Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

Umarim şaka yapmıştır

Yapıyorlar böyle aptalliklar bazen. Bende bu tip bir şeye şahit oldum. Kaldı ki televizyon da alasi var.

Müdüre gidin direk. MEB e de gidin hatta çünkü mudur resmi bir işlem yapmaz kendi okulu kendi personeli

Hayret bişey okurken sinirlendim küçücük çocuğa böyle bir kufuru nasıl edebilir kesinlikle ilk işiniz pazartesi günü gidip konusmak olsun böyle bir lafın hafife alınacak bir tarafı yok

Demiştir bu kesin. Çünkü lise öğrencisi çocukla muhatap edilmez sadece uzaktan eğitimi izlemesi sağlanabilir bence.
Ayrıca bence okul müdürü ile konusun. Bunda inkar edecek birsey yok, küçük çocuk bunu akıl edemez. Deyin ki" size güvendiğim için çocuğum burda ama bu kişi istemiyorum. Çünkü bugun bunu yapan yarın ne yapmaz."

Zaten o okuldan alıcam arkadaşlar. Kararım kesin. Çünkü çocuk 3 gündür okula giderken dudağı büzük bi şekilde biniyor arabaya. Böh desen ağlıcak bi şekilde. Hani bunu duymamış olsam böle bişey olmamış olsa, geçer sonra alışır falan diye düşünecem ama aklına geliyordur belki her seferinde. Ki öyle. Kötü etkilendiğini düşünüyorum.

O kız olmasa okulda severek gidecekti.. okuldan alma konusunu iyi düşünün derim.. acele karar vermeyin..

Aynı sizin bu cevabınızı annem de söledi bana. Ona da anlattım. Annem dedi ki yalan sölicek olsa bile bu küfürü kullanmaz. Yani yalanına böle bi şeyi katmaz dedi.

Pazartesi müdürle özel olarak bunu konuşuyosunuz ve o kendini yardımcı öğretmen zanneden şahısla da müdür konuşuyor. Çocuğunu böyle bi yalan söylemez. Anlamını bilmediğini ve size sorduğunu yazmışsınz. Ayrıca çocuğa kzgın bi şekilde güle güle demek bile psikolojik şiddettir. Çocuklar kelimelerden çok o anki ifademize tonumuza dikkat ederler ve sandığımzdan daha çok etkilenirler

Aynen öyle. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Zaten sorduğunda kötü bişey olduğunun farkındaydı. Sadece kelime anlamı olarak merak ettiğini düşünüyorum. Hele bi de öğretmenin söyleyiş tarzını sorduğumda ki ifadesi. O ifade ile söylenen bi merhaba, bi hoşgeldin kelimeleri bile bi anda kötü kelimelere dönüşebilir. O söyleyiş tarzından...

Mutlaka şikayet edin ama burada kafama takılan bir husus var.
5.5 yaşındaki bir çocuk o kelimenin anlamını bilip içerleyemez :/
Tuhaf geldi,çocuğunuz yalan söylemiş de olabilir,temkinli olun ve gözlemleyin bence.
Benim k0mşumun oğlu da benzer bir şikayetle gelmişti sonra sınıf arkadaşının söylediği çıktı ortaya aile de çok mahçup oldu okula karşı.

siz bu işim peşini kesinlikle bırakmayın

Kızım anaokuluna giderken bize öğretmeni Hakkı'nda öhle şeyler söylediki biz soluğu okulda aldık. Teferruata girmeden anlatıyorum. Sonuçta öğretmen hastanelik oldu. Sonuçta kızımın öğretmene kızdığı için yalan söylediği ortaya çıktı. Biz çocuk böyle şeyleri bilmez evde böyle konuşulmaz o yüzden kızım doğruyu söylüyor diye kendimize güveniyorduk ama malesef arkadaşlarından tv den öğrenmiş ve hayal dünyası ile birleştirmiş. Sonuç kendimizi affettirmek için günlerce uğraştık.
Benden size tavsiye önce öğretmenle görüşün zaten tavrından anlar ona göre de şikayet edersiniz.

Böyle insanlara çocuk emanet edilmez valla rezil rüsva eder birde dava açardım şahsen yakardım mesleği, böyle evrimini tamamlayamamış mahlukatların öğretmenlik yapmaması gerek

Stajer ise ogretmen ile görüşün ona anlatın. Stajerler genellikle lise ogrencisi oluyor o da cocuk iste bir kere uyari alsa korkar zaten.
Bahsettiginiz kisi ogretmense lütfen kendisini dinlemeden fevri davranmayın. Diger velilere de konuyu anlatmadan sorun ogretmenden memnun olup olmadiklarini. Sonuçta bir davranışı bir kere yapan birkac kere daha yapmaktan çekinmez.

Bilmiyorum arkadaşlar. Kafam o kadar karışık ki. İnanın Kendi çocuğum diye demiyorum. Çok uyumlu, uslu, akıllı, saygılı, duygusal, öle küfür yalan bilmeyen, etrafta parmakla gösterilen bi çocuk. O yuzden böyle bi şeyi kullanıp yalan söyleme seçeneği çok uzak geliyor bana..

çocuğunuzun yalan söylediğini düşünmüyorm kesinlikle. Tekrar etmek istedim

Şu kız çocuğuna öğretmen demeseniz artık.. Nerede görülmüş lise son sınıf öğrencisinin öğretmen olduğu ya da öğretmen denildiği..

O, oraya stajını yapmaya gelen ve sınıfın öğretmeninden not alan bir öğrenci..

Öğretmen öğretmen dedikçe siz;insanlar da o küfürü öğretmen söyledi sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…