sözlümden ayrılmalı mıyım?

canım inşallah düzelir. her şerde bir hayır vardır.
sözlümle konuştuk bugün. yetti artık gerekirse işi de ayırıcam diyor.
yeterki huzurumuz olsun. ben başka bişey istemiyorum.

Size gereksiz yüklenilmiş.Kimse kusura bakmasın ama üniversite mezunu hele de mühendis biriyle ilkokul mezunu birinin anlaşması çok çok zor.Lise olsa neyse.İstisnalar dışında tabi.Sizin onu lise okumaya teşvik etmenizde güzel bir şey.Çabalasa açık öğretim de okuyabilir.Yengem 2 senelik açıköğretim bitirip dgs ile hukuk kazandı.Gerçi onun 5 senelik lisans eğitimi vardı ama bu bir şey değil.Açıköğretim bitirip bankada çalışan insanlar gördüm.Her şey biraz da kendini geliştirmekte yatıyor.Açıköğretim bitirip bankada gişe memuru olan tanıdığım var.Ama yine açıköğretimi bitirip bankada çok yükselen,ABD ye seminerler için giden tanıdığım var.Bu da o iki kişinin kendini geliştirmelerindeki fark.Mesela siz mühendis oldunuz ama çok başarısızda olabilirsiniz.Diplomanın hakkını vermek gerek :)

nişanlı ve sözlüylken ayrılmak bence daha kolay
eger içinizde acabalar varsa nişanlınıza özellikle güvenemiyorsanız
ayrılın evlendikten
sonra ayrılmak daha zor oluyor çünkü.

Bir yıl içinde nişanlınızın bu konuda hiçbir atağı olmamış..Ailesi önemli değil, ninalınız önemli.

O hareketlenseydi aileside hareketlenirdi.

''Beni böyle kabul etmişsin'' diyen kişileride sevmem..

İnsanlar kendileri için hep bir adım ileriye gitmek istemeli.

Bu kendine verdiği, hayatına verdiği değeri gösterir..Sorumluluk sahibi olup olmadığını gösterir.

Hem nişanı ertelemesi hemde kendini geliştirmek için birşey yapmaması bence eksiklik.

Aranızda devamlı tartışma çıkması, ailenizle sizin barıştırmanızda ileride oluşacak sorunların sinyali.

Sizin bu denklik konusunda kafanızda oluşan problem ise ileride sizi mutsuz edecek en önemli sorun.

Yazarak anlatmaya çalıştığınız için uslup sorunları olmuş yazdıklarınızda; bu yüzden anlaşılmadığını düşünüyorum.

Sizin derdiniz ne olursa olsun kendini maddi manevi geliştirmek için çaba harcamamış olması.

Üstünede size değer vermemesi ve evliliği bu kadar geciktirmesi.

Bence çok ama çok iyi düşünün.

teşekkür ederim farketmemişim herhalde biraz sinirli olduğum için.

canım inşallah düzelir. her şerde bir hayır vardır.
sözlümle konuştuk bugün. yetti artık gerekirse işi de ayırıcam diyor.
yeterki huzurumuz olsun. ben başka bişey istemiyorum.

beetlesçim sözlüm babasına resti çekti.
işi ayıralım demiş. o da sen bilirsin demiş. nişanımıza gelmiycekmiş. bundan sonra neler olucak yaşayıp görücez.

Sözlünün ailesi sana şimdi değer vermiyorsa ilerde de vermeyecektir. Sevgisini sunmayan göstermeyen insanlardan uzak duracaksın, hayat bana bunu gösterdi. Eğer sözlünü gerçekten seviyorsan devam edebilirsin, ama anlattılarından onu sevmediğini düşünüyorum. Bu arada eğitim farklılığı çok önemli. Sen belli etmesende erkek bunu sorun eder ilerde. Neticesi aldatmaya kadar gider, tecrübeyle sabit.Ayrıl derim.

beetlesçim sözlüm babasına resti çekti.
işi ayıralım demiş. o da sen bilirsin demiş. nişanımıza gelmiycekmiş. bundan sonra neler olucak yaşayıp görücez.

gerçektenmi canım? rest çekmesine sevindim gerçekten demek ki dik duruşlu bir sözlün varmış ve kendi kararlarını kendisi verebilmeli. keşke babası yapıcı olsaydı ve durumlar böyle olmasaydı ama babası yapıcı değil yıkıcı olduğu için yapılabilecek en güzel şeyi yapmış sözlün canım.

Bu yazdiklariniz ayniiiiii benim durumum. Sanki beni anlatiyosunuz:) Ki ben ayrilali 2 ay oldu.

