Spor Salonu

3 kuruş veriyorsunuz diye insanlari satin almiyorsunuz şu kafadan cikin. Her kafaniza estigi gibi kural koyup, davranamazsiniz para verdiniz diye. Gayet egosal bir sorun.
1300tl vermeniz 40tl vermemenizi, geciktirmenizi hakli cikartmaz. Bu davranişiniza tepki alirsiniz elbette. Sizin gibi insanlara mecbur degillerdir.

Bunu bana bir müşterim yapmıştı, kadın ne istediğini söylemiyor ağzından cımbızla laf alıyorum, tam çıkış saatinde geliyor , neymiş ben onunla ilgilenmemişim diye eşiyle gelmiş iriyarı koskoca bir adam. Şok geçirmiştim ve çok bozulmuştum.

Sen niye bozuldun ki
Komik değil mi ya
Velisi gibi almış adamı gelmiş

Yıllık 1300e spor salonu bulmuşsun üstelik çocuk için bölümleri var. Hiç boyle bir olay için kaybetme bence. Kaldi ki asıl kabahatli sensin.

Valla konudan ziyade yıllık ücretle ilgilendim ben de. 1300 tl çok ama çok uygun bir fiyat. Hatta bildiğin iyi bir spor salonu için ucuz.

Valla konudan ziyade yıllık ücretle ilgilendim ben de. 1300 tl çok ama çok uygun bir fiyat. Hatta bildiğin iyi bir spor salonu için ucuz.

Aylik 100tlye ne spor salonu ne baska bir etkinlik gormedim ben acikcasi kayit olmadan once oldukca da arastirmistim etrafimda. Hem cocuguna bakilip hem spor yapma imkanina aylik 100TL bedava gibi bana...
1300 verdim diye diye bitiremedigi salonun 40tlsini vermemek icin su yaptigina degmez.
Ustelik o para iade ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1300 TL ve çocuk bakımı dahil. 1300 vermişim deyip duruyorsunuz ama bu senelik çok düşük bir rakam. Dediğiniz gibi iyi bir salon ise üstelik. Böyle saçma bir konu için velinizle birlikte gitmeniz garip olmuş. Siz benim karıma bağıramazsınız da dedi mi veliniz.

1300 TL bir yıllık üyelik için çok uygun ki zaten, ben yıllardır ayni yere spora gidiyorum, oranında kendine göre kuralları var ve esnek değiller. Hic yillardır buraya geliyorum da niye tolerans göstermiyorsunuz demedim. Bağırarak konustularsa idareyle konuşursunuz. Para verince hicbiryerin efendisi olmuyoruz.

40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldum

"o zaman bilekligi almak zorundayız biz yöneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler
"

Oysa ilk mesajinizda gayet kibar davranmişlar.Ne "ver bilekliği" var, ne de "bir daha gelme" var.
Siz gelen cevaplardan sonra,kendinizi hakli çikarmak için biraz "çevir kazi" yapmiş olabilir misiniz ?

Hanimefendi bileklik ucretinin 1300tlnin icinde olmasina karar kılmış. Vermese ne olur, peşin odedigi yere giremeyecek mi istedigi gibi lütfennnn yağğni...
Bu aymazlık bu sahipçilik beni benden alıyor.. Orda mahçup olması gereken kendisi oysa..
Yorumlar da hep 1300 tl uygun şeklinde.. Dünyanın en pahalı salonu olsa da farketmez aslında, mesele çok başka..

Bu aymazlık bu sahipçilik beni benden alıyor.. Orda mahçup olması gereken kendisi oysa..
Yorumlar da hep 1300 tl uygun şeklinde.. Dünyanın en pahalı salonu olsa da farketmez aslında, mesele çok başka..

Tabi ki farketmez, fiyatını yazmasaydi da kendisini haksız bulurdum ve bulurlardi zaten. Kendisi odedigi miktarın fazlaca ustunde durmus. :) o ayrı bir yorum kısmı oluşturdu.

genel olarak alıngan bi millet miyiz acaba. Sonuçta babamın işletmesi değil ki öyle olsa bile belirli kurallar olmalı. 1300 ödedim 40 lira için böyle yapmalarına ne gerek var demek ayrı saçmalık. 1300 lira olarak değilde senelik üyelik ücreti olarak görün. Onun haricinde demekki 40 lira bileklik bedeli var. Ödeyin. bu kadar basit. demek kural/prosedür böyle.
Kişisel algılamaya gerek yok.

Valla benim gitmede sıkıntı yoktu haftada 3 gidiyordum böyle terbiyesizlik yapınca kaldi

Aynen öyle yapmış konu sahibi. yukarda alıntıladığım mesajda diyor zaten gayet haftada 3 kez gidiyodum diye. en az 1 hafta gitmiş olsa bil k bakmayın ama insan unutmaz.
Gayette ‘vermeyebilirdim’ kafasındasınız konu sahibi.
güzel u dönüşü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…