez neler yaşayacağız. allah yardımcımız olsun.

Davul bile dengi dengine demişler atalarımız. Bak cnm bnmde bi ilkokul mezunu sevgilim oldu, ben lisedeyim şu an üniversite de okumak istiyorum inşallah. İnan lise ile bile o kadar devasa farklar varki! Kendimi aptal gibi hissediyordum ben buna niye katlanıyorum diye ama laf, seviyorum falan.. 6 ay önce ayrıldım oh dedim ya kafam rahat. Çok cahildi, bi kitap açıp bakmış mıdır yıllarca, hiç sanmıyorum. Yazmayı bile doğru düzgün bilmiyordu. Kusura bakma yazacağına kusura dakma yazmışlığı var! İnsan gerçekten kendi dengi olan birinı istiyor yani,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…