Sözün bittiği an.....

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
Bugun var edildim. Buradayim. Varim. Muthis bir duygu bu. Var oldugumu henuz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma cekirdeginden bile kucugum. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henuz bedenim belli belirsiz, yuzum yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda cicekleri sevecegim. Biraz buyudum. Kimildamam mumkun degil. Annem henuz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolasip gelen simsicak kan bana
geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum. Annem beni cok sevecek. Annem icin guzel bir surpriz olacagim. Hic goremedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi.Dudaklarimda
onun dokunusunu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim
oluyor. Dogumumdan bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessumler acacak, gulecegim. Dudagimdan ve dilimden sozler dokulecek. Herhalde once "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konusacagim. Sana gulecegim. Kimilerine gore hala daha var degilmisim. Nasil olur? Varim ve gulucukler sunacak dudaklarim da olmak uzere ya. Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar

kucuk olursa olsun yine ekmektir. Oyle degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem! Bugun pek mutluyum.Icimde tatli bir kipirti basladi. Artik bir
kalbim var. Kalbim atmaya basladi. Hayatim boyunca boyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya basladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?
Her gun biraz daha buyuyorum. Kollarim ve bacaklarim da bicimlenmeye basladi. Hele bir buyusun kollarim bak nasil kucaklayacagim
seni annecigim. Su ayaklarim da tamamlansin da, beraber cicekli bahcemizde
yarisiriz. Belki birlikte okula gideriz. Ah evet. Bunlar, bunlar ne kadar sevimli seyler. Aman Allah'im
parmaklarim da cikmaya basladi. Bunlarla cicek toplayacagim, annemin elini
tutacagim, kalem tutacagim. Belki de guzel bir siir yazacagim. Annecigim,
orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak icin sabirsizlaniyorum. Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ogrendi..
Yasasin! Doktor teyze ozel bir cihazla gordu beni. Ultrason diyorlarmis. Resmimi bile cekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim.
Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henuz kiz ldugumun farkinda degiller. Onlara surpriz yapacagim.. Bugun yuzum tamamlandi. Artik iki guzel gozum, bir kucuk burnum,
dudaklarim ve yanagim var. Anneme benziyorum galiba. Artik cevreme bakabiliyorum. Etrafim cok karanlik ama olsun.
Yine de mutluyum. Yasiyorum ve varim. Kisa bir sure sonra gun isigini gorebilecegim, renkleri ve cicekleri taniyacagim. Ruyamda gordum. Dunyada gokkusagi diye bir sey varmis.. Onu cok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yuzunuzu de gorecegim. Tanisacagiz.. Mutlu olacagiz. Gulusecegiz..
Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin
seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atislarini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli. Hic duymadigim bir sey bu. Guzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yuzune bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim icin ninni de soyleyecek misin annecigim? Sen de beni ozluyorsundur mutlaka. Beni koklayacaksin.. Cok seveceksin, degil mi? Anne burada bir seyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor
boyle... Sen aci cekiyor gibisin. Kalp seslerin degisti... Sustun. Benimle niye konusmuyorsun anne? Anne. Anne. Annecigim. Yuzumde soguk bir sey hissediyorum. Anne, yuzumu parcaliyorlar...Anne bir seyler yap. Anne. Kolumu cekiyorlar anne. Canim yaniyor anne... Anne. Ayaklarimi parcaliyor bu sey anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne. Anne kalbimi parcaliyorlar. Annecigim. Anne. Anne. An. Ah!

Kurtajiniz tamamlandi hanimefendi. Gecmis olsun !..

bizler çocuğumuz olsun diye neler yapıyoruz ...senağlamaben bu yazıyı ağlayarak okudum ve ağlayarak yazıyorumsenağlama...biliyorum rabbim bizi mükafatlandırıcak bir gün kucaklarımız dolucak yüzümüz gülücek ANNE olucaz birgün...yavrum için kanımın son damlasına kadar savaşıcam..maddi ve manevi ne kadar imkanım varsa sonuna kadar bir çocuğum olsun diye uraşıcam ...ve ASLA umudumu kaybetmiycem sizlerde kaybetmeyin.....

inanamıyorum.gözyaşlarıma engel olamadım.yıl 2010 ve hala kürtaj malesef var.inanamıyorum cidden.bizler bukadar hasretken,bukadar çabalarken aklım almıyor.atan bir kalbe nasıl kıyar ki insan.

