daha bir kaç gün oldu 2 doktora gittim ikiside kız dedi bir %80 kız dedi:) darısı başınıza şu çin takvimi var ya genelde doğru çıkıyor:)
içimde kelebekler uçuşuyor sanki
bu arada ben cinsiyet en en erken 4. ayda öğreniliyor diye biliyorum da yanlış biliyormuşum demek ki
yakınsa özel esenler hayat hastanesi doktor fahri beye git mutlaka soylüyor:) ve muaynesi 32 tl 2li teste 85tl
eltimede %70 erke dedi tuttu bana %80 kız dedi dr alli paşa bey de kıza benziyor dedi ethica hastanesi 2li test test 150 tl fikrin olsun
ben ikili test yaptırmadım kızlar. bir kaybım olduğunu da düşünmüyorum
ben ikiliyi yaptıracam da 3 lüyü yaptırmıcam gerek yok ... aslında bana kalsa bende yaptırmam ama eşim yaptır diyo illa
ya doktorum down sendromu var mı diye bakıyoruz dedi. ben de dedim Allah korusun varsa tedavi edebilecek misiniz karnımdayken. yok dedi doktor tedavisi yok. e dedim o zaman ne gerek var kendimi kasıcam boşuboşuna. ki zaten doktorum da yaptırma taraftarı değildi. çoğu zaman var deniyor çocuk bir doğuyor sapasağlam dedi ve ben bunun örneğini de çok gördüm hayatımda. bence hiç gerek yok. ama tabi ki tercih meselesi
zaten maşallah bebeğimin ense kalınlığı da burnu da normal görünüyor ultrasonda
Merhabalar ben 5 hafta 5 günlük hamileyim.Henüz doktora gitmedim.Zaten öğreneli 3 gün oldu.Sizlerin kan tahlil sonucu kaç çıktı?Benim 139.44 tü 5+2 iken doktora ne zaman gitmeliyim ne zaman kesesi ve kendisi görünebilir?
6 haftalık hamişim ama 5. haftada ilk kez gördük ultrasonda ßenim kese 1.5 cm çıkmıştı ultrason Görüntüsünde doktor herşey Normal demiştislm kızlar bende 5+5 haftalıgız 5 haftalıkken kesemızı görduk sankı bıraz kuçuk gıbı dedı emın olamadı baska bır hastaneyede gıdersın dedı bana.bu gıttıgım devlet hastanesı kesemın boyutu 7 mm sızınkıler kaçtı acaba.kıme sorsam 5 mm 6mm 7.2 mm dıyor ozaman benımkıde normal degılmı
Yeni aramıza katılan hamişlerimiz HoşgeldinizZeynep'im nerelerdesin yeğenimiz Nasıl
ben kocaelideyim cnm bakalım bi doktoruma sorayım söleyecekmi artık sölemessede beklicez ne yapalım:)
burdayım canım iyiyiz çok şükür. siz nasılsınız bakiim
iyiyiz Canım teşekkürlerdenk gelemedik yine ßi türlü ( 7. haftamıza az kaldı birde yarılasak daha ßi sürü zamanımız var
kızlar,öncelikle herkesi tebrik ederim.allah hepimize saglıklı sıhatlı kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.
ben de şu an 7+3 hamileyim.iki muayenemde de ancak vajinal olarak görülebildi bebeğim.
kalp atışlarını da gördük.ama duyamadık.sanırım ultrason cihazıyla alakalı.bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra.
yani bebeğim 3 aylık olacak bir dahaki gidişimde.şimdi ben sırf kalp atısını duymak için başka bi dr. gitsem sizce abartmış olur muyum ?) 1 ay bekleyemem gibi geliyor.
bir de benim 2 gündür çok fazla belimde ve kalçamda ağrı var.bu dönemde normal mi?
belimde bundan 6 ay önce fıtık başlangıcı vardı.onunla alakalı olabilir mi?
bel fıtığı olup hamile kalan arkadaşlar varsa onlar da tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen.
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?