Squat hakkında herşey !!!

merhaba ben de ara sıra 10-15 tane yapıyordum ama bugün tam anlamıyla başladım, düzenli yapıcam inşallah..
birşey sormak istiyorum..ben yarısını bu şekilde yarısını da bacaklar iki yana açık (iç bacakları daha çok çalıştırıyor) şiekilde yapsam olurmu ki
 
7. gündeyim günde 75 squat ancak daha henüz kalçamda ağrı falan yok
birtek ön bacağımın üst kısımları acıyor ilk günler kadar olmasada acıyor

ne zaman kas oluşmaya başlayacaktır sizece
hala lop lop duruyor da
 
 
Canim.
Canim mrb ben 1.61 boyunda ve 80 kiloyum ust bolgemde degil ama kalcam ve bacaklarimda vucudumun tum kilolari bu egzersize bugun basladim fakat yinede sormak istedim benim gbi ölculere sahip birine etkisi nasil olur yada bir etki gorurmuyum? :)
 
Kilo boy... sanırım öneremiyorum :/
 
Normal squatta bacakların ön kısımları ağrıyor. Diger squat çeşitleri kalçayı çalıştırıyor.

Canım diğerleri hangisi? İyice yere yakın inilerek yapılan squatı yaptım bugün. Dün de klasik olanı yaptım. Ama ikisinde de üst ön bacaklarım kopuyor agrıdan kalçalarımda agrı yok hiç. 2.gün bitti.
 
Kızlar benim 2.günüm daha önce squat, kikboks, plates yapıyordum (düzensiz)
Ama bırakmıştım son 3 aydır.
Dün tekrar başladım bu topiği iyiki bulmuşum.
55 yaptım bugün yarın 60 inşallah
 
Tskkur ederim :) keske yapmadan once sorsaymisim cunku bugun feci haldeyim dun 30 tane yaptimda :) bianda gaza gelip :)
Canım inan bana çok zor olur kiloyla. Ağrılar seni bırakmaz. Kesinlikle sana önerim cardıo yapmalısın. Bol koşu, yürüyüş, bol beslenme, bisiklet yağ yakıcı hareketleri yapıp direkt squat. Yağla beraber asla squat yapılmaz. Çünkü yağ kasa dönüşmez canım ağrılar sakatlıklar meydana gelir..
 
Visenya 116 sayfanın hepsini okuyup 15 gün önce squata başladım. 7. günde yanlış yaptığımı fark edip baştan almaya karar verdim bugün yine 7. gündeyim :)

Boy 163 kilo 55.5 bacaklarım bence biraz kalın üst bacak 56 cm sence squata devam etmeli miyim? burası eskisi kadar aktif değil gibi ama yine de sorulara cevap vermeye çalışıyorsun sanırım :)
 
Her girdiğimde sorular varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Boy kilo orantınız oldukça iyi. Size önerim squata başlamadan önce bol esneme hareketleri yapmalısın vucudunuzu ayaklarınızı esnetin ısının. Sonra squata başlayın. Karşınıza ayna alın yanlış veya doğru yapmaktan emin olmak istiyorsanız ayna karşısında yapın. 1 ay bacaklarınız alışınca squatı çeşitleriyle beraber yapmanı önereceğim size. :) Squata devam :)
 

Başlamadan değil de bittikten sonra esneme hareketleri yapıyordum o zaman artık başlamadan öne yaparım :) 1 ay dolunca yazarım buraya etkisi olup olmadığını :)

Önceden bacaklarım kalınlaşır diye pek bulaşmıyordum ama Squata sizin sayenizde başlamış oldum sayfalarca çok iyi anlatmışsınız gerçekten :)
 
Kalınlaşmaz merak etmeyin en fazla protein tozları ve çok kg ağırlıklarla çalışırsanız az kalnlaşır erkekler gibi değil hormonlarımız. Bekliyorum gelişmeleri :)
 
 
Son zamanlarda asiri çıkık siskin popolar moda oldu. Ama benim hosuma gitmiyor bu program sonrasi büyüme oldu mu poponuzda yoksa var olan hali daha sıki mi oldu? Bir de sifir göbek nasil oldunuz. Cok zayif insanların dahi hafif gobegi olabiliyor. Beslenme ve spor bilgisi alabilir miyim?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…