Spor..

Haklısınız bunlar biraz sessizliğimden kaynaklanıyor...

Umarım bu tarz şeyler olmaz :44:

Su erkeklere bu kadar soz hakkı tanımayın kızlar ya o senin kocan mı sanki bu kadar karışıyor cok sınır oldum. Annen baban karışmıyorken ona bi sey demek dusmez bence. Zaten sebebi de cok mantıksız yok zayıf olup mini etek giyermissin herkes beğenirmiş bak sen :/ bu erkekler tam bir odun. Ben spor salonuna gidiyorum sen de git tabii ki spor yapmak sağlıkli olmak demek

Evli misiniz? Hayir. O zaman annenizin babanizin oluru yeter.
Kocaniz degil ki sizekarismaya hakki yok. Ben de cok gitmek istiyorum. Kacirmayin bu firsati. hayat sizin hicbir sekilde karismaya hakki yok.
Bence net ve kararli sekilde karsiniza alip konusun. Yoksa ilerde daha buyuk kararlariniza mudahale edebilir.
Kolay gelsin

allah aşkına bu kişi sadece sevgiliniz kocanız bile olsa kimseye bu kadar söz hakkı vermemelisiniz kim olursa olsun bayanlara özel bir yere gitmenize karışamaz bu derece takıntılı biriyse zaten ondan size hayır de gelmez onunla ömür de geçmez bence ya buna bir dur diyin ya da yol verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…