- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
20 bine düğün salonu o kadar uçuk değil yalnız. 100kişilik yemekli bi mekan fiyatı oeşimin arkadaşı müfettiş kız çalışmıyor evlendıler.en son 20 bıne düğün salonu tutmuşlardı
Mesela ben 4 dil biliyorum
2 üniversite okudum. Maaşım çok iyi. Yanımda olacak kişininde bana denk olmasını isterim.
Eşim yüksek mühendis ben ev hanımıyım
Ablamın eşi;eniştem doktor ablam ev hanımı
Halamın kizinin eşi avukat hala kızı ev hanımı
Diğer hala kızımın eşi.yine mühendis kız ev hanımı
Teyze kızımın eşi mühendis(baya varlikliydi)kız ev hanımı...
Arkadaşımın eşi avukat arkadaşım ev hanımı
Bizim durumlar böyle
Bi de nasıl buldunuz hepiniz işi gücü yerinde adamları biraz taktik alması lazım bekarlarınmerakımdan soruyorum sizin ailede kızlar hep ev hanımı mı
Bi de nasıl buldunuz hepiniz işi gücü yerinde adamları biraz taktik alması lazım bekarlarınEşim yüksek mühendis ben ev hanımıyım
Ablamın eşi;eniştem doktor ablam ev hanımı
Halamın kizinin eşi avukat hala kızı ev hanımı
Diğer hala kızımın eşi.yine mühendis kız ev hanımı
Teyze kızımın eşi mühendis(baya varlikliydi)kız ev hanımı...
Arkadaşımın eşi avukat arkadaşım ev hanımı
Bizim durumlar böyle
onceliklBi de nasıl buldunuz hepiniz işi gücü yerinde adamları biraz taktik alması lazım bekarlarınben de kız kardeşlerim için alabilirim mümkünse
Bi de nasıl buldunuz hepiniz işi gücü yerinde adamları biraz taktik alması lazım bekarlarınben de kız kardeşlerim için alabilirim mümkünse
bence kendinizi öyle şartlamayın. burda yazılanları okusanız yeter. yani olunca oluyor. bende sizin gibi düşünüyordum bu başlığı açana kadar. ama öyle olmadığını anladım. hele ki erkek cephesinde. erkeklerin evlilikte aradığı ilk şey statü değil. ben buna karar verdim. ancak beğenemiyorsa mantıklı tercih yapıyor yüksek çoğunluğuDedikleriniz bence nadir olan şeyler ve gerçekten adı “AŞK” olan şeyler ...
Gelgelelim günümüzde maalesef iki tarafta çalışan eş istiyor aşktan sevgiden ziyade ilk başta mantık giriyor devreye
Eskiden miş kadın çalışmasın evinin kadını çoçuklarının anası olsun
Şimdi her iki tarafta çalışan + statü sahibi birini istiyor.
öyle diyorsunuz da avukatsam avukatla evlenirim, doktorsam doktorla evlenirim diyen insanlar var. eskiden değil ama günümüzde arttı bu sayılarAslında statü farkı yanlış anlaşılıyor bence. Yani statü farkı deyince tam olarak oturmuyor. Kültürel-sosyal fark daha anlamlı. Mesela bir doktorla hemşire arasında evet statü farkı var ama kültürel-sosyal fark yok. Ya da bir mühendisle ev hanımı ama üniversite mezunu eşi arasında kültürel-sosyal fark yok. Bir öğretmenle akademisyen arasında kültürel-sosyal fark yok. Ama bir lise mezunuyla bir akademisyen arasında bu fark var.
Mesele bence resmi sosyal ortamlara eş ile girilip girilemeyeceği ve bu ortamlara eşin uyum sağlamasıyla ilgili. Eşlerin de katıldığı resmi bir iş yemeğine ya da otelde yapılan bir seminere eşinizle gitmekten utanmıyor ya da rahatsız olmuyorsanız veya eşiniz sizi utandıracak ya da rahatsız edecek davranışlar sergilemiyorsa sorun olmaz. Ama aynı sosyal ve kültürel aşamalardan geçerek bu güne gelmediyseniz bu tip şeyler büyük ihtimalle sorun olacaktır.
öyle diyorsunuz da avukatsam avukatla evlenirim, doktorsam doktorla evlenirim diyen insanlar var. eskiden değil ama günümüzde arttı bu sayılar
Uzmanla düz memur arasında aman aman bir fark yok ki zaten, uzman da memur sonuçta.Benim eşimde uzman bir bakanlıkta ben düz memurum hiç sorun etmedi insanlık önemli dedi benim için bende uzman diye aşık olmadım gerçekten iyi bir insan diye sevdim onu bence insanlar birbirini sevdikten sonra neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?