Sperm sayisini yorumlarmisiniz

Handeyx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
58
18
8
25
Kendim icin gitmistim doktor esimdende istedi sonuclar boyle cikti esimin doktor asilama yapmamiz lazim bu sayiyla normal.sekilde gebe kalamazsin dedi arkdslar yorumlarmisiniz yada basina gelenler anlatabilirmi

Eklentiler

• 20200817_224511.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 74
Sayı fena değil. İleri hız biraz düşük.

Yaşın da küçükmüş, bekleyebilirsiniz

Kendim icin gitmistim doktor esimdende istedi sonuclar boyle cikti esimin doktor asilama yapmamiz lazim bu sayiyla normal.sekilde gebe kalamazsin dedi arkdslar yorumlarmisiniz yada basina gelenler anlatabilirmi
Bal0ncuk baloncuumm baksana şu değer düşük mü, bana düşük gelmedi, ben mi yanılıyorum.
Yani o kadar düşükler ile karşılaştım ki bu bana çok yüksek geliyor
Morfoloji kötü gibi geldi sanki pek anlamıyorum ama

Bana kötü gelmedi

Kaan aydos a bi mail atabilir mısınız

Genelde donuyor

Ve bu konuda en iyilerden

Canım çok kötü değil test sonucunuz, varikosel başlangıcı gibi bi durumu varmı eşinizin? Mesala testislerde ağrı varmı?
Eğer yoksa, çakşır suyu, yada harup pekmezi içirebilirsiniz eşinize, 3 aya normla değerlere gelir bence. H Handeyx Sağlıklı günler dilerim.

hepsi sknti suan
Hayır canım. Bizim sayımız 100 bin, milyon bile değil. Diğer tüm değerler sıfır. Ama ben yine de deniyorum bende 1 yıllık evliyim 22 yaşındayım. Rabbim bizi mahrum etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…