Spor Salonu

Öyle mi psikiyatrist değilsiniz yalniz

psikiyatrist değilim ama psikiyatri hastalarını tanıyıp yönlendirmek benim sorumluluğumda.

dediğimden ister feyz alırsınız ister kavga edersiniz bilmem sizin tercihiniz. yazdıklarınızdan çok net ego probleminiz olduğu anlaşılıyor. bir çok insanın 10 dk sonra hatırlamayacağı bir olayı cimere şikayet edip kk da konu açıp herkesle tartışacak duruma siz getirmişsiniz.

her insanın ters anı vardır ancak sonrasında içgörüsü olur ve yanlış yaptığını kabul edebilir hepimiz yapıyoruz yanlışlar. ama siz sonsuz bir savunma döngüsü içerisindesiniz. bilmiyorum hayat size ve çevrenizdekilere zor olmalı kolay gelsin.

Anlamadim ki burası hangi şehir?

Buradaki ev hanımlarının günde yarim saatliğine gittiği, kıytırık spor salonu( ki içinde ne çocuk bakımı, ne doğru dürüst giyinme duş yeri var) 150 tl aylık. Ben güzel diye bir yerden fiyat aldim. Aylık 430tl ödeyeceğim.

Bu çok pahalı çok pahalı demeniz neden sebep anlamadim.

Herhalde kendinize göre çok pahalı yere gidiyorum, piyenses oldum ben gibi havaya girdiniz.

Ayrıca hergun giriş çıkışlarda kolunuza taktığımız bilekligin parasını ödemeyi unuttugunuza kim inanir?

Muhtemelen onlar sizin rahatsız olmayıp onları enayi yerine koymalarina kızmış bu üslubu takınmışlar.

Bence de devam etmeyin. Ayrılın, insanlara da yazık. Zaten üyelik yıllık şeklinde ise paranızı geri ödememe hakları var.

aslında konuyu sız uzatmıssınız o gun ustunuzde yok onlarda da bozuk yok dıye almamıslar zaten uye oldugunuz ıcın
ama ertesı gun gıderken 40 tl ayarlayıp gıtmenız gerektı onlar tabıkı ısteyecek vermezsenız tabıkı alacaklar :)

yakmanıza gerek yok uyelıgı evet okadar para vermıssınız 40 tl daha verın devam edın derım

Bu nasıl bir uslup ben hangi şehirde olduğunu söylemeyeceğim ama senin mekan Bağcılar belli

Toplu cevap olsun tek tek cevap vermekten gerçekten yoruldum olayı egosal problem zannedenler var.Ben bu spor salonuna yıllık ücretini peşin verdim 40 lira bileklik parasını vermediğim için parasını ödediğim spor salonuna girişim engellendi hem de çocuğumun yanında bağırarak ben de hakkimi savundum sonuna kadar da arkasindayim.Sorun para değil bileklik zaten depozitolu bir şey yani geri alacağım o lanet 40 lirayı.Sorun ego ise evet ego hicbir çalışan müşteri olduğum para ödediğim yerde bana bağıramaz ben nasıl onlara saygı gösteriyorsam onlar da bana göstermek zorunda kural ne olursa olsun 40 lira için yıllık parasını peşin verdiğim kurum ver bilekligini daha gelme diyemez.Musteri velinimettir diyen esnafımızdan nerelere geldik

Bu nasıl bir uslup ben hangi şehirde olduğunu söylemeyeceğim ama senin mekan Bağcılar belli
Hakaret mi ettin şimdi anlamadim?
Bağcılar dan olsam ne kaybetmiş olurdum?

Millete sizin gibi koyun olmadigim için.. . Diye üslup takınan birinden şahsen uslubumun daha iyi oldugunu dusunuyorum ama tum bagcilardan arkadaslara selamlar

Tavuk yolmaya çalışıyorlaar. 1300 lira spor salonu neymiş.. Başvurun sikayete..

Olayı bu kadar büyütmek yerine spor salonunun sorumlusu ile konuşup bana yapılan davranış için üzüldüm hoş degildi deseydiniz. Ayrıca çalışanlar da para verdim dediğim dedik diyen müşterilere sonsuz sabırlı olanayabilirler onlar da insan yani.
Nacizane tavsiyem pire için yorgan yakma modundan çıkmaya çalışın.

Bu saatten sonra geri adim atmam üyeliğimi iptal etmeseler devrederim

Bu 40 tl bileklik ne oluyor? Siz başta biliyor muydunuz bunu almanız gerektiğini? Sonradan mı çıktı?

Başta alırken size güvenmiş ve vermişler. Sizin ertesi gün o parayı vermeniz gerekirdi. Bence vermek istememişsiniz ki hala vermesem ne olur diye yorum yazıyorsunuz. Belli onlar da anladı ve bir süre sonra tekrar istediler. Muhtemelen çalışanlar sorun yaşadı sizin bedavacılığınız yüzünden. Verdiğiniz de çok bir para değil. Aylığı o kadar olan yerler var ve kimse çocuğunuza bakmıyor. Gayet hesaplı yazılmışsınız. Size çok geldiği için 40 liranın peşine düşmüşsünüz. Bence gelme deme sebepleri de sizin bu tavrınızdan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…