Stajer öğretmen kızıma küfür etmiş

Buradaki çoğu kişi okuduğunu mu anlamamış çözemedim..Konuda bahsi geçen kişi öğretmen değil,stajyer öğrenci..Liseli bir ergen oraya gelip sınıfin öğretmeninden not alıyor,öğretmenin yönlendirmesiyle yapması gerekeni yapıyor,yani orada hiçbir fonksiyonu yok..
Bunu diyen kişi öğretmen değil kaldı ki hangi öğretmen der bunu akıl alacak bir durum değil..

Ben çocuğun yine de yanlış anladığı kanaatindeyim çünkü stajyer öğrenci buna cesaret edemez,korkar. Çocuk okula gitmemek için çeşitli bahaneler üretebilir;belki sınıfta bir arkadaşı demiştir bu kelimeyi duymuştur aklında yer etmiştir okula gitmemek için de bunu okulla bağdaştirmistir ve günah keçisi o kız olmuştur.

Ha eğer demişse ortada bir otorite boşluğu var demektir;stajyer öğrencinin çocuklara sinirlenmesi,cocuklarin üzerinde otorite kurmaya çalışması ve böylesine çirkin bir yaklaşımda bulunması öğretmenin yarattığı boşluktan kaynaklanır...

Arkadaşları dediyse ve öğretmen de o arkadaşına kızdıysa ordan kötü bisey oldugunu anlamıştır. Sonra da okuala gitmemek icin bahane olarak öğretmen söyledi olarak söylüyor olabilir. Cok fazla gördüm bu şekilde bahane üreten çocuklar. :) insallah bahane üretiyordur

Çocuğun yanında söylenmeyecek şey. . Ama okula gitmemek için bahane de olabilir. Başkalarından duymuş olabilir. Öğretmen dediye getirmiş olabilir

Çok üzüldüm gerçekten. İçimden inşallah çocuk yanlış anlamıştır bir öğretmen adayı bunu asla yapmamalı diye geçirdim. Siz söyleyin tabi ilk tepkisinden anlayabilirsiniz az çok diye düşünüyorum. Ve doğruysa sonuna kadar şikayet edin. Benim kızımda bu yıl beşe başladı iki tane öğretmen sürekli çocuklara aptalmısınız salaklar beyinsizler tarzında konuşuyormuş. Ben kızımı sürekli bunlar bile küfür sayılır sakın arkadaşlarına kullanma salak dahi deme derken öğretmenin çocuklara hitap şekli bu oluyor. Pazartesi bende bu öğretmenlere uyarmaya gideceğim.

Benimde ikizlerim var bende 3.5 yasinda gönderdim 1-2hafta guzelce gittiler bi kizim nazlanmaya basladi istemiyorum diye zaten nazli bi kizim... noldu diye konusmaya calistim ogretmen beni dovdu dedi...sok oldum diger kizima sordum kem kum etti ama biliyorum boyle bisey olsa ilk diger kizin aglayark analtir kardesime vurdular diye...gondermedim hatta okuldan aldim ama bu sebepten degil... cok gecmeden anladik arkadasiyla kavga ediyo ve cocuga vuruyo ogretmende ona kiziiyo benimkinin agrina gitmiş ayrica istemediği seyleri asla yapmak istemez uyku saatleri uyumuyo falan...diger kizim ise gayet mutlu gitti...
Tabikide gidip konusacaksin ben oyle yapmistim ama kesin ifade ile degil boyle seyler soyluyo eger dogruysa tarzinda buna hic bir kurum izin vermez cunku eger boyle bisey varsada yoksada ikaz ederler bidahada yapamaz o sahis

Önce öğretmenle görüşün, sorun bakalım okulda canını sıkacak bir şeyler olmuş mu geçen hafta?
Sonra da stajyerin söylediklerini aktarın, gerekeni yapacaklardır.

Şeytan diyo git okula,yapış yakasına.Biz kıyıp diyemiyoruz evlatlarımıza o ne hakla der ya.Çocuğu okuldan soğutmuş resmen.

Stajyer olan kisi,cok programli liselerin stajyer ogrencisidir ogretmen degildir,anasinifinda bulunan ogretmenle ve mudurle konusun donem sonunda uygulamadan kalacak not versinler,sizde bizzat haddini bildirin

Yardımcı öğretmen dediğimiz genelde meslek liselerinde çocuk gelişimi okuyan stajerler oluyor. Asıl öğretmenle görüşün. Çözüm olmazsa idareye başvurun.

