- 16 Ekim 2010
- 678
- 659
- 103
- 38
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Anormal bir durum yani hani kızsa dese yine anlarız da annesi gelene neden s... desin ki
Bir de kızınız onun kötü bir şey olduğunu nereden biliyor benimki ilkokulda bilmiyor öyle kelimeler
Yanındaki öğretmen bir şey demiş mi peki yani kötü bir şey dediğini ordan mı anlamış[ Kız bu lafı kızarak ve sesini yükselterek söylediği için direk kötü bi söz olduğu ordan anlaşılıyor zaten. Yani öle normal dememiş. Sesinde ki sinirden anlamış çocuk. Nası dedi diyorum mesela hani böle insanlar sinirlenince dişlerini kapatıp nefesi ile söyler gibi olur ya öle bi şeyler yapıyo. Öle diyo kızım. Hatta git kelimesini biliyor ama bana S.ktir ne ki falan dedi. Yoksa bizim evde küfür edilmez. Sadece bu öğretmen ve kızım varmıştı. Başka kimse yoktu ki diyor
Mrb kızlar. Sinirlerim çok bozuk. Size anlatıp bir nebze de olsa rahatlamak istedim.
Kızım 5,5 yaşında. Bu sene anaokulu na verdik. İlk başlarda çok istekli hevesli gidiyordu. Son zamanlarda gitmek istemiyorum demeye başladı. Kızım ne oldu diyordum bişey yok istemiyorum. Gitmicem diyordu. Bugün yine pzt okula gitmesem anne dedi. Tamam gitmeyebilirsin. Ama bunun bi sebebi varsa bana anlatırsan mutlu olurum dedim. O da bana dedi ki, Anne sen bi gün beni okuldan almaya gelmiştin. Yardımcı öğretmen beni sana getirirken hadi s.ktir git dedi bana dedi. O yuzden Ben o okulu istemiyorum dedi.
Ben şok oldum tabiki. Kızım yanlış duymuş olmayasın dedim. Yok anne zaten öğretmen yanımdaydı ve kapıya doğru gelirken bizden başka kimse yoktu dedi. O öğretmeni görürsen tanır mısın hatırlar mısın dedim. Evet biliyorum o öğretmeni. O okula gitmeyim anne dedi. Öyle işte. Ben çok üzüldüm çok sinirlendim. Şimdi ben pzt günü okula gidip müdürle görüşeceğim. Şimdi bu öğretmen kızıma bu kelimeyi sarf ederken bana söyler diye hiç mi korkmadı? Hiç mi çekinmedi? Bu kısmı anlamakta güçlük çekiyorum. Benim kızım da hani öyle yalan söyleyen bi çocuk değil ki. Uydurmaz yani. Şimdi bu öğretmen inkar edecek. Kabul eder mi hiç? Çok sinirliyim. Çok üzgünüm.
Dedi zaten. S.ktir ne ki dedi hatta. Bunun kötü bişey olduğunu öğretmenin o an ki ses tonundan anlamış. Nasıl dedi diyorum. Hani böle insanlar dişlerini kapatıp ağzının içinde böle sesli bi şekilde kızarlar konuşurlar ya onun gibi şeyler yapıyo. Yani o kelimeyi kullanmasa bile hadi git kelimesini o şekilde söylemiş olsa bile çocuğun hoşuna gitmez bu durum. Azarlanmak. Anlar yaniNormal olan bu, 5 yaşındaki çocuk s.ktir git ne demek nereden biliyor?
Hayır ailede bu küfür varsa zaten çok sıkıntı.
Çocuk okula gitmek istemiyorum diyor, anneye anlamını sormuyor, küfürün ne demek olduğunu biliyor yani
Aileden ya da arkadaş çevresinden duyduysa öğretmeni sevmediyse bana s.ktir git dedi diyebilir.
Hergün uça uça giden kız, birden böle oldu. Sende gel sınıfa sende gir demeye başladı.Yalan söylemiyor kızın aksi halde soğumazdı okuldan...
şikayet ettikten sonra kıza biraz tehdit vari konuş tenhada...
Bu haberde bahsi geçen anaokulu benim evimin hemen ilerisinde. Bunu duyduğumdan beri artık hiç şaşırmıyorum.
http://www.aksam.com.tr/yasam/anaokulunda-tacizin-belgesi/haber-533392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?