Hekimlerin çoğu yurtdışına gidiyor çalışma şartları kötü diye. Daha küçüksünüz birkaç yıla fikriniz çok değişebilir hele mesleğe atılın göreceksiniz zorlukları. Uzmanlık sınavı gece acil nöbetleri vs. Doktorların yaşantısı farklı baya yani. Yurtdışına gitmek isteseniz ne olacak mesela o gelebilecek mi?çok korkutucu..
Doktorun iş kaygısı olamaz mümkün değil:)aslına bakarsanız dediğiniz doğru. benim iş kaygım var onun yok en basitinden :) umarım mutlu oluruz
iki yıllık üniversite mezunu
nişan olacaktı ama bir tık erteledik. okul bitmeden zaten evlenmem, ben de akışta kalmak istiyorum ama annem, eğer okul bitince de içine sinmezse çocuğun hakkına girmiş olursun diyor. o yüzden sıkışmış hissediyorum şu an
Doktorun iş kaygısı olamaz mümkün değil:)
AhahahTine statusunu yukarda gostermeye calisan bir "tip okuyorum" mevzusu mu acabaHic iş kaygisi yasayan doktor görmedim duymadim.
okul bitmeden evlenmeyeceksen uzuun nisanlilik doneminin sana ne faydasi var da nisanlanmak istiyorsun?iki yıllık üniversite mezunu
nişan olacaktı ama bir tık erteledik. okul bitmeden zaten evlenmem, ben de akışta kalmak istiyorum ama annem, eğer okul bitince de içine sinmezse çocuğun hakkına girmiş olursun diyor. o yüzden sıkışmış hissediyorum şu an
kendi isini kursa "oh masallah tuttugunu koparan, akilli, caliskan biri demek ki. batsa da cikmayi bilir" derdi daha pozitif bakardi. bu cocugun sirketi babadan gelmeAnnen ne gibi farklılıklar gördüde kültüre, hakka takıldı ki? Zaten anlaşamamış veya sevmemiş olsan hiç başlamazdın. Ne güzel işini kurmuş adam. Sorumluluk bilinci varsa, sana ve görüşlerine hayat tarzına saygılıysa kafana takma. Senin gerçekten sevmediğini mi düşünüyor acaba?
Daha bu sabah şey okumuştum. Erkekler kendilerinden düşük statüde kadınlarla olabilirler ama kadınlar kendilerinden düşük statüde erkekle olamazlar, saygılarını hayranlıklarını yitirirler. Katılıyorum… Ayrıca çoğu erkek bu statü farkını kaldıramıyor zamanla, aşağılık kompleksine giriyorlar.kızlar merhaba. Bir seneyi az geçmiş bir ilişkim var. Ancak ailem statü farkımızdan eğitim farkımızdan dolayı istemiyor. maddiyatı benden iyi ancak benim kadar eğitimli değil. kültür farkı da getiriyor bu tabi kii. Seviyorum karakteri gayet iyi ama bu fark elbette bazen gündelik hayatımızda fark ediliyor. Bir yandan ailem de baskılıyor olmaması için. Siz ne düşünüyorsunuz
ben doktorum, o şirket sahibi. maddiyatı benden iyi ama eğitim ve kültür farkı bazen hissediliyor diyebilirim
Hayat sadece gündelik hayattan ibaret olmuyor.Gündelik hayatta otururken konuşurken, benim kadar bilgili olmadığını fark ediyorum. Müzik zevkimiz bile farklı. Ama birlikte çok güzel anılarda biriktirdik, romantik biri.
Gündelik hayatında farkedilen kültür farkı varsa bu evlilikte sorun olur. Karşı tarafı sadece karakteri ile değil fiziken,kültürel ve ahlaken hazmetmelisin.kızlar merhaba. Bir seneyi az geçmiş bir ilişkim var. Ancak ailem statü farkımızdan eğitim farkımızdan dolayı istemiyor. maddiyatı benden iyi ancak benim kadar eğitimli değil. kültür farkı da getiriyor bu tabi kii. Seviyorum karakteri gayet iyi ama bu fark elbette bazen gündelik hayatımızda fark ediliyor. Bir yandan ailem de baskılıyor olmaması için. Siz ne düşünüyorsunuz
Sizden çok kazanması sizin toplumdaki yerinizin konumu değiştirmiyor. Bizim toplumumuz da hekimlik çok önemli bir görev. Sağlıkta şiddet dışında ( ki bu duruma çok karşı biriyim) doktorlar manevi yönden insanlar için kıymetli. Toplum için çalışan insanlar.şirketi var, akaryakıt işiyle ilgileniyor
sevgilimle ilişkimden iki gün sonra göğüslerimde çok fena bir hassasiyet oluştu. ilişki adet bitiminden 3 gün sonra falan olmuştu. korunmamıştık :/ şu an adetime bir Hafta var , daha dün göğüs hassasiyetim geçti. dört beş gün önce mide bulantısından uyuyamadım. ve ilişkiden beri alt karnımda kramp benzeri bir his geliyor ara ara. test yapmadım, korkuyorum ama sizce hamile olabilir miyim? iki üç haftalık gebelik böyle belirti verir mi
Ben doktorum
Sen doktor değilsin, söylediğin doğruysa bile ki ben hiç inanmadım en fazla doktor adayısın.ben doktorum, o şirket sahibi. maddiyatı benden iyi ama eğitim ve kültür farkı bazen hissediliyor diyebilirim
Hay Allah bu da mı yalan :/ …Sen doktor değilsin, söylediğin doğruysa bile ki ben hiç inanmadım en fazla doktor adayısın.
Parayı görünce gözün kararmış gibi algıladım.
Muhtemelen.Hay Allah bu da mı yalan :/ …
Katılıyorum sevdiyse sevgili olduysa demek ki göze gelecek bir fark yokYani bahsedildiği kadar göz çarpacak bir statü farkınız varken gidip sevgili olduysanız çok da farklı değilsinizdir bence.
Şahsen ben mesela eğitimde kültürde denklik ararım. Benim daha aşağımda biriyle beraber olmam.
Ama siz sevdiyseniz de demek ki gözünüze gelecek bir fark yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?