Müdürle falan konuşma direk gerzeği bul çocuğa böyle böyle demişsin bir daha duyarsam ağzını kulaklarına kadar yırtarım de, heralde bu dangozla istanbul türkçesiyle konuşmayacaksın

Ogretmen deyip de yargilamayin.Onlar biidiginiz lise ogrencileri.Cocugunuz baskasindan duydugunu da okula gitmemek icin uydurmus olabilir, dogru soyluyor da olabilir.Bence mudurle degil sinif ogretmeniyle konusun.

arkadaşlar 5 yaşında bir çocuk bunu söyleyen ya olmamışsa öyle birşey çok büyük vebale girer.bende bir öğretmenim böyle birşey varsa kesinlikle cezalandırılmalı stajyer ama çocuk sevmeyen bir anasınıfı stajyeri görmedim .önce öğretmenle görüşülüp stajyer izlenmeli hemen yaftalamamalı

Öğretmen yazmayın şuna yaaa. Okuyan da öğretmen dedi sanacak. Görün işte dünya kızımın oğlumun etrafında dönüyormuşçasına yetiştirilen çocukları. Kız meslek lisesi çocuk gelişi öğrencileri bunlar ve bu kelimeler sakız gibi ağızlarında.

Hem müdürle hem öğretmenle konuşun. Kızın kovulması çözüm olmaz. Başka yere verirler orada da bu çirkin şeyi yapar. Ailesiyle de konuşulmalı.

5 yaşında oğlum var seneye ana okuluna vericem sırf bu tür sebeplerden dolayı işime ara verip çocuklarıma kendim baktım bu tür şeyleri duyunca iyiki çocuğumu kimselere teslim etmemişim diye seviniyorum.. Belki çocuğunuz bahane ediyor da olabilir ama yinede böyle bir sözü birinden duyduğu kesin o nedenle mutlaka araştırın. kurum,şahıs kim olursa olsun şu zamanda kimseye güvenilmez bunu öğrendim...

Çok yakın anaokulu öğretmeni olan bir akrabam bigün aile sohbetinde kadınlar sordu buna
"Biz biriyle başa çıkamıyoruz hiç sinirlerin bozulmuyormu yahu"? Diye
Şöyle bir cevap vermişti.
"Çok sinirlendiğimde seviyor gibi yapıp çimdikleyerek hırsımı alıyorum" ben ŞOK
tüm sülalede çok mütevazi, çok naif biri olarak tanınır genelde.
O yüzden söylememiştir diyemeyeceğim.

Yüzüne bakarak mı dedi kızım dedim. Yok yanımda birlikte kapıya doğru yürürken dedi dedi. Okulda ki yardımcı stajer kızların hepsi Lise son sınıf öğrencisi. Staj yapıyorlarmış okulda.
Ben de konuyu okurken tam onu soracaktım stajyer dediğiniz lise öğrencisi mi diye evet yanılmamışım.
Çocuğunuz doğru söylemiştir .Ben de meslek lisesi çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği okudum üniversitede.
Biz de lisede staj yapardık ve bazı arkadaşlarım çocukların yanında saçma sapan hareketler yapardı.
Gerçekten bazı ergenler çok şuursuz oluyorlar.
Öğretmen duymamış olabilir dalgın olabilir duysa mutlaka kızardı diye düşünüyorum.Eğer duyup da bir şey demediyse mutlaka çocuğunuzun sınıfını değiştirin.
Ayrıca sadece müdürle değil o stajyer kızla da konuşun ağzının payını verin densizin.
İstemiyorsa bu mesleği başka liseye geçsin gerzek.

Önce kızımla birlikte müdüre gidip stajer kızın gelmesini mi isteyim, yoksa direk kızın yanına gidip onunla mı konuşayım? Karar veremedim. Bu ortamda kızımın da olmasını istemiyorum aslında

Önce kızımla birlikte müdüre gidip stajer kızın gelmesini mi isteyim, yoksa direk kızın yanına gidip onunla mı konuşayım? Karar veremedim. Bu ortamda kızımın da olmasını istemiyorum aslında

Once mudurle gorusup anlatin, yoksa kiz size iftira atar hakliyken haksiz durumuna dusurmeye calisir. Mudur ve ogretmenle konustuktan sonra stajerle gorusun

Kizinizin yanında konusmayin ama o kelimenin kullanilmasina sessiz kalmadığınızi gidip bu konuyu konustugunuzu da bilsin..

Suclamadan haber verme maksatli mudur ile konusurdum ben.. kız da gelir müdürün odasına.. şahidim olmadan konuşmam :)

zamanında böyle öğretmen olmayacak vasıfsızın biri bana saçında bit var vs diyerek ana okulundan soğumama sebep olmuştu. oysa annem her gün saçlarımla oynayan banyo sonrası saatlerce saçlarımı tarayan biriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…