çok etkilendim çok kötü oldum ben kalbi duran 8 haftalık bebeğimi aldıklarında benden gözyaşlarım sel olmuştu dünyam kararmıştı yaşamıyordum sanki onu ne kadar çok beklerken biz o bizi istemeden bırakıp gitmişti yaşam devam etsede hep içimdedir acısı
bir cana kıymak ne kadar kötü allah inşallah hepimize nasip eder anne baba olmayı ve çocuklarımızla mutlu bir şekilde yaşamayı

gerçekten çok güzel bi yazı olmuş bizim aklımızda herzaman olan ve dilimizle söylediğimiz şey Allahım okadar hak etmeyen aldıran, çöpe atan, öldüren, döven, işkence yapan kadınlara evlat veriyorsunda, neden biz gözzümüz gibi bakacakken bize vermiyorsun deriz sürekli haberlerde apartman boşluğuna atılmış bi cenin duyduğumuzda yada ailesi tarafından sokağa bırakılmış nerdeyse bomba diye patlatılacak bebekler duyduğumuzda yada kış günü sokağa bırakılmış sabah temizlik görevlileri tarafından donmuş olarak bulunan bebekler duyduğumuzda hep yineliyoruz neden neden neden işte buda bizim sınavımız onlar zaten sınavlarını geçememişler en azından birgün bu çocuklar bizede geldiğinde okadar iyi bakacağızki onlara bizim bebeklerimiz dünyaya gelen en şanslı bebekler olacaklar ve biz bu sınavı başarıyla tamamlamış olucaz

Son düzenleme:
bu yazıyı her okdugumda cok kotu oluyorum
rabbım kımseyı evlatsızlıklan ımtıhan etmesın ınşş

offf içim parçalandı yaa ( keske okumasaydım dedim. okumuş bulundum bir kere. offf allahım bu nasıl bir insanlık, nasıl bir vicdan... yok ama bence insanlık değil. belki kürtaj olanın imkanları, şartları kötüdür ama 2010 yılındayız, baştan alsanıza önleminizi... bin cesit korunma yolu var. ama allahın verdiğine de kıyılmaz ki.. biz ölüyoruz cocugumuz olsun, kılına zarar gelmesin diye , millet zahmetsiz emeksiz meleklerine kavuşuyor ama parçalayıp tıbbi atık yapıyor o güzel yavruları.
sizler mücadelenizden sakın vazgecmeyin, sabrın sonu mükafat oluyor. ben cok ugrastım, vazgecmedim ve bazı insanların bir cırpıda yok edebildiği bir meleğe kavustum 2bucuk ay önce. kimse vazgecmesin , allahım her isteyene hayırlı saglıklı yavrular versin. böyle insan olmayan insan görünümlü kişilerin ise her iki dünyada yeri olmadıgına inanıyorum. off çok ötü oldum gercekten...

ben prolaktin düşürücü vb ilaç kullanıyorum diye adet günüm 1 gün geçse gidip hemen kanda gebelik testi yaptırıyorum hastanede..olur da hamile kalmışsam bebeğim 1 gün bile benim içtiğim ilaçtan etkilenmesin,ona bişey olmasın diye..sabah 7 de kalkıp hastaneye koşuyorum hemen..(kaldı ki pko hastasıyım başka sorunlarım da var hamile kalmamın zor olduğunu bile bile)..
ne vicdansız insanlar var yaaa..ben her zaman şunu derim Allah istemeyenlerin nasibinden alıp bize versin,Allah döven söven ilgilenmeyen annelere değil bizlere versin..

mapavrili bu yaziyi cocugum yokken okuyup gozyaslarina boguldugum cok oldu...simdi evladim var ve okuyup yine gozyaslarina boguldum bu tatli, kucuk, sevimli, minicik bir insana nasil yapar insan bunu diye nasil kiyar dedim...bize hicbir zarari kotulugu dokunmamis bir insana aciriz degilmi kotuluk edemeyiz peki bu icimizde bize hicbir kotulugu dokunmamis ve ustelik canimizdan can olan bir varliga bunu nasil yapariz anlamiyorum....bu bize muhtac bize ihtiyaci olan minicik bir varlik..nasil bir vicdan var bunu yapanlarda anlamiyorum ve hicbir zamanda anlamayacagim nede hak verecegim....bu yayizi kac kere okursam okuyayim 1 degil 10 cocugumda olsa hep beni aglatacak bir yazi bu.....

