Spor..

Yuh. Izin almak zorunda degilsin. Ona soylemeyi unutmus olabilirsin. Babana soyle yazsirsin seni. Yazin sen bikinini herbturlu giyeceksen ha fit olmussun ha lombur lombur giymissin ne fark var sevgilin acisindan anlamadim. Nefret ettigim profil kizlar yuz vermeyin bi yerlerini kalsirmayin sunlarin.

Seninle aynı yaşta olduğunu düşünüyorum erkek arkadaşının da...

Bir kere senin izin alman gereken kişiler sadece ailen canım... erkek arkadaşının böyle bir hakkı olduğunu düşünme sakın... ailen izin verdiği sürece istediğini yapabilirsin, erkek arkadaşına hayatına karışamayacağını uygun bir dille anlat...

Benden bir yaş büyük.. Konuşmaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli ben söyleyeceğimi söyledim diyor.. Gidersen beni çiğnersin bile dedi..
Benimle ciddi düşünüyor benim fikrimce yaşımız daha genç olduğu için kıskanmaları bu denli yapıyor bide erkekler geç olgunlaşır,ben ona göre daha olgun biriyim bana da saçma geliyor ama bu konuyu konuştuk diyip lafları ağzıma tıkıyor...

Bak canım 17 yaşındasin erkek arkadaşından izin alıyorsun o kim oluyor bu yaşta kimseye hayatına karışmasina izin vermezsen ilerdede böyle olur. .Lütfen ya kısıtlanmasi,kiskanmasi çok sevdiği anlamına gelmiyor. Anne-baba şuanda izin alınacak danisilacak tek kişi gerisi faso fiso..

Bu yaşta ciddi düşünmek falan olmaz canım.. Daha üniversite okuyacaksın sen.. ne yapacaksın, üniversiteye gitmeni istemezse gitmeyecek misin?

bu konuyu konuştuk ne ya, 18 yaşında ağzının sabunuyla, izin verme sana karışmasına...

Haklısınız, ama karakterinden herhalde bilmiyorum neden böyle yaptığını ben seni böyle seviyorum istemiyorum diyor bana...

17 yaşındasın, baban başında, ve spora gitmene izin veriyor, ama sen erkek arkadaşının sözünden mi çıkmıyorsun

Bu kadar prim verme erkeklere ! Hemen babanla gidip kaydını yaptır ve spora başla. İleriki senelerde neden istediklerimi yapamadım diye çok pişman olursun canım ve biryerden patlak verir. Genceciksin daha. Bazı şeyler zamanında güzel. İçinde ukte kalmasın hiçbirşey.

Ona göre neymiş yaz için incelcekmişim herkes bakıcakmış mini giyicekmişim bilmem ne..
Dedim o öyle hemen olmaz diye ama anlamıyor...

Sebebi de çok fenaymış :)
Neyse sen ailenin izin verdiği herşeyi yapabilirsin.
Sonuçta kötü birşey değil bu.
Erkek arkadaşın belki bir süre trip yapar belki ayrılır.
Belki sonra yine barışırsınız bilemem ama bu da ona güzel bir ders olur:)

Canım ilk aşkı olmak onunla evliliğe gideceğin anlamına gelmez hep anlaşacaksınız anlamına gelmez. Yani bence bunu kafana bir koy çünkü olumsuz bişey olursa sonunuz yıkımı daha kötü olur. İkincisi seviyorsun da bu kısıtlamalar bir süre sonra o sevgiyi bitiriyor çok gördüm örneğini çevremde en başta da kendimde. Tasma takılmış gibi hissediyordum. Açıkca ne kadar konuşursam konuşayım değişmedi. Kıskanılmak sevgiden gelmez yani sevgilinin yaptığı zaten kıskançlık değil tamamen psikolojik ve saplantılılık. Ve erkek egosu. Şimdi sen gideceksin dahada güzel olacaksın falan onu beğenmez bırakırsan diye korkuyor. Saplantılı bir kişiye bunu anlatamazsın kendi farketmeli. Benim eski sevgilim farketti sonunda ama bendeki sevgiyi bitirdikten sonra artık geri dönüşümü yok böyle olmaması için şimdiden önleminizi alın diye uyarmak istedim. Yazık olmasın emeklerinize.

Yahu gitsin önce bi o ağzının süt kokusunu gidersin,bi meslek sahibi olsun,askere gitsin,üniversite okusun.

Bu yaşta ciddi düşünülmez,üniveriste düşünülür.

Yazıl,baban izin vermiş o kim oluyor ?

Bunu nasıl fark ettirebilirim kısa süre içinde? Sizin ki nasıl oldu?

Hemde bfit e gitmene izin vermiyor erkek sinek yok orda :))
Heralde sizin zayıflamanızı falan güzelleşmenizi istemiyor
Başka bir anlam veremedim.

