Squat hakkında herşey !!!

Haha oyle mi diyorsun ben hic sanmiyoru yahu kalcada varmis onuda indireyim bakiyim neler varmis
Bende kalça, göğüs ve karın 3 ü yüklü. Hemen onları görür görmez spora başlıyorum. Birde bu hareketleri yaptığımdan beri cardıo yu 2 haftada 2 3 kez yapar oldum. Fena yakıyor

Bende kalça, göğüs ve karın 3 ü yüklü. Hemen onları görür görmez spora başlıyorum. Birde bu hareketleri yaptığımdan beri cardıo yu 2 haftada 2 3 kez yapar oldum. Fena yakıyor
Sen cardiodami yapiyosun aa bilmiyodum video seklinde de vermisler egserszleri o sekilde baktim ama nefes olayini goremedim

Sen cardiodami yapiyosun aa bilmiyodum video seklinde de vermisler egserszleri o sekilde baktim ama nefes olayini goremedim
Nefes olaylarında ağızlarında ok işareti çıkıyor verip almaları dikkatli bak. Cardıo kilolu zamanlarımda çok yapardım ağırlığa başlayınca azalttım yemekleri kaçırdığımda cardıo yapıyorum

Hee o ok onun icinmi bir daa izliyim bakiym vallahi mantikli bende bir eliptik bisiklet istyorum D

Hee o ok onun icinmi bir daa izliyim bakiym vallahi mantikli bende bir eliptik bisiklet istyorum D
Çok yediğimde karnım dolduğunda cardıo yaparım. Eliptik yetiyor. 30 dakikalık çok yakıyor. Eliptik hem basenleri topluyor hemde bacakları sıkılaştırıyor

Çok yediğimde karnım dolduğunda cardıo yaparım. Eliptik yetiyor. 30 dakikalık çok yakıyor. Eliptik hem basenleri topluyor hemde bacakları sıkılaştırıyor
Banada kesiin lazim turkce olanlari izledim simdi evt orda gosteriyo nefesi cok guzel birseymis bu ya

Banada kesiin lazim turkce olanlari izledim simdi evt orda gosteriyo nefesi cok guzel birseymis bu ya
Herşey annemin beni uyarmasıyla başladı. O gün bugündür 1 haftada karnım dümdüzleşti. Çok yarayacak ama sakın 200 300 yapayım demeyin bu hareketler fena yakıyor ben dayanamıyorum

Herşey annemin beni uyarmasıyla başladı. O gün bugündür 1 haftada karnım dümdüzleşti. Çok yarayacak ama sakın 200 300 yapayım demeyin bu hareketler fena yakıyor ben dayanamıyorum
Ben 50 yi gorursem iyi yarin basliyacagiim

Tamam yaptıktan sonra haberdar et nasıl geçecek bakalım merak ediyorum. Şimdiden söyleyim yaparken bana hak vereceksin
Haha hemen yazacagim kalcaya baktim sadece 3 hareket var onlarda hep yaptigimiz zaten peki 2. Seviye nasil geciliyo bulamadim

Haha hemen yazacagim kalcaya baktim sadece 3 hareket var onlarda hep yaptigimiz zaten peki 2. Seviye nasil geciliyo bulamadim
Kalça çok sınırlı canım. Benim diğer sayfalarda squatın çeşitleri bile yok. Ben squat zamanımda sumo squat 200 tane yapıyorum iç bacaklarım yok oldu. Ardından 50 6 kg ile yapıyorum 100 tane de 12 kg ile normal squat yapıyorum. Ve en çok sevdiğim zorlansam da kalça germe sağ sol bacakla 3 kg kaldırarak yapıyorum.
bundan kullanıyorum sonra esneme hareketlerini aralarında devam ettiriyorum.

Valahi ben 2 kg ile yoruluyorum daha kalca germe suanda fena yakiyo beni simdilik kalsin agirlik ilerleyen zamanlarda insalllaah

:) LYS mi , o kadar genç mi görünüyorum diye espri yapmak isterdim ama yapmiim yok canım ben 7 yıllık mühendisim, çoktaaan bitti o işler benm için, benm hazırlandığım sınav uzmanlık sınavı... zor yaa ama keşke LYS ye hazırlanıyo olsaydım, öyle isterdim ki o günlerime dönmeyi neyse...
bunu duyduğuma yani ara vererek squat yapmanın sakıncası olmadıgını duyduğuma çok sevindim ne zaman fayda görcem ben yaaaa.... çok sabırsızlanıyorum daha yarın 18. günüm olcak, offff

Tamam yaptıktan sonra haberdar et nasıl geçecek bakalım merak ediyorum. Şimdiden söyleyim yaparken bana hak vereceksin
Ben geldim yorgunluktan olmus bitmis bir haldeyim omuz calistim sonra karina gectim bitirdi beni ilk 3 haraket 50 yaptim sonra 4. Beni cok zorladi bacaklari havaya kaldrma 30 yaptim 5. Haraket 30 baktim halim kalmadi 20 ye dustum bide boynumdaa agridi ondan ama bttikten sonra kaslar hemen belirginlesti foto cektim koyarim sonra kalcaya gectim oldm bittim kisaca

Biter bitmez hemen o kaslarin belirginlesmesi yok mu sorma gitsin .. tamam takipteyim bekliyorum fotoğraf.

merhaba bayanlar bende bi süre önce başladım squat'a, ilk hızlı yapıyordum hiç içe yaramıyordu (bence) dün yavaş yavaş yaptım bacaklarım feci ağrıyor bu iyiye işaret sanırım

merhaba bayanlar bende bi süre önce başladım squat'a, ilk hızlı yapıyordum hiç içe yaramıyordu (bence) dün yavaş yavaş yaptım bacaklarım feci ağrıyor bu iyiye işaret sanırım
Hızli yaptığında kaslar çalışmaz. O yüzden yavaş ve orta tempoda yaparsan kaslar çok iyi çalışır. Evet şimdi ağrıyorsa doğru yaptin ve gelişme oluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…