sperm bankasından alarak çocuk sahibi olma.

Kibrisla türkiye arasında büyük bir sektör oluştuğunu okumuştum geçenlerde biryerde dolayısıyla Spermini alacağınız insanın türkiyede başka musterileride olabileceğini düşündürdü bu bana çok uzak ihtimal de olsa

Sosyal medyadan takiple nasıl anladın bunları, hayret
Katiliyorum. " evladimla eglenmeceler" diye resim koyar herkes sosyal medyaya. Tersini neden koysun? Sosyal medyaya bakip " aa ne ask dolu cift/ aa ne mutlu bi aile" zirvaligini anlamiyorum.

nasıl güveneceksin sana düzgün birisinin spermini vereceklerine ?
bilmiyorum bence sabret

Zaten kimse de mutsuzluğunu paylaşmıyor. Sosyal medyadan mutluluk derecesinin ölçülmesi de mümkün değil. Çocuğun baba sorgulamalarının videolarını, ağlama krizlerinin fotolarını da paylaşmayacağına göre...

Bekar kadınlara evlatlık verilmiyo diye biliyodum ben ya hocamla bunun kavgasını yapıyorum hep neden verilmiyo diye hoca mi yanlış biliyo yoksa bu yeni bişey mi??

hadi aldin diyelim bu cocuk benim babam kim deyince ne diyeceksin..orda burda surda yada oldumu hangi yalani soyluyeceksin?dinin ne islammi.? izin vermiyor sonrada nesebler karisiyor.Allah sonumuzu hayreylesin.yasin gec iyi biri cikacaktir.olmadi 30 bekle.

Son düzenleme:
yav şimdi şöyle bi şey var bu sperm bankası olayı yaygınlaşırsa yakında insanlar bilmeden kardeşiyle evlenebilir mi ? ya da o spermler tek kullanımlık mı ? tek kullanmlık olsa bile sperm sahibinin çocukları olabilir o çocukların yolları kesişebilir

sonunda sakat bi nesil olur herhalde

gerçi biz de ademlen havvadan geliyoz diye düşünürsek bi sıkıntı yok gibi

belki de özürlü bi ırkız belki de daha mukemmeldik eskiden :s bilemiyorum çok karışık

ya kardeş ne zinası ya böbrek nakliyle bunun farkını söylesene böbrek içinde büyümeyince mi zina olmuyo ?? yoksa konulan yerle mi alakalı

konulan yerle alakalıysa rahim nakli olanlar lezbiyen zinası mı yapmş oluyo ?????

Yapmayın. Çocuk büyüyünce karşılaşacağı sorunları düşünün. Çevresine ne cevap verecek. Babam mı Hmm aslında annem sperm bankasından sperm alarak hamile kalmış bana. İnanın aklı erdikçe sizden nefret eder.
Onun yerine muhtaç bir çocuğa kucak açsanız. Daha anlamlı, ayrıca bir çocuğun hayatını değiştirmiş olursunuz.

bence de :) erkekle bir münasebetin olmuyor sonuçta bu nasıl zinadır.... bu tıbbi bir işlem :)

Aradaki farki anlasaydin zaten boyle sacma sorular sormazdin!

kardesim boyle konularda asla kafamdan yorum yapip sacmalamam din uzmanlarina danissin ve boyle soylediklerini biliyorum.

ben olsam önceki evliliğimde aldığım darbeden dolayı böyle düşündüğümü olduğunu
ondan önce bu darbeyi tedavi eder sonra bebiş olayını düşünürdüm

He ya televizyonda izledigi 50 sevgilili,bol aldatmali kişilere hayranlik duyup seven teyzeler,ne hikmetse komsunun kizini sevgilisiyle gorunce ırıspı diye yapistirir.

He ya televizyonda izledigi 50 sevgilili,bol aldatmali kişilere hayranlik duyup seven teyzeler,ne hikmetse komsunun kizini sevgilisiyle gorunce ırıspı diye yapistirir.

Aynen aynen. Ben bi gun yengeme dedim. Yenge yarin obur gun senin kizin gidip evli erkeklerin altina yatsa, sonra 10 sevgiliyi elinde dondurse ne yaparsin diye, baktim yengem hemen kipkirmizi oldu Allah korusun ne diyosun sen falan dedi. E ama oyle dizileri hayranlıkla izliyosun dedim dumura ugramisti :)))

bence doğurmak istediğiniz çocuğun yerine kendinizi koyun nasıl bir düşünce duygularınız olurdu o zaman anlarsınız.

Fakir yaparsa kırıspı zengin yaparsa çapkın. Hele komşu kızı yaparsa abbbaavvv...

Bence çok erken karar veriyorsunuz , ilerde karşınıza istediğiniz gibi biri çıkarsa pişman olabilirsiniz , bekleyin bence , yaşınız çok genç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…