Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

Ben bu kreş mevzularına ayarım çete olmuş şerefsizler..Gidip bir şey söyleyince sen suçlu çıkıyorsun.
İşini iyi yapan özel kreş görmedim.

Muhtemelen demedin deyip bide uste cikmaya calisir.cocuk yalan soyluyor felan deyip ama siz sikayet edin mutlaka.

okula kızınızla birlikte gidin kızınıza birde müdürün yanında anlatmasına rica edin sonra müdür bu öğretmenin okulun kalitesini düşürdüğünü kızınızla yan yana gelmesini istemediğinizi söyleyin yok böyle bir terbiyesizlik ya 5,5 yaşındaki çocuğu bırak hiçbir çocuğa kullanılmaması gereken bir kelime . Ben agresif bir kişilik olarak direk stajının yanmasını sağlarım ama siz yine çok sakinsiniz bence

Dedi zaten. S.ktir ne ki dedi hatta. Bunun kötü bişey olduğunu öğretmenin o an ki ses tonundan anlamış. Nasıl dedi diyorum. Hani böle insanlar dişlerini kapatıp ağzının içinde böle sesli bi şekilde kızarlar konuşurlar ya onun gibi şeyler yapıyo. Yani o kelimeyi kullanmasa bile hadi git kelimesini o şekilde söylemiş olsa bile çocuğun hoşuna gitmez bu durum. Azarlanmak. Anlar yani

Ozellikle buyuk yas gruplarinin (3 yas ustu) ogretmenleri ne cesaretle boyle davranabiliyor anlamiyorum. Bu cocuklar okulda ne yasasa eve gelip anlatıyor. Nasil bir rahatlik bu nasil bir cesaret!

Otu copu bimere yazan velilerden öggg geldi. Hep buna kekoluk olarak bakmisimdir.
Ama bu olay tam bimerlik. Adini ogren yaz bimere suya sabuna dokunmadan halletdersin bu isi.
Sorun kpssden puan alip yeterli gorulmek degil. 15 le 17yle atanan ogretmen de gordu zamaninda bu gozler.
Psikolojik mulakat+sinav sart!

Allah yarattı demem yakasına yapışır o küfür eden dilini koparırım

Arkadaşı söylemiş olabilir o kelimeyi ispiyonlamak olsun istemeyip öğretmeni demiş gibi anlatıyor olabilir.. en iyi ihtimalle.. okula gitmek istemiyorum demese o kelimenin anlamını merak edip senaryolastirmis olabilir derdim çünkü kötü bişey olduğunu bilip bu tür sorabiliyor çocuklar..

ya da gerçekten demiş olabilir ki inş böyle bir öğretmeni yoktur.. tabi o kişi lise çocuk gelişimi mezunu çok genç bi kız gibi geldi bana.. öğretmen diyoruz ama.. yardimci abla falan mı? Ne olursa olsun dememeli tabiki..

söyledi ıse asla kabul etmez ispat mümkün olmuyor maalesef.. kizim 4.5 yaşında herseyi anlatıyor kendi ile ilgili etrafta olan biten magazin muhabiri gibi :) bunu ilk gün söyledim kızım böyledir diye.. "ona göre" dedim yani:) maalesef neler neler anlatıyor ispat ne mümkün..

Bugün bunu diyenin yarın taciz etmeyeceği ne malum? Ben olsam şikayet ederdim.

Büyük ihtimallé kiz meslek lisesi öğrencisi bir ergendir bu öğretmen denilen kişi.
Ne hadsizler var.
Bizdeki de sürekli facebooka giriyordu geçen yıllarda. Öğretmene dikleniyor kendi aralarında kavga ediyorlardı.
Daha kendileri buyumemiş çocukları , öğretmen diye sınıfa sokmamalari lazım.

Çocugun yalan söylediğini zannetmiyorum. Bırak küfürü kaşını bile kaldırsa öğretmen,cocuk rahatsız olur. Okula gitmek istememesi falan da belliki hoşlanmadığı bir davranışa maruz kaldığının kanıtı.

Bir şeyler yapın mutlaka. Ama sessiz kalmayın lütfen. Kimsenin çocuklarımızın ruhunda yara açmaya hakkı yok.

Sınıf öğretmeniyle görüşün önce mutlaka bir çaresine bakacaktır.Stajer'e siz birşey demeyin sağlıklı bir ķişiye benzemiyor yani çocuğu teslim ederken böyle birşey diyorsa normal değil. .Sonra çocuğunuza ters birşey yapmasın

Mudur beyle konustuktan sonra bimere yazin mutlaka. Onlar genis capli sorusturma baslatirlar. Cocugunuzu okuldan sogutan cezasiz kalmamali. Buna maruz kalan benim cocugum da olabilirdi. Lutfen boylelerinin uzaklaşması icin caba gosterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…