- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Oturup konusun deyince halledersiniz diyorsunuz sandım. Evet cok kararlıyım ama Nasıl açıklayacağım hiç bilmiyorum ;(Sen ayrilmakta kararliysan zaten babam ögrenecek. Ama bu durumda nasil iftara gideceksin ki?
Siz karşıdan bakınca görmüşsünüz kötü bir şey olmadığını ama o olayların içinde göremiyor nede olsa ben el kızıyım onlar ailesi ::/Senın bu dedıgındr hiçbişi yok . Nişanlın kötü bişi dememene ragmen bukadar tepki göstermesi çok saçma . Yazık etme kendıne sözü at .ilerde cok pişman olursun kendine bu kötülüğü yapma
Erken oldu ama yine de cok üzgünüm her yer her şey ayarlanmıştı daha dün nasıldık bugun ne haldeyizCanım hoş olmayan bir durumun içindesin. Fark ettiysen buradaki bir çok arkadaş eş adayının yaptığı hoş görmemiş. Ben de bu şekilde düşünüyorum. İlerde bir sıkıntın olursa eşinin ailesiyle eşin ben sana en başından demiştim diyecek.
Ayrıca ailen evlendiğinde mutsuz olursan daha çok üzülür .
Normalde erkekler evlenmeden önce pek bu yanlarını göstermez. Seninki erken olmuş. Şanslısın bi yerde aslında.
Cok cok haklısınız yazan ellerinize sağlık böyle güzel yorumlar ufkumu acıyor cok teşekkür ederim..Evlenip ayrılmış, ikinci evliliğinde mutluluğu yakalayan, tecrübeli bi insan olarak sana yazıyorum.
Sakın evlenme.
Sakın başını yakma.
İlk evliliğimi anlatsam evir çevir roman olur.
En çok satanlara ilk sıradan girer.
Ve beni de kesinlikle aramaz sormazlardı.
Maddi olarak çok güçlüydüm, ailemden de maddi olarak büyük destek almıştım.
Bende karıştırmadım kimseye cok madeni oldukları halde ayni senin problemler yasandi.
Hele bu adam sana neler yazmış.
Senin bu adamın gözünde degerin bile olmaz.
Birde cahillik okumamakla olmuyor arkadasim, ne insanlar tanidim karatahtanin okulun yüzünü gormemis ama insanoglu insan gibi yetistirmis kendini cok da ileri görüşlü.
Senin nisanlin ve ailesi cahil degil Edepsiz.
Siz karşıdan bakınca görmüşsünüz kötü bir şey olmadığını ama o olayların içinde göremiyor nede olsa ben el kızıyım onlar ailesi ::/
İşte benm duymak istediğim tam da buydu işte mantıklı olan insan bunu düşünüyor ama hiç sevmemiş demek ki böyle bişey demek aklına gelmiyorSende elalemin oglu için kendını yıpratma ozaman sen el kızısın onun için oda senın için el oglu olsun .Adama bakya . Sankı ailesine kufretmıssın gıbı davranmış resmen. Sana " yok askım onlar sevse nolur sevmese nolur ben senı sevıyorum ve ıstıyorum " dıyicene. Yol göstermiş sana resmen .
Oturup konusun deyince halledersiniz diyorsunuz sandım. Evet cok kararlıyım ama Nasıl açıklayacağım hiç bilmiyorum ;(
İşte benm duymak istediğim tam da buydu işte mantıklı olan insan bunu düşünüyor ama hiç sevmemiş demek ki böyle bişey demek aklına gelmiyor
Annesi aramıyor mu diyenler olucaktı. Okuma yazması yok telefon kullanamıyor yada kendiliğinden çıkıp bize gelemiyor zaten hasta kendince dertleri var demek istemiştimAnnesinin “okuma yazması” olmadığını söylemişsiniz, bana göre çok gereksiz bir detay şu konuda
Aynı şeyi sözlünüze de ima etmiş olacaksınız ki ironi yapmış adam “cahil ve ilgisiz ailem var, istersen gelirsin” demiş
1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..
Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok ve her türlü hastalığı var bana göre iyi birisi kendi halinde..
İkide ablası var. Ablasının birisi 40 yaşında. Çarşı vs her işin başında o var. Baya da bilgili sosyal birisi. Bana sürekli elbise şurdan olucak, nişanda şu hediyeyi dağıtacaksın diye karışıyordu. Onu dinlemediğim için oda ilgi alakayı kesti.bana zıt oldu.
Sözlümün ailesinden bir Allah’ın kulu beni bugune kadar nasılsın diye aramadı. Ben önceden cuma, Kandil, anneler günü vs manasıyla annesi ve ablalarını arıyordum. Sonra bende aramamaya başladım. Beni sevmediklerini istemediklerini düşünüyorum.
Ki bugun bu konuyu sözlüme açtım. Seviyorlar istiyorlar diyemedi ve inkar etmedi. Ama hemen başladı ailesini savunmaya. Bana yazdığı mesajda “ benim ailem cahil ve ilgisiz. Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış. Cevap vermedim. Bunun üstüne aradı bir ton laf saydı bağırdı ki yanımda kuzenim var sonra konuşalım dememe rağmen.
Ailemin bu olanlardan haberi yok. İşin kötü yanı yarın onlara iftara gidecekmişiz babası arayıp söylemiş. Ve öğleyin nişan elbisesinin provası vardı ücreti de verilecekti. Her yerden engelledim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Anladım, o zaman orayı ona göre düzenleyin tekrar ki yanlış anlaşılmalar olmasın böyleAnnesi aramıyor mu diyenler olucaktı. Okuma yazması yok telefon kullanamıyor yada kendiliğinden çıkıp bize gelemiyor zaten hasta kendince dertleri var demek istemiştim
Düzenledim teşekkürler :)Anladım, o zaman orayı ona göre düzenleyin tekrar ki yanlış anlaşılmalar olmasın böyle
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinAdam kısaca ne olursa olsun ailemin yanındayım demiş sana seni sallamamis ister gel ister gelme demiş al anneni babanı karşına konuş anlat olanları şimdi dönmek basit evlenirsen daha zor olur inan
Teşekkür ederim yorum için haklısınızEvlenirsen mutsuz olacaksin bosanmaya cesaret edemeyeceksin o zamanda çekeceksin seni sevmeyen bi adami ve ailesini net.
Haklısınız öyle yapacağım teşekkürlerBen dedigim gibi bu noktaya nasil geldiginizi tam bilmiyoruz. Ama araya aileler girmis. Isteme felan olmus. Onun icin bence konusup kesin bitirip öyle ailelerinize aciklarsiniz. Babam hayatta olsaydi ona durumu aciklardim. Eminimki mutsuz olmaktansa söz atmami daha uygun görürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?