- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
bu msj sonrası bırak elindeki teli ve sakince bekle aramaz ararsa ölü taklidi.Ya ben çocugu hazal diye kaydetmiştim de şimdi kaydı silip nasıl sadece numara ekranına giricemImTheDevil
Ee kardeşinden ara kendiniAradım kardeşimi ama cevapsız arama yazmadıben arayınca yazmıyoki biri arayınca yazıyo
tamam bu sert msjdan sonra bahaneye gerek yok sanırım morlini bozma sadece öylesine baktım de kızgın belli ki adam seni belki tam unutmuş hatırlattın zamanında adami sallamamissin kızgın kızgın.Kızlar bittim önce aradı şimdi de mesajnattı benimle ne derdin var numaramı nerden buldun dedi
Bayadır rüyamda görüyordum buldum numaranı iyi misin diye soracaktım son anda vazgeçtim, neyse iyiymişsin seninle bir derdim yok bir daha ulaşmam zaten deKızlar bittim önce aradı şimdi de mesajnattı benimle ne derdin var numaramı nerden buldun dedi
Pc varsa evde daha kolay Photofiltre indir selam naber olan mesajı olduğu gibi kopyala diğer yere yapıştır saati de ekrandaki sayıları kopyala yapıştır yaparak ayarla mesela saat 01 18 ya 01.20 yi bekle sonra 20 yi al 01 in üstüne yapıştır bitti gitti saat 8 de atmış gibi olurAaa çok güzel ben şimdi bunu deniycem yapamazsam gelicem birazdan deniyorum
evet hayal ismini sil yukarıda sadece numara yazsınYa ben çocugu hazal diye kaydetmiştim de şimdi kaydı silip nasıl sadece numara ekranına giricemImTheDevil
Yapamıyorum sana göndersem yapar mısınPc varsa evde daha kolay Photofiltre indir selam naber olan mesajı olduğu gibi kopyala diğer yere yapıştır saati de ekrandaki sayıları kopyala yapıştır yaparak ayarla mesela saat 01 18 ya 01.20 yi bekle sonra 20 yi al 01 in üstüne yapıştır bitti gitti saat 8 de atmış gibi olur
Kadınların elinden bir uçan bir de kaçan :)kadın dayanışması, yazdım bunu
Gönderdimevet hayal ismini sil yukarıda sadece numara yazsın
At hemen ikisiniYapamıyorum sana göndersem yapar mısın
Şuna bak ya kendi istek atarken iyi ben şimdi ona göstericemadamın içine nasıl oturduysa direk bu anı bekliyomuş derdin ne diye direk girmiş konuya
AttımAt hemen ikisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?