Canım şimdi ben yıllarca spor salonuna gittim, faydasını da gördüm, ama daha sonra yoğunluktan ve bazı kişisel sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. Ama spor yapmayı çok sevdiğimden ve bırakınca da hem fiziksel hem de psikolojik eksiklik hissettiğim için başka arayışlara girdim. Evde kendi kendime spor yapmaya başladım ve fark ettim ki spor salonundan daha rahatmış. Hemen spor bitiyor duşumu alıyorum mis gibi, istediğim müziği dinliyorum ve zaman kıstasım yok, canım istediğinde yapıyorum. İleride şartlar değişirse bir ihtimal yazılırım yeniden spor salonuna yani illa ki spor salonu olacak diye bir durum yok. Amma velakin senin durumun biraz farklı, sen anladığım kadarı ile bu spora gitmeyi gerçekten istiyorsun, bence sevgilinle konuş. Ona neden gitmek istediğini güzelce anlat, yalnızca kadınların olduğunu filan özellikle vurgula, o da sana söylesin neden istemediğini. Yani sırf ben istemiyorum o yüzden gitme diye bir şey söz konusu olamaz. Mantıklı bir açıklaması varsa neyse, ama yoksa seninle ilgili böylesine basit bir meselede onun söz hakkı olduğunu düşünmüyorum...

Söylemem mi hiç neler söylediim neler ama bilmiyorum gerçekten çok istiyorum onun bu şekilde davranması da beni üzüyor...

Arkadasim onceki konunda okudum ayni yastayiz. Daha 17sin ve erkek arkadasinin sana bu kadar karismasina izin veriyorsun ona hesap vermen gerekiyormuş gibi davraniyorsun sonra onun tavirlarindan sikayet ediyorsun. Sevgiline boyle davranma hakkini sen verdin. Bizim turk kizlari hep boyle iste kiskansin kisitlasin istiyoruz bunu da 'sahiplenme' saniyoruz sanki biz kendimizi korumaktan karar vermekten acizmisiz gibi. Bir kadin her zaman guclu olmali oysaki. Erkeklerin baskici ve kadini ezmeye calisan davranislarina direnebilmeli ama biz tam tersini yapiyoruz. erkek ya hani sozunu dinletsin kiskansin manyaklik yapsin kisitlasin... ideal sevgili profilimiz bu.
Sana boyle davranmasina daha fazla musade etmemelisin istedigin yere gidersin ki bahsettigimiz yer spor salonu ve baban izin vermis. Bence sevgilin kendini yetersiz buluyor o yuzden senin daha da guzel olmani kaldiramiyor yada spor salonunda ondan daha hos cocuklar gorup onu begenmemenden korkuyor olabilir ama bence her turlu erkek arkadasinin ozguven problemi var. Seni sindirmesine izin verme spor salonuna yazil ve cookk daha guzel ol seneye zaten sinav falan hic vaktimiz olmayacak boyle seylere

Yoo ben beni kısıtlasın filan istemedim ilişkimizin başında herkes onla kılıbık diye dalga geçerdi çünkü hep benim sözüm geçerliydi şimdi ise tam tersi işte... Bu yüzden böyle oluyor ya

Yoo ben beni kısıtlasın filan istemedim ilişkimizin başında herkes onla kılıbık diye dalga geçerdi çünkü hep benim sözüm geçerliydi şimdi ise tam tersi işte... Bu yüzden böyle oluyor ya

Direkt sana yonelik konusmadim zaten genel olarak soyledim ve elestirdigim sen degilsin ulkemizde erkek daha baskin olmali gibi bir anlayis var o yuzden kizlar da sacma sapan seyleri kiskanan her seye karisan onu yapma bunu yapma diyen erkekleri sahiplenen erkek olarak nitelendiriyor bunun yanlis oldugunu soyledim sadece. Ki bir erkege 'kılıbık' diyip dalga gecilmesi de ayni sey. Erkeklerin baskin olmasini istiyoruz nedense. Hep bir kaliba sokma cabasi. Neyse ben niye gece gece erkek egemen toplum sorununa taktiysam

Onun seni böyle beğenmesi önemli değil ki senin kendini nasıl hissedip, nasıl mutlu hissettiğin önemli -ilk- olarak.
Şimdi kilo sebebiyle mi gidiyosun sağlıklı yaşam için mi gidiyosun bilmiyorum ama misal 100 kilo olsan zayıflamayı çok istesen ben seni böyle seviyorum gitme dese tamam mı diyeceksin. Önceliğin kendi istediğin olsun hep.

Ailen tamam demiş, gideceğin yerde erkek de yok ee niye istemiyo bu kadar? Seni böyle seviyorumlar palavra.
Açık açık iyice fit olur, beni beğenmezsin, millet de seni daha çok beğenir ilişkimiz sallanır diye bu korkusu.
Bencillik ediyo kestirip atarak.

Senin hatansa izin alır gibi konuşmak. Aşkım ben ailemle konuştum spora yazılıyorum diyeceksin. Bu tür şeyler sevgililerin evet-hayır, izin verdim- vermiyorum diyebileceği bi'şey değil.

Bu tarz erkeklerde bir de şu var ki çok dikkatimi çekmiştir.
Makyaj yapma,spor yapma,gezme,güzel olma derler.
Evlenir iki çocuk yaparlar.
Kadın engellemelerden bakımsız hale gelince de makyajlı,fit,bakımlı bir kadına doğru hooop uçarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…