hımmm bi düşüneyim bunu :122:
Aycangül blogunda bize epilasyon tarihleri veriyor biz de o günlerde epilasyon yapıyoruz ve tüylerimiz her geçen ay azalıyor :)
Mekige100 ile basladim 150-200- şimdi de 220 deyim
Himm ölçülerini biliyor musun göğüs altı göğüs üstü, bel,göbek ve kalça
bence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslarizbence biz ölçülerimizi alıp kendimize saklayalım bi süre :) paylaşılabişlecek düzeye gelince paylaşırız
Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsunnasıl oluyomuş canım o belli günlerde epilasyon falan gerçi ben lazere gidiyorum ama :44:
valla süper o kadar mekik çekebiliyosan bravo sanaben 2 gündür azıcık çektim karnım acıyo gülerken bile
ölçülerimi bilmiyorum tatlım yaa ama ölçer yazarım
Azimlisin canim yaparsin senkara kutu yapıp içine atalım o ölçüleri
:)) o da olur en azindan şöyleydim şöyle oldum diye kıyaslariz
Lazer için de maksimum fayda alacagin tarihler var canim , google a kozmik bakım yaz çıkar blogu ,cok faydasini gördüm ben sagolsun
Mekik cekerken ilk basta benim de agiriyordu ama hoşuma gidiyor etkisi oluyor diye :))
Azimlisin canim yaparsin sen
Hoş geldin canım gördüğüme sevindim :)ben bugün spor yapmadım hiç ama yinede bi uğrayım dedim topike
Oooh maşallahSpor salonuna kaydımı yaptırdım bugün, cuma günü başlıyorummm
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyigünler biraz daha uzasın iş çıkışı bende yürümeye başlarım şimdi hava kararınca olmuyor
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldumhöytttttttt cevap bekliyorummm
Haklısın, yazin çoğu yere yürüyerek giderim ,bugün de hava fena değildi ben de yürümeyi tercih ettim :) ,yani hiç olmazsa inecegimiz yerin iki durak gerisinde inmek bile cok iyi
sürekli yapabiliyosan bunu çok güzel canım hadi bakalımm yaza hepimiz fit giriciğiizz inşallahh
Yazdim canim 5 dk engeline takılıyorum sinir oldum
Ohyy maşallahBen cuma gününden itibaren, haftada 4 gün olmak üzere, çok aktif olacağım bu topikteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?