Çok yanlış düşünce, inan saf masum halde sadece daha dinamik olmak için evde.spor yapıyordum.hepsi bu...aklımın ucunda bile yoktu..ilginç tarafı da bu..o yüzden afalladimsırf bu yüzden spor salonuna gittim bir yıl. Orgazm olabildiğim tek yer orası.
Bacım sen iyi misin ya. Aletlere hallenmeyi acilen bırakmalısın
Hahaha, size de bişi dönmeye gelmiyir hemen dalgaaSpor salonu değil de istanbulun iğrenç yokuşlu sokaklarından inip çıkarken acayıp kasılıyor karın kaslarım eve zor atıyorum kendimi orgazmdan viyak viyak tüm esnaf şoke,az önce orgazmın Nirvana’sını yaşadım
Yokluğa içlendim biraz malum depresifim ya üzülmeye yer arıyorumNoldu depresif penguen ? Ne bu huzun
Çok yanlış düşünce, inan saf masum halde sadece daha dinamik olmak için evde.spor yapıyordum.hepsi bu...aklımın ucunda bile yoktu..ilginç tarafı da bu..o yüzden afalladim
Yok kız dalga geçmiyorum dalağım koptu az önce urgazmdan urgazm şahaneHahaha, size de bişi dönmeye gelmiyir hemen dalgaa
Siz öyle diyorsanız öyle olsun .Bence fazla yoklukta kalmışsın bacımsu
O nasıl oluyor mekik çekerken orgazm olanı da sizden duydum mekiği ne ile çekiyosunuzSelamlar herkese,
Kizlar spor yaparken özellikle karın hareketleri calisirken orgazm olan var mı ?
Bana bi seyler oluyorMekik değil, tüyo vereyim iki bacak aynı anda indirme.kaldirma hareketi alt karın çalışırken...bı de dumbel alt karindayken ters bank yapıp indirip kaldırma hareketi
O nasıl oluyor mekik çekerken orgazm olanı da sizden duydum mekiği ne ile çekiyosunuz
Leg day sonrasi hatunlarin direkt manitaya kosma sebebi anlasildi, sporun libido arttirdigi kesin ama o esnada orgazm olmak sanirim bacaklar surekli aciliyor kapaniyor adrenalin had safhada falan diyedir. Mantiksiz degil ama orgazm olmak da biraz ucuk
Bence kaslar çok.kasildigi.icin basınç hissi içte uyarilmaya sebep oluyorLeg day sonrasi hatunlarin direkt manitaya kosma sebebi anlasildi, sporun libido arttirdigi kesin ama o esnada orgazm olmak sanirim bacaklar surekli aciliyor kapaniyor adrenalin had safhada falan diyedir. Mantiksiz degil ama orgazm olmak da biraz ucuk
Spordan çıktıktan sonra istiyorum ki gözüm kocamı görmesin. Özellikle bacak günlerinde, yok olsun istiyorum. O nerenin libidosu öyle yaLeg day sonrasi hatunlarin direkt manitaya kosma sebebi anlasildi, sporun libido arttirdigi kesin ama o esnada orgazm olmak sanirim bacaklar surekli aciliyor kapaniyor adrenalin had safhada falan diyedir. Mantiksiz degil ama orgazm olmak da biraz ucuk
E adı üstünde depresif.Noldu depresif penguen ? Ne bu huzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?