bilmiyorum ki canım ben hiç ishal olmadım hamilelik sürecimde. arada bir kısa süreli rahatlıyorum sonra tekrar kabızım. ne desem yalan olur...
ama kontrole gitmene gerek olacağını sanmıyorum. telefonu varsa doktorunun arayıp sor eğer gel bir bakalım derse gidersin. tedirgin olma hemen. sen endişelenince bebeğin de etkilenir annesi
hamileyken ishal olan arkadaşlar aman suyu asla ihmal etmeyin bol su için ....ishale kusmada eşlik ediyosa muhakkak dr a gidin..aksatmayın sakın bebek susuz kalır sonra....
yok canım geçen sefer daha erkendi ama biz görür müyüz acaba dedik. bizimki atmış bacak bacak üstüne ağzını açıp su yutup baloncuk yapıyor. (maşallah) tabi rahat annesinin karnı(nasıl su yutar ki dersen bilmiyorum doktor öyle dedi)
inşallah 27sinde gösterirse rahatını bozup öğreniriz diye düşünüyoruz. doktorumuz bakacağımızı söyledi
oyy yerim ben onu yaabenim eltim 3 ayını doldurduktan sonra öğrenmiş renkli ultrason ile ... benim kontrolüm var şimdi 3 hafta sonra 13. haftamda gidecem nasipse ama öğrenemem büyük ihtimal çok erken demi:) ya bnmde ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım böle hep görmek istiyorum onu:) en son 8 haftalıkken gördüm küçücüktü sadece kalbi hareket ediyodu şimdi çok merak ediyorum elleri ayakları oluşmuşmudur diye:)
ben 16 da öğrenmiştim cinsiyeti..daha erken yanıltmıştı kız sanmıştı dr...
sağol tatlım bol bol sıvı alıyorum artı maden suyuda içiyorum herhalde bişe olmaz bu arada ne güzel senin mutlu sona ulaşmana çok az kalmışrabbim hayırlısı ile kucağına almayı kokusuna doymayı nasip etsin inş cnm
ewet en kesin 16. hafta diye biliyorum bende.. oğluşun olacak he annesi:) rabbim nazarlardan korusun
oyy yerim ben onu yaabenim eltim 3 ayını doldurduktan sonra öğrenmiş renkli ultrason ile ... benim kontrolüm var şimdi 3 hafta sonra 13. haftamda gidecem nasipse ama öğrenemem büyük ihtimal çok erken demi:) ya bnmde ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım böle hep görmek istiyorum onu:) en son 8 haftalıkken gördüm küçücüktü sadece kalbi hareket ediyodu şimdi çok merak ediyorum elleri ayakları oluşmuşmudur diye:)
yani erken sanırım. benim de 13. haftamdı. ama öğrenemedik. doktorumuz da erken olduğunu söylemişti. kayınvalidemler filan ısrarla erkekse 3. ayda belli oluyor diyorlar ama ben pek sanmıyorum açıkcası. galiba pek de önemsemediğim için cinsiyeti. ne olursa Rabbim hayırlısını versin
doktoruna sorduktan sonra ishal konusunda bize de bilgi verirsen sevinirim. başımıza gelirse az çok bilgimiz olsun doktor cümleleriyle
merak etme 16 cı haftada görürsün erkekse pipiyi....allah gönlünze göre versin..hayırlısı olsun...
hepinizin gözü aydınbide kıpırdasında öyle görün miniklerinizi:))
benim kızımda 13+3 haftalık
evet cnm ...öncesinde görememişti dr um pipiyi....sende kesin o zaman daha emin olursun... çok güzel bi duygu ama...darısı başına....amin inş..eşinle git öğrenmeye..çok heyecanlı oluyo....
hepinizin gözü aydınbide kıpırdasında öyle görün miniklerinizi:))
benim kızımda 13+3 haftalık
evet geçmiyo sezeryan olsa günün bellide benm gibi normal istersen valla geçmiyo.. bekliyorum her an bide can yakıyo artık büyüdükçe sıpa.... ama her ayı farklı bi tecrübe....en rahat dönemler 6 7 8 ci aylar...uykuda tutmuyo düşün düşün...inş sağ sağlim bu günlere gelirsiniz sizlerde....aslında benim pek de merak ettiğim yok açıkcası ama eşimin ailesi merakla bekliyor
benim için hiç farketmez. kızım da olsa havalara uçarım da oğlum da
Rabbim hayırlısını versin imanlı sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
bu arada son günler pek geçmiyor diyorlar. öyle mi hakikaten
ayy şimdiden bile o kadar heyecanlıyımki anlatamam cnm yaa 6 haftam var daha nasıl geçicek bilmiyom valla rabbim hayırlısını versin inş.. sanada tek avazda doğum nasip etsin inş güzelim
evet geçmiyo sezeryan olsa günün bellide benm gibi normal istersen valla geçmiyo.. bekliyorum her an bide can yakıyo artık büyüdükçe sıpa.... ama her ayı farklı bi tecrübe....en rahat dönemler 6 7 8 ci aylar...uykuda tutmuyo düşün düşün...inş sağ sağlim bu günlere gelirsiniz sizlerde....
amin cnm inş inş normal olur son anda bi sıkıntı olmaz.....hepimiz sağ sağlim kurtulalım inş..zaman inanın göz açıp kapatıncaya kadar geçiyo.....keyfini sürün..
evet geçmiyo sezeryan olsa günün bellide benm gibi normal istersen valla geçmiyo.. bekliyorum her an bide can yakıyo artık büyüdükçe sıpa.... ama her ayı farklı bi tecrübe....en rahat dönemler 6 7 8 ci aylar...uykuda tutmuyo düşün düşün...inş sağ sağlim bu günlere gelirsiniz sizlerde....
gözün aydın tatlım aaa 13 haftalıkken hissedebiliyomusun ne güzelllne zaman öğrendin cinsiyetini tatlım
kıpırdasın derken?
benimki geçenlerde hafif bir kıpırdadı galiba böyle kalp atışı gibi enteresan bir şeydi
maşallah kızına
kelebekler uçuşuyor içimdeeeee:) arısı başınıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?