Toplu cevap olsun tek tek cevap vermekten gerçekten yoruldum olayı egosal problem zannedenler var.Ben bu spor salonuna yıllık ücretini peşin verdim 40 lira bileklik parasını vermediğim için parasını ödediğim spor salonuna girişim engellendi hem de çocuğumun yanında bağırarak ben de hakkimi savundum sonuna kadar da arkasindayim.Sorun para değil bileklik zaten depozitolu bir şey yani geri alacağım o lanet 40 lirayı.Sorun ego ise evet ego hicbir çalışan müşteri olduğum para ödediğim yerde bana bağıramaz ben nasıl onlara saygı gösteriyorsam onlar da bana göstermek zorunda kural ne olursa olsun 40 lira için yıllık parasını peşin verdiğim kurum ver bilekligini daha gelme diyemez.Musteri velinimettir diyen esnafımızdan nerelere geldik
Ben bu kisma takildim! En siradan hakkinizi ararken insanlara gozdagi vermek icin esinizi neden goturuyorsunuz yaninizda? Hadi siz istediniz, esiniz nasil kabul ediyor canta gibi sizinle gelmeyibenimki olsa isini kendin halledemiyor musun derdi saniyorum. belli bir yasa gelmis, sorumluluklari olan bireyleriz
Sozlesmenizde 40 tl’den bahsetmiyorsa alamazlar. Sozlesmede yazmayan hicbir parayi sizden alamazlar amaaaa ben de o sirada vermeyi unutmusum demeniz hic olmadi. Bana sorarsaniz spor salonunda spor yaparken gozunuzun onunde yani kolunuzda olan uyelik bilekliginin bedelini odemeyi unuttugunuza kim inanir? Kadir inanir sadeceamaaaan 1300 tl para verdim bunu da vermeyeyim nolcak diye dusunmus olabilir misiniz acaba?
ego probleminiz var
Sen niye bozuldun kiBunu bana bir müşterim yapmıştı, kadın ne istediğini söylemiyor ağzından cımbızla laf alıyorum, tam çıkış saatinde geliyor , neymiş ben onunla ilgilenmemişim diye eşiyle gelmiş iriyarı koskoca bir adam. Şok geçirmiştim ve çok bozulmuştum.
Yıllık 1300e spor salonu bulmuşsun üstelik çocuk için bölümleri var. Hiç boyle bir olay için kaybetme bence. Kaldi ki asıl kabahatli sensin.Merhabalar,
Kızlar çok bilindik birçok şehirde şubesi olan pahalı bir spor salonuna yazıldım.Yilligina 1300 lira verdim normalde bu kadar pahalı yazılamazdım ama çocuk kulübü vardı ben spor yaparken çocuğuma bakıyorlar.Neyse parayı peşin verdim daha sonra geldiğimde benden 40 lira bileklik parası istediler ben de 100 lira verdim bozugumuz yok sonra verin dediler tamm dedim.Daha sonra unuttum ben onu bir gün cocugumla birlikte gitmistim benden yine istediler 40 lirayı üzerimde yok dedim o zaman bilekligi almak zorundayız biz yöneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler ben de o zaman parayı verdiğimde bozsaydınız dedim.Bu arada bunları bağırarak söyledi çocuğum asansöre koştuğu için uzatamadım konuşmayı bilekligi çıkarıp verdim.Ertesi gün eşimle gittik üyeliği sonlandırmak istediğimizi söyledik hemen üste çıktılar bilekliklerini çalışanlarının üzerlerine zimmetliyorlarmis parayı almak durumdalarmis ben de vermeyeceğim demedim dedim sadece çocuğumun yanında bilekligi bağırarak söküp almanız hoş değil ben buraya 1300 lira para verdim 40 lira vermedim diye benim salona girişimi engelleyemezsiniz dedim.Asla alttan almadılar beni uyarmışlar bilmem ne.Ben de gidip hem tüketici heyetine hem cimere şikayet ettim üyeliğimi asla sonlandirmiyorlar sözleşme var elimizde diyorlar sizce ne yapmam lazım?Asla geri adim atmayi düşünmüyorum
Valla konudan ziyade yıllık ücretle ilgilendim ben de. 1300 tl çok ama çok uygun bir fiyat. Hatta bildiğin iyi bir spor salonu için ucuz.1300tl verdim diyip diyip duruyorsunuz. Herkes veriyor, 1300 verdiniz diyip bileklikte bedava mi olsun istiyorsunuz? Boyle bir isteginiz varsa uye olmadan once ögrenin herseyini, uymazsa üye olmayin.
1.300TL asla pahali degil ayrica, sizin icin ve sizin oturdugunuz yere gore pahali olabilir anca.
Benim bildigim pars iadesi olmuyor, devam etseniz de etmesenizde.
Bilekligi alip parayi unuttum, ustumde yok diye birsey olmaz. Aldiysaniz ertesi gun parayi getirmeniz lazimdi ya da almasaydiniz.
Valla konudan ziyade yıllık ücretle ilgilendim ben de. 1300 tl çok ama çok uygun bir fiyat. Hatta bildiğin iyi bir spor salonu için ucuz.
Bu arada bilmeyenler için Federer gelmiş geçmiş en başarılı tenis oyuncularından biri.. Yani o kapıdaki adamın onu tanımamasına imkan yok.
Verdiğiniz 1300tl başka, istedikleri 40 tl başka, niye anlamak istemiyorsunuz?
40 lirasinda değilim zaten ödeyecektim ama unuttuğum için ver bilekligi bir daha gelme demelerine sinir oldum
Bu aymazlık bu sahipçilik beni benden alıyor.. Orda mahçup olması gereken kendisi oysa..Hanimefendi bileklik ucretinin 1300tlnin icinde olmasina karar kılmış.Vermese ne olur, peşin odedigi yere giremeyecek mi istedigi gibi lütfennnn yağğni...
Bu aymazlık bu sahipçilik beni benden alıyor.. Orda mahçup olması gereken kendisi oysa..
Yorumlar da hep 1300 tl uygun şeklinde.. Dünyanın en pahalı salonu olsa da farketmez aslında, mesele çok başka..
Valla benim gitmede sıkıntı yoktu haftada 3 gidiyordum böyle terbiyesizlik yapınca kaldi
"o zaman bilekligi almak zorundayız biz yöneticimizle sorun yaşıyoruz parayı verdiğiniz zaman alırsınız bilekligi dediler"
Oysa ilk mesajinizda gayet kibar davranmişlar.Ne "ver bilekliği" var, ne de "bir daha gelme" var.
Siz gelen cevaplardan sonra,kendinizi hakli çikarmak için biraz "çevir kazi" yapmiş olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?