Squat hakkında herşey !!!

Bazen içimi okuyorsun valla elin kızları yaparken maşallah ben mahvoluyorum diyorum.
Sen bence squati birak ya beni geçmişsin kiz birde yeni başladın bu yıl ki modan yuksek bel etek ve pantolonlar olsun tadindan yenmez yeminle

O değil de, benim hoca yurt dışına gitti resim hocam yani. Koskoca kurs bana kaldi. Yağlı boya egitimini ben devam ettirecem hem kurs hem spor ölme esegim ölme.

haha fotografta görundugu kadar guzel değil gerçeği malesef hala fazlalık varr amaa çok teşekkür ederim daha senin kadar olamadım kii . vaay yaglı boya haa hemm sporcu hem sanatkar vayyy maşallah sana nazar degmsesın tu tu tu

Squat yapabilirsin. Göğüslerine etki etmez.
Ben nerdeyse ikinci ayimda fena fazlalik vardı. Yavaş yavaş toparlamaya başladı zaten toparlama süresi 6 ay sürer sonrası gelişme.
Çok teşekkürler ya ikisini aynı anda yürütmek beni yataklara düşürebilir. az önce kaçamak yaptım ve mantilari mideye indirdim

vitamin kullan enerji lazım olucak ben bugun gayet saglıklı yedim ızgara köfte salata bir dilim ekmek ve meyvesuyu şimdide bitki çayımı göturuyorum hahah olsun sen mantı yesende bişey olmaz eskiye göre basenlerim topladı ama hala altta var fazlalık belli

İlgin için tşk.ama ben yapabilirmiyim göğsümü etkileri demiyorum squat popoyu büyütürmü ben büyüsün iste.iyorum sadece dikleşsin istiyorum faydası olurmu???
Olur tabikide hem diklesir sıkılasir buyur ve şekile girer. Aynaya bakarak yapabilirsin doğru yapıp yapmadigndan emin olursun en azından.

Olabilir. Kalınlaştırmayan squat hareketi de var.
Merhaba bende squata başlamaya karar verdim.Bende bacağımı kalınlaştırmayacak popomu büyütmeyecek ama dikleştirecek hareketi yapmak istiyorum ama hangisi rica etsem hareketi paylaşırmısın? Bu gün birinci günüm olacak.teşekürler

O zaman programiniz şu yönde olsun:
Ilk 10 tane normal squat ardindan kalinlastirmayan çeşidi "Squat side kick" "Ziplamali squat" yapabilirsiniz. Bu squatin iki çeşidinden biridir ve kalınlaştırmaz.

benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyor

O zaman programiniz şu yönde olsun:
Ilk 10 tane normal squat ardindan kalinlastirmayan çeşidi "Squat side kick" "Ziplamali squat" yapabilirsiniz. Bu squatin iki çeşidinden biridir ve kalınlaştırmaz.
Canım bende burayı yeni keşfettim benim de bel ve üst bacakta sıkıntı var ve kalca büyütme istiyorum bana da yardımcı olur musun squat a başladım ama diz kapağında ağrılar başladı gün boyu ağrıyor yanlış yaptım sanırım ara mi vermem gerekiyo

benim kafam şınav kısmına takıldı. bildiğimiz şınav mı göğüsleri büyütüyor
Evet sıkılaştırıyor ve göğüslere şekil veriyor.
Yağ oranın ve kilon nasıl acaba ?

GMelan umarm sınavın iyi geçmiştir benm 2 ay kaldı sınavıma neyse gelelim konumuza...

bugün squat'ta 16. günümdeyim, yaşasın dinlenme günüm oleyyy :) ben kendim kalçalarımda bi fark görmüyorum ama Gamze diye arkadaşım dün bana kalçamın hafiften kalktıgını söyledi ve inanılmaz mutlu oldum...
yalnız bi sorum olacak... squat tablosuna göre sayı günden güne artıyo ve biz bunu kolaylaştrmak için setler haline yapıyoruz... mesela benim yarın 150 tane yapmam gerekio ve ben 30'ar lık setlere bölerek yapabiliyorum ancak... bu setler arasındaki zamanın önemi var mı peki? yani ben 30 tane yapıp, aradan 2 saat geçtikten sonra bi 30 daha yaparak böyle böle böle gün içine yayarak yapsam olur mu? dün 140'ı 30 +30+30+ 25+25 şeklinde yaptım ama aralarında 10'ar dakika bırakarak... degilse yapmak çok ama çok zor

Ewet yani kilo vermeye de çalışıyorum sadece diz kapağımda oluyor
Canım ben iki foto attım ordan da görebilirsin belimde kıvrım yok incelemesi için yüz üstü yatıp sağa sola hareket yapıyorum ve ayakta sağa sola egilerek hareket yapıyorum ama pek etkisi olmuyo galiba ve üst bacakta kalınlık var tabi ben squati 15 20 gün oldu yapalım ama günde 20 tane yapıyorum ama arkaya itme ve one doğru egilmeleri falan da yapıyorum yani sıkılasmayi farkettim ama kalca da küçülme oldu sanki ve ben büyümesi ni istiyorum iç bacak olarakta plates topun u araya kâtip sıkıyorum umarım doğru gitmisimdir yoksa diz kapağında ki sıkıntılar bunlardan mi

Ewet yani kilo vermeye de çalışıyorum sadece diz kapağımda oluyor
Sadece diz kapağında olması yanlış olmayasın? Bacaklarında ağrıması lazım aslında.
Canım çok sağ ol. Sınavım iyi geçti denemez. Sınavda regl oldum ağrıdan odaklanamadım ağrıyı düşündükçe daha çok sinirlendim. Ama elimden geldiğince odaklanmaya çalıştım ve yaptım. Zaten Puan çok önemli değil barajı geçmem gerekiyordu geçtim. Güzel sanatlar olduğum için yetenek sınavlarına gireceğim. LYS mi gireceksin ? Çok başarılar sanırım o daha önemli sizin için...

Soruna gelecek olursak evet dediğin gibi 2 saat geçtikten sonra yapabilirsin. Ben ilk başladığımda bu dediğin şekilde yaptım. Daha dur yenisin. Hep demişimdir kalçadaki yağlar çok inatçıdır kolay kolay toparlamaz diye. Benim 4 ayım neredeyse yeni yeni toparlanmaya başladı. Ve önceki sonraki gelişmeleri fotoğraflara ekliyorum takip edip bakabilirsin. :)
Öyle bir anlattın ki hiç gelişme yok yağlar fışkırıyor kilolu falan filan düşündüm. Fotoğrafı açmamla oha demem bir oldu. Sen şimdi 20 günde böyle olduysan 2 ayında düşünemiyorum seni. Tekrar squat sen nelere kadirsin dedirtti. Ayrıca şu bacak kalınlaştırma olayını fazla büyütmeyin bence. Kuru kemik olmasından iyidir. Ayrıca boyun uzun ve boyuna ip ince bakacak hiç yakışmaz. Belin yavaş yavaş gelişme göstermiş ve bel oyuntuların kıvrımlaşmış. O bel daha bi' incelmeye gelsin kalça ve bacaklar sana çok ince gelecek. Sana kalın gelmesi belinden kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…