Kibrisla türkiye arasında büyük bir sektör oluştuğunu okumuştum geçenlerde biryerde dolayısıyla Spermini alacağınız insanın türkiyede başka musterileride olabileceğini düşündürdü bu bana çok uzak ihtimal de olsaherkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
Katiliyorum. " evladimla eglenmeceler" diye resim koyar herkes sosyal medyaya. Tersini neden koysun? Sosyal medyaya bakip " aa ne ask dolu cift/ aa ne mutlu bi aile" zirvaligini anlamiyorum.Sosyal medyadan takiple nasıl anladın bunları, hayret
Her bebek güler
Niye gülmesin yani
Ama bi fotoda güldü diye ben aile ortamında büyüyen çocuklardan daha mutlu böyle gülen çocuk görmedim demek çok iddialı
Çocuklar zaten anlamazlar olanı biteni o dönemlerde
ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalıhadi aldin diyelim bu cocuk benim babam kim deyince ne diyeceksin..orda burda surda yada oldumu hangi yalani soyluyeceksin?dinin ne islammi.? izin vermiyor buna zina cocugu oluyor biliyorsun degil mi.? sonrada nesebler karisiyor.Allah sonumuzu hayreylesin.yasin gec iyi biri cikacaktir.olmadi 30 bekle.
Sosyal medyadan takiple nasıl anladın bunları, hayret
ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalı
konulan yerle alakalıysa rahim nakli olanlar lezbiyen zinası mı yapmş oluyo ?????
ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalı
konulan yerle alakalıysa rahim nakli olanlar lezbiyen zinası mı yapmş oluyo ?????
kardesim boyle konularda asla kafamdan yorum yapip sacmalamam din uzmanlarina danissin ve boyle soylediklerini biliyorum.ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalı
Hep bu sosyal medyadaki zengin adamlardan gayri mesru cocuk dogurup nafaka paralariyla gununu gün edenlerin ozentisi iste babasiz tek basina cocuga yetme fikri..
Goruyorum, kadin evli adamdan cocuk yapmis millet agzi açık yorum yapiyor, hayraniz size, harikasiz bla bla bla. Ama kendi kocalari baska kadindan cocuk yapsa hemen o kadina düşman kesilirler, hayattan kuserler, bosanirlar, dunyayi yikarlar..
Insanoglunu anlamak cok zor vesselam..
Aksini iddia etmedim kisiz aksini nasıl anladınız
He ya televizyonda izledigi 50 sevgilili,bol aldatmali kişilere hayranlik duyup seven teyzeler,ne hikmetse komsunun kizini sevgilisiyle gorunce ırıspı diye yapistirir.
He ya televizyonda izledigi 50 sevgilili,bol aldatmali kişilere hayranlik duyup seven teyzeler,ne hikmetse komsunun kizini sevgilisiyle gorunce ırıspı diye yapistirir.
Aynen aynen. Ben bi gun yengeme dedim. Yenge yarin obur gun senin kizin gidip evli erkeklerin altina yatsa, sonra 10 sevgiliyi elinde dondurse ne yaparsin diye, baktim yengem hemen kipkirmizi oldu Allah korusun ne diyosun sen falan dedi. E ama oyle dizileri hayranlıkla izliyosun dedim dumura ugramisti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?