sözlümden ayrılmalı mıyım?

canım benimkiler de herşeyleri sözde. sözde seviyorlarmış. ama ne aramak var ne sormak ne de ilgi göstermek. nişan olayında yaptıkları hatayı bile düzeltmeye çalışmıyorlar. sözleneli 1 sene oldu nasıl yaparız nasıl ederiz kimse konuşmuyor. olan bana oluyor. ben arada kalıyorum hep. uğraştım çabaladım ama artık sallamıyorum bende açıkçası. herkes kendine çeki düzen vermezse (başta sözlüm) bitecek bu iş.

egıtımle hıc bır alakası yok bende unıversıte bıtırdım esımde 2 yıllık polıs okulunu kusura bakmayın da benden de kat kat ıyı kazanıyor.. nıce unıversıte bıtırıp adam olamayan var eşeğe altın vursan eşek yıne eşektır.. ( kabaca) ınsanın ıcınde bıtıyor hersey okul okumak ya da okumamak degıl..

Sen kendini sözlünle kıyaslamaya başlamışsın bile.
Herşeye rağmen kabul etmişken demişsin.
Bence ordan burdan mezun lmak iş deil.
Önemli olan insan olsun.
Benim eşim de ilkokul mezunu.
Ama kendini geliştirmiş.
Çok güzel bir işi var.
Etrafınca saygın biri.
Hangi üniversiteden diye sorançook olur.
Yani kıyas yapacaksan zor işin...

bende şuna katılıyorum canım burda yorum yapanlardan bazıları bana kibirli diyenler bile var ne yazık ki. bunların çoğu da evlenirken doktor olsun, mühendis olsun, evi arabası olsun diyen insanlardandır eminim. Mantık olarak bana kibir yapıyosun derken kibirli bir insanın da baştan ilkokul mezunu birini seçmeyeceğini çok iyi bilmeleri lazım değil mi?

saol canım anladığın için. bazı konularda mantıklı konuşuyor tabi. kendisine ilk çeken bu olmuştu tabiki de. ilkokul mezunu ama helal olsun kendini geliştirmiş demiştim.ama zamanla muhabbet ettiğimiz de tabiki en ufak şeyi bilmemesi sorun yaratabiliyor. ve en önemlisi kendisini geliştirmek için hiç bir şey yapmıyor. konu tek eğitim değil tabi ki. millet kafayı buna takmış. hataları ilgisizlikleri bana ve aileme değer vermemeleri arayıp sormamaları. bunlar zamanla insana kendini değersiz hissettiriyor ve üzüyor.

bende seninle aynı düşüncedeyim canım.
bir de 3 hafta sonra nişanım var.
gülüp oynamam lazım ama tadım yok hiç.
ben nişandan sonrada gözlemliycem. eğer değişen bişey olmassa, bir ömür mutsuz olmaktansa bitiririm.
yaşım 29 ama sonradan çocuklarımla ortada kalmaktansa böylesi daha iyi. umarım düzelirr canımm daa bunları yaşamak zorunda kalmayız. çok üzücü olaylar çünkü.

şahnaz çakıralp murat öncele neler neler demişti.yok prof değil yok şunu bilmiyor gibi bir sürü bahaneler.insan geçinmek istemezse her şey sorundur

şahnaz çakıralp murat öncele neler neler demişti.yok prof değil yok şunu bilmiyor gibi bir sürü bahaneler.insan geçinmek istemezse her şey sorundur

şahnaz çakıralp beni ilgilendirmiyor ne dediği ne yaptığı. örnek verip kıyasladığınız şeye bakın! geçinmek isteyip istememi nerden biliyorsunuz acaba yakınım mısınız?

canım yaşını hiç sorun etme bence. yaşında bir şey yok çünkü.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. babasını takma. sanırım kaynanan iyi ve ilgiliymiş o yönden şanslısın canım. babasıyla pek muhattap olmamaya çalış.

bende babasıyla mesafe koydum canım. ama oğlunu yönlendirmeye çalıştığı için direk banada yansıyor.
bir de babayla aynı işi yaptığı için bişey diyemiyor. babası çok ezmiş çocuklarını. kız istanbula kaçıp kurtuldu orda iş buldu.
ama benimki çok sessiz. bakalım neler olcaz görücez canım.
birazda olsa rahatlattın sağol canım. çekenin derdinden çeken anlar.

babasıyla aynı işi yapan sessiz biri mi?bence biraz düşünmelisiniz yeri gelir kazandığını da vermez belli mi olur

şahnaz çakıralp beni ilgilendirmiyor ne dediği ne yaptığı. örnek verip kıyasladığınız şeye bakın! geçinmek isteyip istememi nerden biliyorsunuz acaba yakınım mısınız?

niye alevlendin ki ,ben eğitimli insanlara da laf söylendiğini açıklamak istedim.kişinin eğitimli yada eğitimsiz olması farketmiyor

babasıyla aynı işi yapan sessiz biri mi?bence biraz düşünmelisiniz yeri gelir kazandığını da vermez belli mi olur

düşünüyorum bende. ona kaç kere söyledim ayır babanla işini bi iş bul. huzurlu olalım dedim. bende destek olurum dedim.
ama hiç sese çıkarmıyor. şimdi telefonlaştık. diyor ki bu benim kaderim.
dedim ses çıkarmassan kaderim bu benim diye kabul edersen olmazz. nişanımda 3 hafta sonra.

dünden beri yorumlarını takip ediyorum ve saçma yorumlarda bulunuyorsun da!

ne yapayım ben üniversite mezunu değilim anca bu kadar yorum yapabiliyorum

Son düzenleme:

babasıyla aynı işi yapması kötü olmuş canım. direk yansır tabi ki sana da. senin sözlünde iş bitiyor bu durumda. umarım bir an önce düzelir ve yıpranmazsınız cnm. bende teşekkür ederim beni anladığın için :)

canım aynı şehirdeymişiz :) arkadaşlık isteği yolladım sana.

bişey değil canımm.
yıpranıyorum zatenn. amann sallıyım boşveriyim diyemiyorum.
oğlunun mutluluğunu da istemiyor. Allah görsünn.

bişey değil canımm.
yıpranıyorum zatenn. amann sallıyım boşveriyim diyemiyorum.
oğlunun mutluluğunu da istemiyor. Allah görsünn.

kaderim bu demiş kader olur mu ya bir sürü çaresi varken. işini ayırabilse ve babasına karışmamasının gerektiğini hatırlatsa herşey düzelebilir. merak etme canım allah görür tabi ki de. mutluluğa engel oluyorlar çünkü. düzelir inşallah sıkma canını. zaman herşeyin ilacı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…