- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
evet öyleyim..
Seninle aynı yaşta olduğunu düşünüyorum erkek arkadaşının da...
Bir kere senin izin alman gereken kişiler sadece ailen canım... erkek arkadaşının böyle bir hakkı olduğunu düşünme sakın... ailen izin verdiği sürece istediğini yapabilirsin, erkek arkadaşına hayatına karışamayacağını uygun bir dille anlat...
Benden bir yaş büyük.. Konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli ben söyleyeceğimi söyledim diyor.. Gidersen beni çiğnersin bile dedi..
Benimle ciddi düşünüyor benim fikrimce yaşımız daha genç olduğu için kıskanmaları bu denli yapıyor bide erkekler geç olgunlaşır,ben ona göre daha olgun biriyim bana da saçma geliyor ama bu konuyu konuştuk diyip lafları ağzıma tıkıyor...
Ona göre neymiş yaz için incelcekmişim herkes bakıcakmış mini giyicekmişim bilmem ne..
Dedim o öyle hemen olmaz diye ama anlamıyor...
Evet çok haklısın,bazı bir kaç şeylerden de hep kısıtlamalarımız var bunlar beni yıpratıyor ama kırılmasın diye susuyorum..
Nasıl öğretebilirim kendisi çok duygusal biri onun ilk aşık olduğu kişiyim,zaten onu da çok seviyorum ama böyle davranışları beni üzüyor...
Benden bir yaş büyük.. Konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli ben söyleyeceğimi söyledim diyor.. Gidersen beni çiğnersin bile dedi..
Benimle ciddi düşünüyor benim fikrimce yaşımız daha genç olduğu için kıskanmaları bu denli yapıyor bide erkekler geç olgunlaşır,ben ona göre daha olgun biriyim bana da saçma geliyor ama bu konuyu konuştuk diyip lafları ağzıma tıkıyor...
Canım ilk aşkı olmak onunla evliliğe gideceğin anlamına gelmez hep anlaşacaksınız anlamına gelmez. Yani bence bunu kafana bir koy çünkü olumsuz bişey olursa sonunuz yıkımı daha kötü olur. İkincisi seviyorsun da bu kısıtlamalar bir süre sonra o sevgiyi bitiriyor çok gördüm örneğini çevremde en başta da kendimde. Tasma takılmış gibi hissediyordum. Açıkca ne kadar konuşursam konuşayım değişmedi. Kıskanılmak sevgiden gelmez yani sevgilinin yaptığı zaten kıskançlık değil tamamen psikolojik ve saplantılılık. Ve erkek egosu. Şimdi sen gideceksin dahada güzel olacaksın falan onu beğenmez bırakırsan diye korkuyor. Saplantılı bir kişiye bunu anlatamazsın kendi farketmeli. Benim eski sevgilim farketti sonunda ama bendeki sevgiyi bitirdikten sonra artık geri dönüşümü yok böyle olmaması için şimdiden önleminizi alın diye uyarmak istedim. Yazık olmasın emeklerinize.
Canım şimdi ben yıllarca spor salonuna gittim, faydasını da gördüm, ama daha sonra yoğunluktan ve bazı kişisel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Ama spor yapmayı çok sevdiğimden ve bırakınca da hem fiziksel hem de psikolojik eksiklik hissettiğim için başka arayışlara girdim. Evde kendi kendime spor yapmaya başladım ve fark ettim ki spor salonundan daha rahatmış. Hemen spor bitiyor duşumu alıyorum mis gibi, istediğim müziği dinliyorum ve zaman kıstasım yok, canım istediğinde yapıyorum. İleride şartlar değişirse bir ihtimal yazılırım yeniden spor salonuna yani illa ki spor salonu olacak diye bir durum yok. Amma velakin senin durumun biraz farklı, sen anladığım kadarı ile bu spora gitmeyi gerçekten istiyorsun, bence sevgilinle konuş. Ona neden gitmek istediğini güzelce anlat, yalnızca kadınların olduğunu filan özellikle vurgula, o da sana söylesin neden istemediğini. Yani sırf ben istemiyorum o yüzden gitme diye bir şey söz konusu olamaz. Mantıklı bir açıklaması varsa neyse, ama yoksa seninle ilgili böylesine basit bir meselede onun söz hakkı olduğunu düşünmüyorum...
Arkadasim onceki konunda okudum ayni yastayiz. Daha 17sin ve erkek arkadasinin sana bu kadar karismasina izin veriyorsun ona hesap vermen gerekiyormuş gibi davraniyorsun sonra onun tavirlarindan sikayet ediyorsun. Sevgiline boyle davranma hakkini sen verdin. Bizim turk kizlari hep boyle iste kiskansin kisitlasin istiyoruz bunu da 'sahiplenme' saniyoruz sanki biz kendimizi korumaktan karar vermekten acizmisiz gibi. Bir kadin her zaman guclu olmali oysaki. Erkeklerin baskici ve kadini ezmeye calisan davranislarina direnebilmeli ama biz tam tersini yapiyoruz. erkek ya hani sozunu dinletsin kiskansin manyaklik yapsin kisitlasin... ideal sevgili profilimiz bu.
Sana boyle davranmasina daha fazla musade etmemelisin istedigin yere gidersin ki bahsettigimiz yer spor salonu ve baban izin vermis. Bence sevgilin kendini yetersiz buluyor o yuzden senin daha da guzel olmani kaldiramiyor yada spor salonunda ondan daha hos cocuklar gorup onu begenmemenden korkuyor olabilir ama bence her turlu erkek arkadasinin ozguven problemi var. Seni sindirmesine izin verme spor salonuna yazil ve cookk daha guzel ol seneye zaten sinav falan hic vaktimiz olmayacak boyle seylere
Yoo ben beni kısıtlasın filan istemedim ilişkimizin başında herkes onla kılıbık diye dalga geçerdi çünkü hep benim sözüm geçerliydi şimdi ise tam tersi işte... Bu yüzden böyle oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?