Squat hakkında herşey !!!

ama zaten ole çık kilolu değilim ki bacaklarda var canım tam boydan çekmedigim için ole duruyo sen yine de bana iç bacak üst bacak ve bel tiolari versen ii olur mister81 in en son attığı foto gibi olsun istiyorum bacak ve bel kalca biraz büyük olsun tabi kalca saplantım da yeni başladı bi o eksikmis gıbı bu dizleri ne yapcaz canım bi akıl versen hiçbişey yapamıyorm korkumdan

Spor yaparken esneme hareketleri ara ara yapın. Esneme hareketleri ne ağrı yapar ne de kalınlaştırır. Bel için sağa sola dönme hareketi yapın. Eğer kalçanın büyük olmasını istiyorsan 2 kg dambıl ile yapabilirsin. Dizlerin geçmesini bekle. Normal çünkü bana da oluyordu.

canım bende epeydir hastalıktan dolayı yapamıyordum sonra hastalığı bitirdim geçti ama bu seferde yapasım gelmedi hevesim kaçtı ama suan tekrar cardıoyla baslıyorum birazdan. umarım devamını getiririrm sürükli yaparım bunu. bu arada beni de izlemeye alırmısın

Çok şükür bi an icin sakat Kalcam sandım artık hastalık üretmeye başladım kemik erimesi falan peki canım yine öyle karışık devam mı etmeliym yoksa sadece 1 ay squat mi

canım kalcanın küçülmesini istiyorsak napcaz peki

ben 20 gündür yapıyorum ve etkisi şimdiden fark edebiliyorum

Aaa izlemişsin beni, izliyorum hemen ben pek göremiyorum bildirimleri ya :/ Senden de gelişmeleri bekliyorum. Yalnız squatı yaptıktan sonra cardıo yapma. Cardıo sonrası yap.
Çok şükür bi an icin sakat Kalcam sandım artık hastalık üretmeye başladım kemik erimesi falan peki canım yine öyle karışık devam mı etmeliym yoksa sadece 1 ay squat mi
1 ay bence bacakların alışsın. Squat kolay bir spor değil. Ç

canım kalcanın küçülmesini istiyorsak napcaz peki
İlk kalçadaki yağlar eriyecek sonra squat. O yağlar erimeden yaparsanız büyük olur.
ben 20 gündür yapıyorum ve etkisi şimdiden fark edebiliyorum
Ooooo süper !!!! Ne kalmış bitmesine. Hayranım hırsınıza son gaz devam :)

aaa yağlarımı eritmeden yapmıstım ben ama squat ondanmı küçülmedi acaba

Pek anlamadım canım yani sadece squat mi yapmaliyim
Evet sadece squat yapmalısın. Acele etmeyin diyorum bacaklarınız alışsın. Ama şimdi diz kapaklarınız için dinlenin geçer geçmez direkt başlayın devam edin.
aaa yağlarımı eritmeden yapmıstım ben ama squat ondanmı küçülmedi acaba
Yağlar ile olmaz. Yağ varsa daha çok büyük olur. Yağlar erimeli :)

Tamam canım çok teşekkür ederim iyileşnce tekrar devam o zaman iyilesene kadar bel calisim o zaman

tamam canım offf yaa sıkıntı hep

Sürekli yarım mekik çekiyordum. Yarım mekikte benim üst karın çekmekten taş gibi olmuştu neredeyse. Ama alt ve üst dümdüz değildi. Üst taş alt taraf bildiğin yumuşak yağ.
Dedim neden böyle oluyor. Çekerken annem gelip birazda alt taraflarını çalıştırsan demez mi.. dedim alt nasıl oluyor. Bu bana çeşitlerini gösterdi. Yaklaşık 1 haftadır uyguladım ve dümdüz göbeğe sahip olabildim. Hem üst hem alt çalışıyorum.

Mister81 Senin artık karnını tamamen toparlama zamanın geldi. Bel oyuntuların meydanda kıvrımlı.
asil94 Squattan önce 100 tane yapsan yeter artar bile. Mekiği sakın 200-300 yapmayın çok fazla yapılması iyi değil.
Kızlar şimdi karnıma uyguladıklarımı göstereceğim.
bu hareketi yapıyorum 10-20 şer tane.
Bu en sevdiğim acayip yakıyor karnı. Sol bacağınızı göğsünüze çekip diz bölgenizi sağ dirseğinize temas ettirin ve başlangıç pozisyonuna gelin. Aynı hareketi bu kez de sağ bacağınız ve sol kolunuzla deneyin. Toplamda 20 kez tekrarlayabilirsiniz.
Ara vermek istediğimde bacaklarımı şu şekilde hareket ettiriyorum.
Veee zor olsada biter bitmez son derece yağ yakan hareket bunu uyguluyorum.

Hareketlerin arasında ayak sallamasından sonra 10-15 tane
yarım mekik.
Şimdilik uyguladıklarım bunlar. Android telefonuma karın kası uygulaması yükledim sırf unutmamak ve ezberlemek için seviye seviye ilerleyen hareketlerin kısa yapılışı gösteriyor.
Telefonunuzun mağazasına ''8 dakika da karın kası'' yazın. ve bu tarz görsel çıktığında hemen indirin hareketler çok faydalı ve oradakileri uyguluyorum. Hangisi size uygunsa kendiniz seçebiliyorsunuz.

Canim cok sagol epey emek verip paylastin simdi birsey soracagim hareketi yaparken nefes olaylari nasil karnimizi iceri cekmelimiyiz

Canim cok sagol epey emek verip paylastin simdi birsey soracagim hareketi yaparken nefes olaylari nasil karnimizi iceri cekmelimiyiz
Tatlım nefes olaylarını dediğim uygulamada bildiğin canlı canlı gösteriyorlar. O uygulamayı yükle her hareketinde video değil kısa gif var. gifte hem nefes hem de hareketin nasıl yapılacağı detaylarıyla vermişler. Benim sana gösterdiğim kızlar var ya yovanna ventura falan onun hareketlerini çok merak ediyordum hepsi meğer bu yüklediğim uygulamadaymış. 1 seviye 2 seviye 3 seviye hareketleri var istediğini seçip uygula. Ben seviye seviye gitmiyorum.
Squattan önce 100 er tane bana çok gelmeye başladı hareketler çok yağ yakıyor.

Simdiik hemen indiriyorum canim bakayim sence ben seviyeden mi gideyim

Simdiik hemen indiriyorum canim bakayim sence ben seviyeden mi gideyim
Seviye kısmı yeni başlayanlar için yavaş yavaş alışmaları için yapılmış şeyler. Benim karın zaten alışmış. Uygulamayı açar açmaz 1 seviye de hangi hareketler var bakıyorum gifleri oynatıyorum. Ve bakarak yapıyorum. Son seviye de hem göğüs hem omuz karın hareketleri hep yer alıyor. Neredeyse hareketleri ezberledim. Senin karnında alışık zorlanmazsın

Haha oyle mi diyorsun ben hic sanmiyoru yahu kalcada varmis onuda indireyim bakiyim neler varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…