Spor..

sinuss20H

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
54
2
18
İzmir
Kızlar sizlere bir şey danışmalıyım..
Ben spor salonuna gitmeyi çokk istiyorumm,ailem de buna onay verdi şuan evde kendi çapımda yapıyorum..
Ama erkek arkadaşım bunu asla istemiyor.. Bu yüzden çok kavga ettik naz yaptım ağladım normalde bunlara dayanamayan çocuk nuh diyor peygamber demiyor... Üstelik erkeklerin olduğu bir yer değil,evime sadece 5 dk uzaklıktaki B-fit merkezi..
Çok istiyorum dedim olmadı bide biz annemle ordan bilgi almaya gittiğimizde okulumdaki öğretmenlerden birinin orda olduğunu öğrendim. Üstünden 1 hafta kadar geçtikten sonra erkek arkadaşımla bir öğretmene bir şey soracaktık önce o öğretmen çıktı bana geldin mi sen miydin vs diye sorular sordu ben çok memnunum dedi. Ben daha erkek arkadaşıma bahsedememiştim bu durumdan.. Yani öğretmenden öğrenmiş gibi oldu. Bu yüzden biraz kavga ettik işte ama çok istiyorum babam da seni yazdırayım diyor onada hayır demek zorunda kalıyorum. Erkek arkadaşımı bilmiyor ve o istemiyor diyemiyorum.. Ne yapıcam yardım eder misiniz ?

Erkeklerin olmadığı bir yere spor yapmaya gideceksin diye senden ayrılacak hali yok ya..
Bence bir iki gün laf eder sonra tatlıya bağlarsınız mevzuyu..
Ailen onay vermiş sende gitmek istiyorsan git bence..

baban annen izin veriyor. ve kızların olduğu yere gidiceksin sanırım. erkek arkadaşının izin vermeme nedeni tam olarak

Ona göre neymiş yaz için incelcekmişim herkes bakıcakmış mini giyicekmişim bilmem ne..
Dedim o öyle hemen olmaz diye ama anlamıyor...

Anneniz babanız izin verdikten sonra neden bir başkasının düşüncesiyle hareket ediyorsunuz ki?
Gitmek istiyorsanız gitmelisiniz, ne güzel spor yapacaksınız bir yerde, sağlıklı bir hayat.
Hem değil kızlar erkeklerle olan bir yer olsa ne olacak ki anlamış değilim. Tabi bu sizin tercihiniz orası ayrı saygım sonsuz.
Bence gidin kayıt olun kimseden izin alacak değilsiniz, kabul edip etmemek ona kalmış.
Yaza fit girin

Babanız bile izin vermiş ona ne oluyor acaba?

Senin fit olmanı istemiyor bu kadar basit seni kaybetmekten korkuyor başkasına bakarsın falan sanıyor şuanda büyük bir ihtimalle kafasında bunlar var. Ama bunlar bir ilişkide hiç sağlıklı şeyler değil. 5 yıllık bir ilişkim vardı bende yaşadım onun için bir sürü şey yapmadım birbirimizi saçma sapan kısıtladık falan ama sonuç ne ayrıldık yine. Ona sevmenin ilişkinin kısıtlama olmadığını öğret bence. Bu gerçekten ilişki için çok yıpratıcı şeyler canım.

Ben de spor salonuna çok gittim ama istediğim verimi alamadım. Şimdi evde yaptığım videolarla bir kaç haftada kas görünümü bile oluşmaya başladı çok mutluyum:) söyleyeyim dedim...

Evet çok haklısın,bazı bir kaç şeylerden de hep kısıtlamalarımız var bunlar beni yıpratıyor ama kırılmasın diye susuyorum..
Nasıl öğretebilirim kendisi çok duygusal biri onun ilk aşık olduğu kişiyim,zaten onu da çok seviyorum ama böyle davranışları beni üzüyor...

Çocuk tam sopalık. Ailen izin vermiş, ona ne?

Son düzenleme:
ben istiyorum ve gideceğim diyeceksin bitti. ona susmak düşer, kabullenmek düşer. bunun için senden ayrılacaksa buyursun ayrılsın. seviyorsa kabul edip susar zaten. sporumuza da mı karışsınlar?..

Annem babam izin vermişken erkek arkadaşımdan izin istemem, vermesini beklemem. Zaten böyle bir şeye de cesaret edemez
O benim karar verme merciim değil

17 yaşındasın değil mi? Aksini düşünmek istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…