- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Yahu ne alakası var ego tatmini ile DİNİ DOGMALARLA bu konunun? Kimse size gusül alın demedi ki? Dümdüz duştan bahsediyoruz. Benim kocamsız yattığım bir günün sabahı bile ilk işim duşun altına girmek oluyor. On dakika bile sürmüyor duşum, duş altında yüz temizleme jelimle yüzümü, cildimi temizliyorum; dişlerimi fırçalıyorum. Bu benim günlük x2 rutinim. Yemekten önce diş fırçalarım ben, şahsen temizlik dersi alacağım son insansınız.Herkes kendi egosunu tatmin etme peşinde. Hiçbir bilimsel temeli olmamasına rağmen yıkanmaktan mutlak bir doğru gibi bahsedip yıkanmayanları ötekileştirince bilinçaltınızı bir nebze rahatlatıyorsunuz. Aslında dini dogmalar doğrultusunda size küçüklükten beri beyin yıkamak suretiyle öğretilen bilgileri tekrar etmekten başka bir şey değil. Konunun başında bambaşka bir şey sormuş olmama rağmen toplu şekilde ayıplayıp aşağılayıp elinizden geldiğince küçük düşürmeye çalıştınız. Eminim burada bana saldıranların yarısı dişlerini bile fırçalamyordur. Gusül vecibesini yerine getirince en temiz siz oluyorsunuz bravo. Nerden nereye geldik ya pişman oldum sorduğuma.
Seks yaptıktan sonra da ekstra yorgun, alkollü, ekstrem bir durumda değilsem rutin olarak baskı sonucu tuvalet ihtiyacımı görüp derhal duşa girerim. Biz de keyif yapıyoruz, seks sigarası yakıyoruz da hijyen ayrı bir şey. Üstümde veya içimde spermle, salyayla, terle ve diğer vücut sıvılarıyla duramam şahsen.