Bence cok iyi düsünün. Bir ömür gececek. Inanin benimkilerde o kadar ilgisizdiki anlatamam. Benim ailem üzülüyordu kizim bu kadar degersizmi diye. Bizde hicbirsey istememistik. En büyük hatada bu galiba. Yaptiracaksin acimicaksin.

Benim eski sözlümle aramdada cok büyük olmasada vardi egitim farki. Ben daha cok kazaniyordum. Bunu caktirmamaya calissada hem onu hemde ailesini etkiliyordu.
Cok farkliydik. Ilk baslardi farketmiyorda, is ciddiye binince insan görüyor. Mantikla düsünmek gerekiyor.

Iyi düsünün..Bende gecirdim bu süreci. Cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.
Kendinize düsünmek icin yanliz kalmak icin vakit ayirin.
Ben ayrilmayi düsündügümde 3-4 gün boyunca hayatla irtibatimi kesmistim :) ise mecburi gidiyordum, ama geldikten sonra odama cekilip inanin yatagima yatiyordum ve yatis o yatis. Uyumuyordum ama düsünüyordum. Abartmiyorum saatlerce düsünürdüm. Ertesi gün tekrar :)

Tabiki düsünmemin yaninda boool bolll dua ediyordum. Allahimdan yardim istiyordum. Bana bir isaret versin bir yol göstersin diye.
Allahima bin sükür gec olmadan gösterdi dogru yolu. Yani ben dogru yol olduguna inaniyorum:)

evet canım. iş arıycak artık yeniden.
arkasında destek yok. arabasını da kredi kartlarını da bıraktı babasına.
anlıycağın sıfırdan başlıyoruz.iş arıycak önce. evlilik işi uzıyabilir.
biraz korkuyorum ama Allah büyüktürr.

eğitim seviyesi çok önemli ya tamam istisnalar olabilir falan filan ama davul bile dengi dengine demiş atalarımız sen bilirsin ama bence senin kendi eğitim seviyende bir insanla daha mutlu olacağını düşünüyorum hiç uzatma derim en basiti sen üniversite anılarını anlatırken ona bile bozulacak en doğrusunu sen yaparsın ama git ve kendi seviyende bir insanla ol kıymetini bilen.

Ne kadar agresif ve kırıcı bir yapınız var.
Okumak cehaleti alır diye bir söz vardır ama gerisini getirmeyeceğim...
Ben de üniversite mezunuyum ama sizin gibi kibirli insanların üniversite bitirdiğine inanmak istemiyorum.
Eğer adı kibirlilikse bunun, sizi kendimle eş bile göremiyorum...
Madem sözlünüz cahildi, sözlenmeseydiniz o zaman.
Nedir bu afra tafralar?
2 kitap fazla okudun diye kimseyi küçük göremezsin...

canm bak once su egıtım meselesını aşmalısın sen daha smdıden ben ustunum edalarındasın bende unıversıte mezunuyum nısanlım ılkokul mezunu ben suanda ıssızım fakat nısanlım okadar bsarılı kı kendı ısını kurmaya hazırlanıyor ıstanbul ıcı oyle kazanclar yaptıkı suan ıstanbul dısına acıldı dıycegım o kı sakın kımseyı kucuk gorme tama kızabılırsın ailesı ılgız olabılır bunu onlara sen ac sozlunle konus ne zman ewlenırız barklanırız dıye aksı taktırde boyle ben ustunum dersen o evlılıktnde hayır bekleme BÜYÜKLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALAH VAR bu sozude aklından hıc cıkarma

yapımın agresif ve kırıcı olduğunu 2 yazıdan anlayabilecek kapasiteye sahip biriysen falcı ya da müneccim olmalısın bence. daha ne yazdığımı bile anlayamamışsın. bak o kadar anlayan insanlar var onların yazdıklarını da DİKKATLE oku.

yorumun için teşekkür ederim cnm. şuan için düşünmekteyim gelişmeleri yazarım.

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah allah gönlünüze göre versin herşeyi. siz mutlu olun da en önemlisi o. umarım en kısa zamanda iş bulur ve evlilik hazırlıklarınıza tam gaz devam edersiniz canım. umarım babası pişman olur ve hiç değilse maddi ve manevi açıdan size destek olur bir baba olarak görevini yerine getirir tabi ki sizin canınızı sıkmamak şartıyla.

bence hiç uzatmayın ve ayrılın ileride dahada çok sorunlarla karşılaşırsınız boş verin gitsin üzülmeyede değmez

teşekkür ederim cnm. bende şuan kendi haline bıraktım herşeyi. umarım düzelirler düzelmezlerse bitecek zaten. kpss ye çalışıyorum suan memur olucam inşallah.

teşekkür ederim canım.
sizin durumlar nasıl?
Allah sizinde hakkınızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…