Peki gebe kalabilirim demi bununla asilama olsun tup bebek olsun bu deger is gorur demiSayı fena değil. İleri hız biraz düşük.
Bence normal de olabilir. Ama ileri hız 32 olması beklenir.Peki gebe kalabilirim demi bununla asilama olsun tup bebek olsun bu deger is gorur demi
Bu değerle normal yolla da gebe kalabilirsin canımPeki gebe kalabilirim demi bununla asilama olsun tup bebek olsun bu deger is gorur demi
Anladim tesekkur ederimBence normal de olabilir. Ama ileri hız 32 olması beklenir.
Esimin skntisi varken nasil beyleyebilirz ki hem olsun istiyoruz 20 yasindayim :)Yaşın da küçükmüş, bekleyebilirsiniz
Bu sıkıntı değil, ileri hız %20 yani aşırı düşük değil. Ne kadardır istiyorsunuz canımEsimin skntisi varken nasil beyleyebilirz ki hem olsun istiyoruz 20 yasindayim :)
Kendim icin gitmistim doktor esimdende istedi sonuclar boyle cikti esimin doktor asilama yapmamiz lazim bu sayiyla normal.sekilde gebe kalamazsin dedi arkdslar yorumlarmisiniz yada basina gelenler anlatabilirmi
Morfolojiden pek anlamam ama sıkıntı gibi geldiEsimin skntisi varken nasil beyleyebilirz ki hem olsun istiyoruz 20 yasindayim :)
1 senedir ben 8 ay once kendiligimden kaldim gebe ama dis gebelik oldu kurtaj oldum simdi ise doktor kendi yontemiznle kalamazsin dediBu sıkıntı değil, ileri hız %20 yani aşırı düşük değil. Ne kadardır istiyorsunuz canım
Morfolojiden pek anlamam ama sıkıntı gibi geldi
O kim kiBana kötü gelmedi
Kaan aydos a bi mail atabilir mısınız
Genelde donuyor
Ve bu konuda en iyilerden
O kim ki
Canım bnde aynı senin gibiyim1 senedir ben 8 ay once kendiligimden kaldim gebe ama dis gebelik oldu kurtaj oldum simdi ise doktor kendi yontemiznle kalamazsin dedi
Hayır canım. Bizim sayımız 100 bin, milyon bile değil. Diğer tüm değerler sıfır. Ama ben yine de deniyorum bende 1 yıllık evliyim 22 yaşındayım. Rabbim bizi mahrum etmesinhepsi sknti suan
24 une gidicek esim ama varikosel var esimdeCanım bnde aynı senin gibiyim
Ürolojiye görğndğnüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?