Rabbim ne olur olmayanlara ver gozu gibi bakacaklara koruyup kollayacaklara ver bu kucucuk melekleri....

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okudum malesef hala 2010 yılında ve korunmanın ne olduğunu bilmeyen hiç canı yanmadan gayet rahat bi şekilde kürtaç yaptıran bilinçsiz insanlar var...annelikten bi haber evlat diye yanıp tutuşmayan ...tabiri caizse eğer kocam üzerime ceketini atsa hamile kalırım diyen insanlar en çok kızdığım kelime budur hele benim yavrum olsun diye çabaladığımı bile bile bu lafı söyleyen insanlar varya allaha havalae ediyorum onları...bir evladın ne kadar önemli olduğunu ve onlarında bir can olduğunu bilmeyen o kadar çok cahil ve duygusuz insan varki...anneliği asla haketmeyen insanlar onlar...rabbim bizleride böyle sınıyo arkadaşlar ..sabır edip sadece beklemek bize düşen görev..BEBEK DÜNYAYA GELMEDEN ÖNCE ALLAHLA KONUŞURMUŞ BEN DÜNYAYA GİDİCEĞİM AMA KÖTÜLÜKLERLE NASIL BAŞA ÇIKICAM ...RABBİM DEMİŞKİ ORDA SENİ Bİ MELEK KARŞILIYCAK O SANA YARDIM EDİP KÖTÜLÜKLERDEN KORUYACAK...PEKİ O MELEĞİN İSMİ NEDİR DİYE SORMUŞ BEBEK....[/COLOR]adının önemi yok ama sen ona ANNE diyceksin demiş rabbim..rabbim hepimize bu anlamlı ve özel kelimeyi duymayı nasip etsin inşş.......

Son düzenleme:
canım ınş guzel bı kızın olur senınde ınş

canım ya rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inş inan cinsiyetinin önemi yok..sen üçüzlerini aldın kucağını sonsuza kadar mutlu ve sağlıklı olsunlar inşş....opuyorumnanaktan

saglık problemi olmadıgı müddetce kurtaja kesinlikle karşıyım.3 tane evladım var.yine olsa dogururum aldırmam.korunma diye birşey var

çok dogru söylemişsin agzına ve yüregine saglık inşallah rabbim enkısa zamanda hayırlı evlatlar verir.olumunekankayizsmile

bunu her okudugumda lanet ediyorum yaaa nasıl bir insansınız siz insan degilsiniz bence rabbim bir canlı yaratıyo sen ona karşı gelip öldürüyorsun ya katil ruhlu insanlar yaa rabbim verdigyse herşeyini hazırlayıp verir neden onun verdigine bunu yparlar anlamıyorum istemiyosan önlemini alacaksın allaha şükür böyle bi hesapla rabbimin karşısında olmıcam ( zaten istesekte olmıyo çocugumuz ya :):) )

Bu yazı her okduğumda beni mahvediyor.Gözyaşlarıma hakim olamıyorum valla.Kalbim acıyor okudukça.Sokağa bırakılan tuvaletlerde doğrurup çöpe atanlar yada sebepsiz aldıranları allahım ıslah etsin.Bizler çocuğumuz olsun diye varımızı yoğumuzu ortaya koyuyor.Gözyaşı döküyoruz ama bulupta aldıranlar daha doğrusu KATİL olanların allah katındada yerleri yok zaten.Onları elime bi verseler......
Allahım duy sesimizide bizede bebişlerimizi ver artık:Saruboceq:

seninle beraberliğimiz sadece 9 hafta sürdü meleğim son kontrole gittiğimde minik kalbin atmıyordu 3gün önce kalbin durmuş kıyamam sana dayanamamış kalbin minik güm gümlerini duyamadık seni benden alacaklarını söylediler mecburduk buna artık yapacak bişey yoktu ertesi gün aldılar seni benden annem kıyamam sana meleğim bugün ayrılalı 52 gün oldu ve bir hafta önce çıkan test sonuçlarına göre hastaydın annem sen 2500 bebekte birgörülebilecek rastlantısal bir sendromun vardı meleğim kıyamam sana minik prensesim benim seni çok seviyorum çok özlüyorum kalbinin pıt pıtlarını hiç unutamıyorum .............

Çok üzüldüm tatlım.ama bak hayırlısı böyleymiş.Biliyorum birgün bebişlerimiz bize gelicek onları sarıp sarmalıyacağız.Cennet kokularını içimize çekicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…