- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hiç bitirmeye cesaretim yoksana su kadarını soyliyim akli basinda olan valallahi nikah masasindan kacar senim dediklerin cok kolay hallolur herseyi iptal edersin olur biter bak adam sana kendini cok net gostermis bu mesajlari iyi almalisin bence
Cok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemdeBoyle bir aileye gelin olmak istersen mi dedi??
Yani sifatin bu olacak onun gözünde oncelikle..
Es olmak,onunla hayati paylasmak degil..
Bu sozun uzerinde iyi dur.
Yerinde olsam yol yakinken dönerim.
Bosanmaktan iyidirCok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde
Ailen sen mutsuz olursan daha cok uzulurler.Baska adam mi yok dünya da hem..heves edecek ne var?Ailen sana bu sekilde davrandığını bilseler hala heveslenirlermi sence?Cok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde
Evet hatırladınız her konumda yaptığınız mantıklı yorumlar için teşekkür ederim öncelikle. Benimde nedense içime sinmeyen şeyler var. Dediğiniz gibi yapıcamOnceki konularini biliyorum biraz.
Sorunlarin vardi
Adam sana gayet acik konusmus.
Benim ailem boyle haberin olsun isine gelirse..demis
Resti cekmis kisaca
Ben olsam..isime gelmiyor sana hayatta basarilar..der atarim.sozu falan.
Bu is hayirli degil.bence
Iyi dusun
1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..
Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok ve her türlü hastalığı var
Bu mantıklı yorumunuzla gözümü açtığınız için teşekkür ederim bu işin kısa zamanda çaresine bakacağımAilen sen mutsuz olursan daha cok uzulurler.Baska adam mi yok dünya da hem..heves edecek ne var?Ailen sana bu sekilde davrandığını bilseler hala heveslenirlermi sence?
Ne gibi ?Bu kısım beni rahatsız etti .
Aslında aşırı düşkünlüğü yok o yüzden kararsızım hiç böyle diyeceğini tahmin etmiyordum şok oldum çünküAilesine aşırı derecede düşkünlüğü var mı ?
Herseye katılmalarına fırsat veriyor mı ?
Eğer seni ezdireceğini hissedersen at sözü
Teşekkür ederm haklısınızİleride boşanamazsın. Şimdiden yoluna bak yarın gitme hemen ailene anlat. Gerçek yüzünü göstermiş.
Sözlünün kendisinin tutumundan, hareketlerinden bahset. Okuma yazması yok annesinin bir çok hastalığı var gereksiz bilgi.Ne gibi ?
Cok teşekkür ederim. Neden öyle bir şey dedi bende şaşkınım. Ve cok da kararsızımYani mesela ikna edici neden konuşmamış zamanla düzelir vs gibi hemen istemzsen sen bilirsin bu ne demek. İlerde bişey olsa ben sana demiştim istemseydin feln da diyebilir. Sözü at diyemem ama otur sakince yüz yüze konuş ona göre bi karar ver bence. Hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?