- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Bana göre gerekli. Çünkü burda herkes kaynanasından dert yanıyor. Kayınvalidende ilgisiz mi diyenler olabilir diye onun kendi içinde uğraştıgı sorunları var ilgi beklemiyorum birkez aramamış olmasına rağmen anlamında söyledim. Bakış açısı işteSözlünün kendisinin tutumundan, hareketlerinden bahset. Okuma yazması yok annesinin bir çok hastalığı var gereksiz bilgi.
Benide bu kararsızlığa iten rest meselesi oldu zaten. Sonrasında aradı açmadım ve engelledim her yerden. Sanırım bende kapıyı göstericemBen restlerden haz etmem. Biri bana isine gelirse derse gelmiyor der kapiyi gosteririm. Bunu zamaninda babam dedi. Isime gelmiyor dedim bastim gittim. Ha Normalde boyle bir rest olmasa ayrilirmiydim bilmem cunku ben kendi kararlarini isteklerini uygulatabilen biriyim. Yani evlendikten sonrada kimsenin benim huzurumu bozmasina izin vermezdim.
Aslında aşırı düşkünlüğü yok o yüzden kararsızım hiç böyle diyeceğini tahmin etmiyordum şok oldum çünkü
Teşekkür ederm :)Tatlım daha 22sin. Acele etme, emin ol çok daha iyileri çıkar karşına.
Haklısınız. dediğiniz gibi yapıp bir yol çizeceğim artıkÖnce sözlünle konuş sonrada ailenle
İlk başta kabullenememeleri çok normal ama sözlünüzün tavrı hoş değil
İnsanlar ailecek tanışmak için sözleniyor birbirlerine uyarsa evleniyorlar yoksa ayrılıyorlar
Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış.
Teşekkür ederim bu güzel yorum için. Biliyorum saniyesinde pişman oldu ama birkez söz ağızdan çıktıBurdakilerin gazina gelme. Kendin düsün tart. Ailene söylemeden önce iyice emin ol. Sonra barismak istersen ailen engel olur. Bu insan beni ilerde mutlu edebilecek mi? Eksiklerini artilarini yazip bi karar ver kendi basina.
Bu güzel yorum için çok çok teşekkür ederimm. Ben hiç böyle düşünmemiştim gerçekten çok haklısınız."Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış."
Konunuzda en çok bu cümleniz dikkatimi çekti. Bu cümlemin anlamı aslında "Yarın öbür gün evlenince de ben ve ailem her şeyi yapabiliriz biz böyleyiz, şimdiden diyeyim, haberin olsun sonra mırın kırın etme." demek. Ki sizi sevmediğini ifade ettiğiniz bir ailenin sizin için hoş şeyler düşünüp güzel şeyler yapmayacağı muhakkak. Şimdi ailemi çok heveslendirdim diyorsunuz ama emin olun Allah korusun yarın öbür gün boşanırsanız sizin de onların da hevesleri ve kalpleri çok daha fazla kırılacak. Sözlünüz kendi ağzıyla söylemiş ailem cahil diye, cahil insanlarla uğraşmak onlara laf anlatmak gerçekten zordur, bir şey olup da sustuğunuzda bile kendilerini haklı sanarlar alttan aldığınızı düşünmek yerine. Hakkınızda hayırlısı.
Ovvv 22 yasindaymissin. Kac kac kac. 22 yasinda evlenilir mi. Hemde boyle celiskideyken. Az hayatin tadini cikar koca sonrada bulunur.Benide bu kararsızlığa iten rest meselesi oldu zaten. Sonrasında aradı açmadım ve engelledim her yerden. Sanırım bende kapıyı göstericem
Bu konuda tereddütün varsa evlenmeAslında aşırı düşkünlüğü yok o yüzden kararsızım hiç böyle diyeceğini tahmin etmiyordum şok oldum çünkü
Hayır benim annesine lafım yoktu. Orda öyle belirttim çünkü annesi neden ilgilenmiyor aramıyor diyen olabilirdi. Hani telefon kullanamıyor arayamıyor anlamında söyledim. Cahil konusu nerden cıktı onu da anlamadım neden böyle bişey söylediğinide. Benim sitemim ablalarınaydı.Söyle birsey var. Biz aranizdaki konusmalari tek tek bilmiyoruz. Belki dedikleriniz sözlünüzü incitmistir. Kimse ailesinin kötülenmesini istemez. Ben sahsen esimin annesini istemede gördüm ilk kez ve dügüne kadar hic öyle fazla arayip yazmadim. Aynisi ailenin geri kalani icin de gecerli. Görümce adayinin karismamasi lazimdi siz de tabi. Ama bir is nasil baslarsa öyle gider diyorum. Ama kavga nasil olusti ve onu bu reste ne itti bilmiyoruz. Kimse durduk yere ailesine cahil demez. Belki onada annenin okumasi ve yazmasi yok gibi bir cümle kurdunuz
Ne kadar güzel yazmışsınız benim istediğim tamda buydu. İki tarafı birbirine ısındırması, kaynaştırması. Gereken şeyleri gerektiği yerde ablalarına da izah etmesi. Ama böyle dedi cok üzgünümBiz buyuz demiş açıkça. Hiç ikna yoluna gitmemiş. Ailesi seni aramıyor sormuyormuş. Sen bundan veryansın ettiğinde en azından annesini kardeşini vs. arayıp sözlümü arayın bi halini hattını sorun, istenmeyen gelin sanıyor kendini der. Ya da seni ikna etmek için olur mu öyle şey der ama seninki hiç açıklama yapmamış. Ben hatalı olup da kaybetmekten korkmayan insanlardan nefret ederim
Bu seni kaybetmekten korkmuyor. Zorla tutmuyorum seni diyor üstü kapalı.
Ayrıca senin kızın böyle bi şey yaşayıp sana bahsetmese, aileni çok heveslendirdim diye kafasının karışık olduğu net olmayan bi kararla evliliğe gitse ne yapardın?
+1000Yalniz yarin evlenip kavga ettiginizde ben sana demistim bilerek geldin gelmeseydin diyecek bunu dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?