Bende kalça, göğüs ve karın 3 ü yüklü. Hemen onları görür görmez spora başlıyorum. Birde bu hareketleri yaptığımdan beri cardıo yu 2 haftada 2 3 kez yapar oldum. Fena yakıyorHaha oyle mi diyorsun ben hic sanmiyoru yahu kalcada varmis onuda indireyim bakiyim neler varmis
Sen cardiodami yapiyosun aa bilmiyodum video seklinde de vermisler egserszleri o sekilde baktim ama nefes olayini goremedimBende kalça, göğüs ve karın 3 ü yüklü. Hemen onları görür görmez spora başlıyorum. Birde bu hareketleri yaptığımdan beri cardıo yu 2 haftada 2 3 kez yapar oldum. Fena yakıyor
Nefes olaylarında ağızlarında ok işareti çıkıyor verip almalarıSen cardiodami yapiyosun aa bilmiyodum video seklinde de vermisler egserszleri o sekilde baktim ama nefes olayini goremedim
Hee o ok onun icinmi bir daa izliyim bakiym vallahi mantikli bende bir eliptik bisiklet istyorum DNefes olaylarında ağızlarında ok işareti çıkıyor verip almalarıdikkatli bak. Cardıo kilolu zamanlarımda çok yapardım ağırlığa başlayınca azalttım yemekleri kaçırdığımda cardıo yapıyorum
Çok yediğimde karnım dolduğunda cardıo yaparım. Eliptik yetiyor. 30 dakikalık çok yakıyor. Eliptik hem basenleri topluyor hemde bacakları sıkılaştırıyorHee o ok onun icinmi bir daa izliyim bakiym vallahi mantikli bende bir eliptik bisiklet istyorum D
Banada kesiin lazim turkce olanlari izledim simdi evt orda gosteriyo nefesi cok guzel birseymis bu yaÇok yediğimde karnım dolduğunda cardıo yaparım. Eliptik yetiyor. 30 dakikalık çok yakıyor. Eliptik hem basenleri topluyor hemde bacakları sıkılaştırıyor
Herşey annemin beni uyarmasıyla başladı. O gün bugündür 1 haftada karnım dümdüzleşti. Çok yarayacak ama sakın 200 300 yapayım demeyin bu hareketler fena yakıyor ben dayanamıyorumBanada kesiin lazim turkce olanlari izledim simdi evt orda gosteriyo nefesi cok guzel birseymis bu ya
Ben 50 yi gorursem iyi yarin basliyacagiimHerşey annemin beni uyarmasıyla başladı. O gün bugündür 1 haftada karnım dümdüzleşti. Çok yarayacak ama sakın 200 300 yapayım demeyin bu hareketler fena yakıyor ben dayanamıyorum
Tamam yaptıktan sonra haberdar et nasıl geçecek bakalım merak ediyorum. Şimdiden söyleyim yaparken bana hak vereceksinBen 50 yi gorursem iyi yarin basliyacagiim
Haha hemen yazacagim kalcaya baktim sadece 3 hareket var onlarda hep yaptigimiz zaten peki 2. Seviye nasil geciliyo bulamadimTamam yaptıktan sonra haberdar et nasıl geçecek bakalım merak ediyorum. Şimdiden söyleyim yaparken bana hak vereceksin
Kalça çok sınırlı canım. Benim diğer sayfalarda squatın çeşitleri bile yok. Ben squat zamanımda sumo squat 200 tane yapıyorum iç bacaklarım yok oldu. Ardından 50 6 kg ile yapıyorum 100 tane de 12 kg ile normal squat yapıyorum. Ve en çok sevdiğim zorlansam da kalça germe sağ sol bacakla 3 kg kaldırarak yapıyorum.Haha hemen yazacagim kalcaya baktim sadece 3 hareket var onlarda hep yaptigimiz zaten peki 2. Seviye nasil geciliyo bulamadim
Valahi ben 2 kg ile yoruluyorum daha kalca germe suanda fena yakiyo beni simdilik kalsin agirlikKalça çok sınırlı canım. Benim diğer sayfalarda squatın çeşitleri bile yok. Ben squat zamanımda sumo squat 200 tane yapıyorum iç bacaklarım yok oldu. Ardından 50 6 kg ile yapıyorum 100 tane de 12 kg ile normal squat yapıyorum. Ve en çok sevdiğim zorlansam da kalça germe sağ sol bacakla 3 kg kaldırarak yapıyorum.bundan kullanıyorum sonra esneme hareketlerini aralarında devam ettiriyorum.
Ben geldim yorgunluktan olmus bitmis bir haldeyim omuz calistim sonra karina gectim bitirdi beni ilk 3 haraket 50 yaptim sonra 4. Beni cok zorladi bacaklari havaya kaldrma 30 yaptim 5. Haraket 30 baktim halim kalmadi 20 ye dustum bide boynumdaa agridi ondan ama bttikten sonra kaslar hemen belirginlesti foto cektim koyarim sonra kalcaya gectim oldm bittim kisacaTamam yaptıktan sonra haberdar et nasıl geçecek bakalım merak ediyorum. Şimdiden söyleyim yaparken bana hak vereceksin
Biter bitmez hemen o kaslarin belirginlesmesi yok mu sorma gitsinBen geldim yorgunluktan olmus bitmis bir haldeyim omuz calistim sonra karina gectim bitirdi beni ilk 3 haraket 50 yaptim sonra 4. Beni cok zorladi bacaklari havaya kaldrma 30 yaptim 5. Haraket 30 baktim halim kalmadi 20 ye dustum bide boynumdaa agridi ondan ama bttikten sonra kaslar hemen belirginlesti foto cektim koyarim sonra kalcaya gectim oldm bittim kisaca
hee koydum o halleri çok guzeldi ama şuan oyle belirgin değillerBiter bitmez hemen o kaslarin belirginlesmesi yok mu sorma gitsin.. tamam takipteyim bekliyorum fotoğraf.
Hızli yaptığında kaslar çalışmaz. O yüzden yavaş ve orta tempoda yaparsan kaslar çok iyi çalışır. Evet şimdi ağrıyorsa doğru yaptin ve gelişme oluyor. :)merhaba bayanlar bende bi süre önce başladım squat'a, ilk hızlı yapıyordum hiç içe yaramıyordu (bence) dün yavaş yavaş yaptım bacaklarım feci ağrıyor bu iyiye işaret sanırım
harika teşekkür ederimHızli yaptığında kaslar çalışmaz. O yüzden yavaş ve orta tempoda yaparsan kaslar çok iyi çalışır. Evet şimdi ağrıyorsa doğru yaptin ve gelişme oluyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?